kızlar odanın boyama işlemi bitti harika görünüyo, özellikle oda hafif loş iken simler daha da belli oluyo, şimdi boya daha ıslak yarın iyice kuruyunca tekrar bi bakıcam bakalım nasıl simler ne kadar belli oluyo...
evin rötüş işleride bitti, sonunda evim tertemiz oldu, artık geriye bebişin odası kaldı, yavaş yavaş odanın mobilyalarını tasarlamaya başlayacaz, yakında perde modellerinede bakmam lazım, bi de güzel bi lamba bulmam gerek, sonrada sıra kıyafetlere gelir, ay şimdi düşününce baya bi iş varmış daha valla...
günaydınnn opuyorumnanaktan
gunaydınnn a.s. bıjoux nasılsınn?
kızlar odanın boyama işlemi bitti harika görünüyo, özellikle oda hafif loş iken simler daha da belli oluyo, şimdi boya daha ıslak yarın iyice kuruyunca tekrar bi bakıcam bakalım nasıl simler ne kadar belli oluyo...
evin rötüş işleride bitti, sonunda evim tertemiz oldu, artık geriye bebişin odası kaldı, yavaş yavaş odanın mobilyalarını tasarlamaya başlayacaz, yakında perde modellerinede bakmam lazım, bi de güzel bi lamba bulmam gerek, sonrada sıra kıyafetlere gelir, ay şimdi düşününce baya bi iş varmış daha valla...
günaydın herkese..
nalan odanın boyası bitmiş gözün aydın azı gitti çoğu kaldı :))
bijoux sen şu halı sitelerinin fln linklerını versene burdan ben de bakim, ankarada olsam bılırdım nerden alcamı ama sımdı ıstanbulda olunca nerden alcamı hııııc bılemıyorum fıkır olur ınternettekıler..
Günaydın cnm iyilik senden naber?Yok ya başlayamadım dün fabrikada problem çıktı eşim öğleden sonra bir gitti gece 2de eve gelmiş.Bu hafta da kaldı önümüzdeki haftasonu da işi çıkarsa kendim gidip bakcam artık aaa yeter vallagünaydın aso naber? sen başladın mı oda işlerine?
Günaydın cnm iyilik senden naber?Yok ya başlayamadım dün fabrikada problem çıktı eşim öğleden sonra bir gitti gece 2de eve gelmiş.Bu hafta da kaldı önümüzdeki haftasonu da işi çıkarsa kendim gidip bakcam artık aaa yeter valla
Günaydın cnm iyilik senden naber?Yok ya başlayamadım dün fabrikada problem çıktı eşim öğleden sonra bir gitti gece 2de eve gelmiş.Bu hafta da kaldı önümüzdeki haftasonu da işi çıkarsa kendim gidip bakcam artık aaa yeter valla
Günaydın canım opuyorumnanaktan
Kaynananı ve görümceni alıp gidersin haftaya yalnız gitmesempatiksalakcinni
o zaman sen de kaynanı al hep beraber gidelimGünaydın canım opuyorumnanaktan
Kaynananı ve görümceni alıp gidersin haftaya yalnız gitmesempatiksalakcinni
sankı adam keyfınden gıdıo o da ıstemez heralde pazar pazar ayaklarını uzatıp oturmak varken oralara gıtmeyı aaaa yazık adama...
hallolur nasolsa bızım avantajımız erkenden basladık allahtan gecıkme ihtimalimiz yok erken kalkan yol alır :))
ben de duvar kagıdı fln bakalım dedim İMÇ ye gıdelım dedım dun, valla butun hafta yoruldum evde oturcam dedı, bakalım haftaya gıdebılcek mıyız :)
o zaman sen de kaynanı al hep beraber gidelimayyy allah korusun kaynanamlar yarın döncek bursaya bugün kesin benden davet bekliyolardır valla hiiiiç kusura bakmasınlar 2 kere çağırdım 2sinde de başka program yaptılar bugün de avuçlarını yalasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?