fınfık çok pisliksinkaydirigubbakcemile3
o zaman sen de kaynanı al hep beraber gidelimayyy allah korusun kaynanamlar yarın döncek bursaya bugün kesin benden davet bekliyolardır valla hiiiiç kusura bakmasınlar 2 kere çağırdım 2sinde de başka program yaptılar bugün de avuçlarını yalasınlar
Orası öyle tabi bıktırdılar adamı valla. Ben işsizliğe inanmıyorum artık işçilerin başında durmazsan çalışmıyolar. Kaç kişiyi işten çıkardı eşim yine de akıllanmadılar.İlle başlarında durup bağırcan küfretcen başka da birşeyden anlamıyolar delirttiler adamı ya.Bugün de nasıl yorgun gitti işe yazık ya.Bir gün fabrikayı basıp adamları dövmeye gitcemsankı adam keyfınden gıdıo o da ıstemez heralde pazar pazar ayaklarını uzatıp oturmak varken oralara gıtmeyı aaaa yazık adama...
hallolur nasolsa bızım avantajımız erkenden basladık allahtan gecıkme ihtimalimiz yok erken kalkan yol alır :))
ben de duvar kagıdı fln bakalım dedim İMÇ ye gıdelım dedım dun, valla butun hafta yoruldum evde oturcam dedı, bakalım haftaya gıdebılcek mıyız :)
valla çok şanslısın imç gibi bir olanak var istanbulda. zaten ordan bişey bulmadan çıkmak imkansız. perde de bak oraya gidince çok çeşit oluyor. ben de mi bir istanbul yapsam perde ve kağıt için :S bir de bebek arabaları oralarda toptancılarında çoook ucuz oluyor ona da bakarım.
günaydın bayanlar...
nalancım hadi gözün aydın darısı başıma inşallah
çilek bebek odalarında %50 indirim varmış bende ona bakayım diyorum:hulya:
daha once hıc gıtmedım tatlım, duydum baskalarından orası soyle boyle dıye, işalla dedıgın gıbıdır ve herseyımı kolayca bulup cıkarım..
dedıgım arabaya baktın mı bugaboo ya?
Orası öyle tabi bıktırdılar adamı valla. Ben işsizliğe inanmıyorum artık işçilerin başında durmazsan çalışmıyolar. Kaç kişiyi işten çıkardı eşim yine de akıllanmadılar.İlle başlarında durup bağırcan küfretcen başka da birşeyden anlamıyolar delirttiler adamı ya.Bugün de nasıl yorgun gitti işe yazık ya.Bir gün fabrikayı basıp adamları dövmeye gitcem
Ben de istiyorum duvar kağıdı ama kiracıyız diye vazgeçiyorum mecburen.Benim eşimin sağı solu belli olmaz bu aralar takmış bahçe dubleksine taşınalım diyor.Ay taşınamam valla o kadar büyük evi neyle doldurup da nasıl ısıtayım 3 kişiyiz :)
Orası öyle tabi bıktırdılar adamı valla. Ben işsizliğe inanmıyorum artık işçilerin başında durmazsan çalışmıyolar. Kaç kişiyi işten çıkardı eşim yine de akıllanmadılar.İlle başlarında durup bağırcan küfretcen başka da birşeyden anlamıyolar delirttiler adamı ya.Bugün de nasıl yorgun gitti işe yazık ya.Bir gün fabrikayı basıp adamları dövmeye gitcem
Ben de istiyorum duvar kağıdı ama kiracıyız diye vazgeçiyorum mecburen.Benim eşimin sağı solu belli olmaz bu aralar takmış bahçe dubleksine taşınalım diyor.Ay taşınamam valla o kadar büyük evi neyle doldurup da nasıl ısıtayım 3 kişiyiz :)
Benim kaynana ve görümce toplamı burdaki bütün KK üyelerine yeter zatensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok benimki fazla gelir seninkini alalım ikimize de yeter kuşum kaydirigubbakcemile3
leyyn sen ingilizce biliosun zannettıydım ben allah ıyılıgını versın:)imç süper bi yer. istanbulda oda yapacaklar oraya bakın derim..
