2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fınfık çok pisliksinkaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok benimki fazla gelir seninkini alalım ikimize de yeter kuşum kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel annişler nasılsınız.
nalan evinin işleri ve bebek odanın boyası bitmiş. güle güle kullan.
benim çocuk odası yapacağım yer ıvır zıvır eşyalarla dolu. önce onları eşime boşalttırıp yerleştirmem lazım. çok işim var ve hiçbirşey yapamıyorum. iznimde hallederim artık.
mobilyayı kafamda planladım.

çok işim var!

Orası öyle tabi bıktırdılar adamı valla. Ben işsizliğe inanmıyorum artık işçilerin başında durmazsan çalışmıyolar. Kaç kişiyi işten çıkardı eşim yine de akıllanmadılar.İlle başlarında durup bağırcan küfretcen başka da birşeyden anlamıyolar delirttiler adamı ya.Bugün de nasıl yorgun gitti işe yazık ya.Bir gün fabrikayı basıp adamları dövmeye gitcem
Ben de istiyorum duvar kağıdı ama kiracıyız diye vazgeçiyorum mecburen.Benim eşimin sağı solu belli olmaz bu aralar takmış bahçe dubleksine taşınalım diyor.Ay taşınamam valla o kadar büyük evi neyle doldurup da nasıl ısıtayım 3 kişiyiz :)

daha once hıc gıtmedım tatlım, duydum baskalarından orası soyle boyle dıye, işalla dedıgın gıbıdır ve herseyımı kolayca bulup cıkarım..
dedıgım arabaya baktın mı bugaboo ya?

günaydın bayanlar...

nalancım hadi gözün aydın darısı başıma inşallah

çilek bebek odalarında %50 indirim varmış bende ona bakayım diyorum:hulya:

çilek odası güzel canım ben baktım en önemlisi de üzerinde boya yok antialerjik falan ama onun da çekmece sorunu var. büyümeyen yatak alırsan koskoca oda takımında çoook ince olan 2 çekmece oluyor beşik altında. büyümeyen yatakla büyüyen yatak arasında 500 tl fark var.. takımda şifonyer gibi bişey var ama o da dolap şeklinde. dolabı kullanırım çekmece önemli değil diyosan bişey diyemem tabiii..

daha once hıc gıtmedım tatlım, duydum baskalarından orası soyle boyle dıye, işalla dedıgın gıbıdır ve herseyımı kolayca bulup cıkarım..
dedıgım arabaya baktın mı bugaboo ya?

imç süper bi yer. istanbulda oda yapacaklar oraya bakın derim..

arabaya baktım ama siteden bişey anlamadım hayatım..
-tatlicadiarzu-

e bız de kıracıyız nolcak yaptırcam yanı cıkarken astar boyatırım tekrar.. ulan bız kendı kıracımıza ızın verdık duvarları fln heryerı deldıler raflar yaptırdılar bızım gıbı ev sahıbını zor bulurlar bız duvar kaplatırken bıle dusunuoz su halımıze bak:)
bız de yenı evımızı bahce kat alalım ıstıyoruz ama dublex fln dııl, o akıl karı mı ya, temızlıgı sankı beyfendıler yapıo:))) bızım nedenımız de kopek.. bız cok kopek sevıyoruz bı sıbırya kurdumuz vardı buyuttuk verdık, bı golden vardı onu da buyuttuk verdık, buyutup vermek zorunda kalmayacagımız bı kopegımız olsun dıye bahce katı sart bıze :))

ben işsizim anam gireyim sizin fabrikaya 3 vardiya çalışırım gık demem. bi form gönderin de doldurayım :)))

kız millet 2 katlı evletinden apartman katlarına taşınıyor bu aralar. siz de tersini mi yapıcaksınız. hakatten ısıtmak falan zor olur ama zevk meselsi tabi kuzumm..

