2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben et yemeği yaparken eldiven kullanıyorum cnm, öle daha rahat oluyo, sende öle yap...

ben balığa dokunamıyorum çiğ ken ııııggghhhh içim kalkıyo valla, eskiden kuyruğundan tutup atıyordum tavaya şimdi eldivenle rahat oluyo...

maşallahh sana her şeye bi fkrinnn varrrr kaydirigubbakcemile3 güzin teyseeeee

merhaba kızlar doktor kontrolümde bir prensimiz olacağını öğrendik.geçen hafta gittiğimizde göstermemişti. bu bizim ikinci prensimiz olacak inşallah. dörtlü test yapıldı sonuco gayet iyi. çarşamba günü detaylı ulturason randevüm var. oğlum Allaha şükür gayet sağlıklı.3-4 gün gelişimi ilerde maaşalah . İnşallah detaylı ulturason sonucu da iyi olur. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:

ayyy maşallahhh gözünnn aydınnnn canımmmm

Hem ezel'i seyredip, hem ütü yapıp, hem burada gezebiliyorum sempatiksalakcinni
Aman Tanrım ne kadan mikemmelimbayanssulusmile

3 gömlek 2 etek ütüledim şimdilik yeter
işten geldiğimden beri yani saat 19:15 den beri daha şimdi mıçımı koltuğa koydum
bende dinleneyim artıkboshayallersmile

canah gözün aydın canım prensin olacakmış hemde ikinci pipililer çoğunlukta zaten kasım bebişlerinin içindekaydirigubbakcemile3

hazal bende geçen hafta bir kıpırtı hissettim ama bugün iş yerinde gayet net pıt pıt ları olduopuyorumnanaktan

gözünaydın cnm, detaylı ultrason için erken değilmi, dr.umun demesine göre 22 - 23 haftalar arasında yapılması gerekiyormuş yani organları tam geliştikten sonra...

Hem ezel'i seyredip, hem ütü yapıp, hem burada gezebiliyorum sempatiksalakcinni
Aman Tanrım ne kadan mikemmelimbayanssulusmile

kııızzzz bu ne enerji böle, bütün gün çalıştın şimdide ütümü yapıyon, yemek işini naptın enişte ısmarlama yaptımı?

bende ezeli seyrediom...:lepi:

Hadi hayırlısı canım,az kalmış.Merakla bekliyoruz
kizlar günaydin biliyormusunuz dünden beri bebisim pit pit atiyor cok sevincliyim:lepi: bu tarihi hic unutmuycam 6 -6-20210 pazar
Ne güzel...Maşallah annesi
İnatçı sanırım seninki.Kız olabilir bak.Erkek olsa hemen belli ederdi kendinikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…