2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyy yerim ben onun odasınııııııı demek güzel oldu simli süperr.. ben de odasına karar verdim sayılır, sıra geldi halı, perde,lamba işine. onları da netten bakıyorum. perde ve nevresim takımı aynı olan fotolar var çok hoş durmuş yaaa. netten böyle şeyleri araştırmak da çok hoşuma gidiyor, bi bakıyorum dakikalar geçmiş ben hala bişeyler bakıyorum. dün o kadar süper halılar buldum ki ama fiyatları aşırı uçuktu :bbo:

ay boya işin bitti ya süper oldu senin için benim daha çooooooooook işim var çok

herkese günaydın ben geçmişi bir okuyayım gerçi hiçbir zaman yetişemiyorum
:teytey:

Günaydınlar Herkeseopuyorumnanaktan

Çok sevindim beğendiğine ben bayılırım zaten simli parlak şeylere hep aklımdaydı o benimopuyorumnanaktan

Ben aslında komple evimi öyle boyatacaktım ama taşınmayı planladığım için erteledim bayanssulusmile

günaydın herkese..
nalan odanın boyası bitmiş gözün aydın azı gitti çoğu kaldı :))
bijoux sen şu halı sitelerinin fln linklerını versene burdan ben de bakim, ankarada olsam bılırdım nerden alcamı ama sımdı ıstanbulda olunca nerden alcamı hııııc bılemıyorum fıkır olur ınternettekıler..

verim canım..

günaydın aso naber? sen başladın mı oda işlerine?
Günaydın cnm iyilik senden naber?Yok ya başlayamadım dün fabrikada problem çıktı eşim öğleden sonra bir gitti gece 2de eve gelmiş.Bu hafta da kaldı önümüzdeki haftasonu da işi çıkarsa kendim gidip bakcam artık aaa yeter valla

günaydın bayanlar...

nalancım hadi gözün aydın darısı başıma inşallah

çilek bebek odalarında %50 indirim varmış bende ona bakayım diyorum:hulya:

Günaydın canım opuyorumnanaktan
Kaynananı ve görümceni alıp gidersin haftaya yalnız gitmesempatiksalakcinni

sankı adam keyfınden gıdıo o da ıstemez heralde pazar pazar ayaklarını uzatıp oturmak varken oralara gıtmeyı aaaa yazık adama...
hallolur nasolsa bızım avantajımız erkenden basladık allahtan gecıkme ihtimalimiz yok erken kalkan yol alır :))
ben de duvar kagıdı fln bakalım dedim İMÇ ye gıdelım dedım dun, valla butun hafta yoruldum evde oturcam dedı, bakalım haftaya gıdebılcek mıyız :)

Günaydın canım opuyorumnanaktan
Kaynananı ve görümceni alıp gidersin haftaya yalnız gitmesempatiksalakcinni
o zaman sen de kaynanı al hep beraber gidelim ayyy allah korusun kaynanamlar yarın döncek bursaya bugün kesin benden davet bekliyolardır valla hiiiiç kusura bakmasınlar 2 kere çağırdım 2sinde de başka program yaptılar bugün de avuçlarını yalasınlar

valla çok şanslısın imç gibi bir olanak var istanbulda. zaten ordan bişey bulmadan çıkmak imkansız. perde de bak oraya gidince çok çeşit oluyor. ben de mi bir istanbul yapsam perde ve kağıt için :S bir de bebek arabaları oralarda toptancılarında çoook ucuz oluyor ona da bakarım.

saol bijoux canım, valla bence de pahalı ne yanı step halıdan daha pahalı hatta oyle soylıım :))
ama bı kere alınıo yaa, bebeğimiz için en güzeli olsun istiyorum ama para çıkıcak mercilere danışmak lazım öncekaydirigubbakcemile3 ama guzellermıs cıdden..

eferin kız atlattın hiç görmeden -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…