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok benimki fazla gelir seninkini alalım ikimize de yeter kuşum kaydirigubbakcemile3
Benim kaynana ve görümce toplamı burdaki bütün KK üyelerine yeter zaten kaydirigubbakcemile3
Burnumdan getirdiler cuma akşamı. Yok karnın çıkmamış,yok bebeğin kilosu çok düşük yok boyu kısa,yok efendim ben rejim yapıyomuşum aç geziyomuşum :) tövbe allahım ya hayatıdma rejim yapmadım hamileyken mi rejim yapcam dedim spor yapıyosun ya diyor. sporu zayıflamak için yaptığımı düşünen cahil insanlara uyuz oluyorum.Sağlık için yapıyorum zayıflamayla ilgili bir problemim yok çok şükür.Sanki bebğimi karnımda aç bırakcam ya allahım delirttiler beni delirttiler.Ertesi sabah erkenden doktorumu aradım kaynanam böyle böyle diyo delircem diye.doktor da diyoki ne yani hayatlarında doğurmamış mı bunlar bebek 50 cm 85 kg mu olması gerekiyor dedi :)sen takma onlara.karnın için de sana dedim ben diyceğimi hiç problemin yok bir daha dinleme insanları dedi :)Şİkayetimi yaptım valla

çilek teki indirim ne kadar devam edecek acaba?
kocişi annesine yollamam lazım hazır indirim varken.

imç süper bi yer. istanbulda oda yapacaklar oraya bakın derim..

arabaya baktım ama siteden bişey anlamadım hayatım..
-tatlicadiarzu-
leyyn sen ingilizce biliosun zannettıydım ben allah ıyılıgını versın:)
guzel araba dımı kocamı ıkna surecının bıkac gun surcegını dusunmustum 1 seferde tav oldu hahaha teknolojı manyagı oldugu ıcın kendısı bu da cok teknolojık bısı hemen tamam dedı kaydirigubbakcemile3 yaşasın kotuluk:teytey:

ya sızınkılerı gorunce ne kadar şanslı oldumu anlıyorum sızın maceraları anlatıyorum kocama bak dıyo benım annemı begenmıosun bı de neler var dıyo valla haklı allahhh sabır versın aso sana da dıger kaynana derdı cekenlere de :)

bu arada kızlar çilekte inanılmaz pazarlık payı oluyo bunu mutlaka kullanın bız 750 mılyon gıbı bı ındırım yaptırtmıstık zamanında genc odası alırken cıdden cok acık oluolar ındırıme ordan alcaklar unutmasın yanı bunu

bunu bekar biri söylese cahilliğine verirsin ama çocuk doğurmuş bir insan sırf laf olsun diye konuşuyor. karnın çıkmadıysa için geniş demek ki. daha 3,5 aylık bebek kaç gram olabilir. hamilelik sporu yapmak bizler için sağlıklı. zaten bebek için yarralı şeyler yemek lazım gerisi bize boş yere kilo aldırır. o kadar kilo alıp zayıf bebek doğuranda var. sağlıklı olsun önemli olan bu. sıkma hiç canını.

Aman boşversene banada yapıyorlar aynı şeyi karnın çıkmamış, yemek yemiyormusun bebeği beslemiyorsun falan boshayallersmile
Hemde bana kayınvalidem de değil çevremdekiler yapıyor.:umursamaz:
Geçenlerde bir hastane ile anlaşma yapmak için gittim iş için
Pazarlama müdürü hatun inanmadı hamile olduğuma
Sanki tıp tarihinde bir ilk yaşanıyor kaydirigubbakcemile3bir çok kişinin karnı geç çıkıyor işte hayret bişi:bbo:
Ben hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum hiç pantolon falan almadım kendime çekemiyorlar bizisempatiksalakcinni

:))))))) Kız o kadar sorumsuzlar ki anlatamam beyaz yakadan mavi yakaya kadar hepsi aynı.Kocamı çökerttiler valla manyaklar.Cv yolla o zman şekerim dursun bi kenarda istanbula taşınınca belli mi olur :)))))))
aynen ya bu ev bile zar zor ısınıyor alt katımız boş üst boş ev zaten çok büyük.İstemiyorum ben zaten. Bahçe dublekslerde oturanları görünce içi gidiyor :)
Doğru diyosun valla kendi evim gibi bakıyorum evine. Bizim sitedekiler de bahçe katı ama dubleks hepsi .odalar o kadar büyük ki.Komşularım var bahçelerde kışın 600 tlye ısınıyolar o da tam değil yani

benim zaten göbeğim vardı çok fazla şişmedim, millet diyor aaa karnın büyümüş.
yok ben farkında değilim. kilo aldın diyorlar ama fazla almadım.
bizde de tam tersi herşeyi abartıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…