Bende iş yerinde masaüstüne çok güzel bir kız çocuğunun fotosunu koymuştum onu görüyorum hep kaydirigubbakcemile3
selam tatlım hoşgeldin nasılsın...
kızlar size bişey sorucam benim arada bir böyle rahimimde ağrı oluyor adet ağrısı gibi 1-2 dakka sürüp geçiyor doktoruma sormuştum gazdır demişti ama bence gaz değil rahim büyüdüğü içinmi acaba sizdede oluyormu
Selam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
hihoyyythihoyyytÇok mutluyum yaa
kızlar size bişey sorucam benim arada bir böyle rahimimde ağrı oluyor adet ağrısı gibi 1-2 dakka sürüp geçiyor doktoruma sormuştum gazdır demişti ama bence gaz değil rahim büyüdüğü içinmi acaba sizdede oluyormu
akıllı insanın hali bi başka oluyo tabi, bende öle yapim bari...
iyiyim çok şükür canıım sen nasılsın sonucuna çok sevindim yazmıştım belki görmemişsindir tekrar söyliyeyim dedim senle günlerimiz aynı benim sütyenime süt gelmiş kurumuş zaten çok acıyorlardı uçları normalmi acaba ya kafama takıldı
gördüm cnm çok teşekkür ederim tekrardan, elimden geldiğince herkesten alıntı yapıp teşekkür ettim, hepiniz çok destek oldunuz bana o zor günümde valla,
süt gelme durumu oluyormuş die biliyorum cnm, ama sen istersen dr.una da bi danış...
Selam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
dur ben sana yarın göndereyim beğenecekmisin iş yerinde fotolar boshayallersmile
Bir kadın bu kadar onursuz olabilir mi yaa gerçekte de vardır eyşan gibiler herhalde..
Ayy kaçtım ben.
aaaa gözünaydın cnm yazını şimdi gördüm arada kalmış, çok tebrik ederim maşallah, demek hem prens hemde prenses annesi olcaksın ne güzel...
canımmm maşallah gözünn aydınnnn ne güzelllkaydirigubbakcemile2Selam annişlera.s.
canımmm maşallah gözünn aydınnnn ne güzelllkaydirigubbakcemile2
canım benim destek olucaz tabi biz anlarız birbirimizin halinden
evet cumartesi gidicem sorucamda kafam karıştı erken diye :uhm:
Sağol Nalancım..Allah biliyor ya kızlara içim gidiyordu.Birini de erkek olması iki duyguyu da yaşatacak bize.Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
c.tesi kafana takılan her şeyi sor canım hatta bi kağıda not al unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?