hazırladım da kocam gelınce pısırcem soğumasın dedım :) acaba ne zaman gelcek? hazırlamak bıle ıskenceydı bılıo musun ben hıc tıksınmem oyle ete balığa dokunmaktan fln ama sevmıyorum ya bunu allahım yıkaması fln kabustu
ben et yemeği yaparken eldiven kullanıyorum cnm, öle daha rahat oluyo, sende öle yap...
ben balığa dokunamıyorum çiğ ken ııııggghhhh içim kalkıyo valla, eskiden kuyruğundan tutup atıyordum tavaya şimdi eldivenle rahat oluyo...
merhaba kızlar doktor kontrolümde bir prensimiz olacağını öğrendik.geçen hafta gittiğimizde göstermemişti. bu bizim ikinci prensimiz olacak inşallah. dörtlü test yapıldı sonuco gayet iyi. çarşamba günü detaylı ulturason randevüm var. oğlum Allaha şükür gayet sağlıklı.3-4 gün gelişimi ilerde maaşalah. İnşallah detaylı ulturason sonucu da iyi olur. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
ayyy maşallahhh gözünnn aydınnnn canımmmm
fınfıkkk gelmişş hoş geldinnn
Hem ezel'i seyredip, hem ütü yapıp, hem burada gezebiliyorum sempatiksalakcinni
Aman Tanrım ne kadan mikemmelimbayanssulusmile
evettt oldukçaa benimde ütülerimm olcakkkk ama zor geliyooo
yemek yaptınnnmııı
Hadi kalk sende ütü masasını al getir salonun ortasına başla bir yandan..
Menemen yaptım birde tavada börek uydurma oldu bugün ama çok şükür doyduk kaydirigubbakcemile3
Allah olmayanlara daha çok versin:Saruboceq:
hiç fena olmazzz ama ama ben cok yorgunum biraz ayaklarımı uzatsammm olarmıı
canim gözün aydin bebis büyümüs masallahopuyorumnanaktan
tesekkurler canım ya buyumus valla ılk tekemsınıde hıssetseydım bi.
merhaba kızlar doktor kontrolümde bir prensimiz olacağını öğrendik.geçen hafta gittiğimizde göstermemişti. bu bizim ikinci prensimiz olacak inşallah. dörtlü test yapıldı sonuco gayet iyi. çarşamba günü detaylı ulturason randevüm var. oğlum Allaha şükür gayet sağlıklı.3-4 gün gelişimi ilerde maaşalah. İnşallah detaylı ulturason sonucu da iyi olur. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
canah gozun aydın canım masaallah kucuk prensıne saglıklı olması en onemlısı hayırlısıyla kucagınada alırsın ınsaallahh
merhaba kızlar doktor kontrolümde bir prensimiz olacağını öğrendik.geçen hafta gittiğimizde göstermemişti. bu bizim ikinci prensimiz olacak inşallah. dörtlü test yapıldı sonuco gayet iyi. çarşamba günü detaylı ulturason randevüm var. oğlum Allaha şükür gayet sağlıklı.3-4 gün gelişimi ilerde maaşalah. ınşallah detaylı ulturason sonucu da iyi olur. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
Hem ezel'i seyredip, hem ütü yapıp, hem burada gezebiliyorum sempatiksalakcinni
Aman Tanrım ne kadan mikemmelimbayanssulusmile
Hadi hayırlısı canım,az kalmış.Merakla bekliyoruzhelinim başınız sağolsun canım. allah rahmet eylesin.
yaren ve dilemna ben en son öğrenicem sanırım. bende merak içindeyim.
haftaya salı günü dr. kontrolüm ve 4 lü testim.
nasıl geçecek günler acaba?
Ne güzel...Maşallah annesikizlar günaydin biliyormusunuz dünden beri bebisim pit pit atiyor cok sevincliyim:lepi: bu tarihi hic unutmuycam 6 -6-20210 pazar
İnatçı sanırım seninki.Kız olabilir bak.Erkek olsa hemen belli ederdi kendinikaydirigubbakcemile3herkese merhaba kizlar..
bir süredir giremiorum inşallah herkes çok iidir.
bende cuma günü gittim doktora.troid testlerimi yaptirdim.maşallah süper çikti.
bebeğime baktik yine ama inatçi göstermedi yine
öğrenemedik cinsiyetini..aman napiim sağliği yerinde olsunda kiz-erkek farketmio..
yinede merak ediorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?