arabaya baktım ama siteden bişey anlamadım hayatım..-tatlicadiarzu-
Benim kaynana ve görümce toplamı burdaki bütün KK üyelerine yeter zatenkaydirigubbakcemile3
Burnumdan getirdiler cuma akşamı. Yok karnın çıkmamış,yok bebeğin kilosu çok düşük yok boyu kısa,yok efendim ben rejim yapıyomuşum aç geziyomuşum :) tövbe allahım ya hayatıdma rejim yapmadım hamileyken mi rejim yapcam dedim spor yapıyosun ya diyor. sporu zayıflamak için yaptığımı düşünen cahil insanlara uyuz oluyorum.Sağlık için yapıyorum zayıflamayla ilgili bir problemim yok çok şükür.Sanki bebğimi karnımda aç bırakcam ya allahım delirttiler beni delirttiler.Ertesi sabah erkenden doktorumu aradım kaynanam böyle böyle diyo delircem diye.doktor da diyoki ne yani hayatlarında doğurmamış mı bunlar bebek 50 cm 85 kg mu olması gerekiyor dedi :)sen takma onlara.karnın için de sana dedim ben diyceğimi hiç problemin yok bir daha dinleme insanları dedi :)Şİkayetimi yaptım valla
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın :)
Benim kaynana ve görümce toplamı burdaki bütün KK üyelerine yeter zatenkaydirigubbakcemile3
Burnumdan getirdiler cuma akşamı. Yok karnın çıkmamış,yok bebeğin kilosu çok düşük yok boyu kısa,yok efendim ben rejim yapıyomuşum aç geziyomuşum :) tövbe allahım ya hayatıdma rejim yapmadım hamileyken mi rejim yapcam dedim spor yapıyosun ya diyor. sporu zayıflamak için yaptığımı düşünen cahil insanlara uyuz oluyorum.Sağlık için yapıyorum zayıflamayla ilgili bir problemim yok çok şükür.Sanki bebğimi karnımda aç bırakcam ya allahım delirttiler beni delirttiler.Ertesi sabah erkenden doktorumu aradım kaynanam böyle böyle diyo delircem diye.doktor da diyoki ne yani hayatlarında doğurmamış mı bunlar bebek 50 cm 85 kg mu olması gerekiyor dedi :)sen takma onlara.karnın için de sana dedim ben diyceğimi hiç problemin yok bir daha dinleme insanları dedi :)Şİkayetimi yaptım valla
:))))))) Kız o kadar sorumsuzlar ki anlatamam beyaz yakadan mavi yakaya kadar hepsi aynı.Kocamı çökerttiler valla manyaklar.Cv yolla o zman şekerim dursun bi kenarda istanbula taşınınca belli mi olur :)))))))
ben işsizim anam gireyim sizin fabrikaya 3 vardiya çalışırım gık demem. bi form gönderin de doldurayım :)))
kız millet 2 katlı evletinden apartman katlarına taşınıyor bu aralar. siz de tersini mi yapıcaksınız. hakatten ısıtmak falan zor olur ama zevk meselsi tabi kuzumm..
Doğru diyosun valla kendi evim gibi bakıyorum evine. Bizim sitedekiler de bahçe katı ama dubleks hepsi .odalar o kadar büyük ki.Komşularım var bahçelerde kışın 600 tlye ısınıyolar o da tam değil yanie bız de kıracıyız nolcak yaptırcam yanı cıkarken astar boyatırım tekrar.. ulan bız kendı kıracımıza ızın verdık duvarları fln heryerı deldıler raflar yaptırdılar bızım gıbı ev sahıbını zor bulurlar bız duvar kaplatırken bıle dusunuoz su halımıze bak:)
bız de yenı evımızı bahce kat alalım ıstıyoruz ama dublex fln dııl, o akıl karı mı ya, temızlıgı sankı beyfendıler yapıo:))) bızım nedenımız de kopek.. bız cok kopek sevıyoruz bı sıbırya kurdumuz vardı buyuttuk verdık, bı golden vardı onu da buyuttuk verdık, buyutup vermek zorunda kalmayacagımız bı kopegımız olsun dıye bahce katı sart bıze :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?