Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar..Yarenkacım inş bir şey çıkmaz cnm..Ben de programa uyuyorum dün 2 saat mat çalıştım 1 saat de test çözüdm akşam.Bugün de 1.5 saat tarih 1.5 saat türkçe :) Şimdi yemek yiyeyim sonra devam mat ile :)
sağol cnmmm![]()
sana da kolay gelsin ben de mat başlayım da bitsin evle ilgileneyim biraz :)
ohh sen de rahatladın canım dinlen bakalım valla hiç dinlenmedim aklıma bile gelmedi:)merhabah kıslar nasılsınız ben geldim kursum bitti artık 1 hafta evdeyim dier hafta için bişey diyemiyorum yarenkacım sen dinlen 4 tüp vermissi umarım bişey cıkmaz gerçekten işiniz zor hem çalısıp hemde evi yapmak![]()
birşey çıkmaz yarenkacım merak etme bence biraz dinlen 4 tüp kan vermişsin
zor valla sizin için ders çalışmak allah yardımcınız olsun
ohh sen de rahatladın canım dinlen bakalım valla hiç dinlenmedim aklıma bile gelmedi:)
sağol canım valla bir yaştan sonra ders çalışmak çok zor geliyor ama mecbur çalışmak zorundayız
dinlenmen gerek 4 tüp denemek
sebnem kıs aynı bengüye benziyorsun fotolarında![]()
yok be gülpembecim daha öncede benzetmişlerdi bengüye ama :) pek benzemiyorum sanki
tamam artık dinleniyorum![]()
yan profilden benziyorsun sanki hatta dedim ilk acaba bengüyü cok seviyorda resmini mi koydu diye
bosver yarenka yat dinlen eşin gelsin yapsın yemegi![]()
yan profilden benziyorsun sanki hatta dedim ilk acaba bengüyü cok seviyorda resmini mi koydu diye
bosver yarenka yat dinlen eşin gelsin yapsın yemegi![]()
aa sağol cnm belki elmacık kemiklerimizden benziyoruzdur :)) bengü hoş hatun teşekkürler :)
yat yat yarenkacım dinlen domates ye![]()
yok kız o gelmeden yemeği koydum bilehem de en zor şeyi yapıyorum ıspanak:) gerçekten yani yemesi güzel ama yıkaması insanı öldürüyor
evet sende cok bi hatunsun
ah ah ben de ıspanak bulsamda yıkasam yarenkaaa![]()
aklıma eşim geldi, geçen akşam çay koymayı unutmuşum daha doğrusu filme dalmıştık filmdeki adam üzerine çay döktü eşim diyor olsa da ben de üzerime döksem
![]()
evet sende cok bi hatunsun
ah ah ben de ıspanak bulsamda yıkasam yarenkaaa![]()