2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam tatlım hoşgeldin nasılsın...

iyiyim çok şükür canıım sen nasılsın sonucuna çok sevindim yazmıştım belki görmemişsindir tekrar söyliyeyim dedim senle günlerimiz aynı benim sütyenime süt gelmiş kurumuş zaten çok acıyorlardı uçları normalmi acaba ya kafama takıldı

bebişin oynuyordur cnm ondandır, bendede oluyo sanki gaz sancısı gibi...

Sizlerede cevap verim kaçayım hemen çünkü karnımın içinde fırtınalar kopuyor acaba bebişim üşüdümü dondurmadan kaydirigubbakcemile3
Canım süper haber bu çok sevindim valla ne kadar güzel bir duygudur yaaopuyorumnanaktan

Bencede rahim büyüdüğünden olabilir ama gaz bazen rahime kadar vuruyor valla..

yaa kızlar bende öyle düşündüm ya bebek oynuyor zaten benimki maşallah 2. olduğu için heralde okadar hissediyorumki artık ufaktan tepikler başladı

gördüm cnm çok teşekkür ederim tekrardan, elimden geldiğince herkesten alıntı yapıp teşekkür ettim, hepiniz çok destek oldunuz bana o zor günümde valla,

süt gelme durumu oluyormuş die biliyorum cnm, ama sen istersen dr.una da bi danış...

canım benim destek olucaz tabi biz anlarız birbirimizin halinden

evet cumartesi gidicem sorucamda kafam karıştı erken diye :uhm:

aaaa gözünaydın cnm yazını şimdi gördüm arada kalmış, çok tebrik ederim maşallah, demek hem prens hemde prenses annesi olcaksın ne güzel...

Sağol Fınfık çım .Çok mutlu olduk eşimle tabiki,çok ta heyecanlıyız.Umarım sağlıkla kucağımıza almak ta nasip olur:Saruboceq:

aaaa gözünaydın cnm yazını şimdi gördüm arada kalmış, çok tebrik ederim maşallah, demek hem prens hemde prenses annesi olcaksın ne güzel...

Sağol Nalancım..Allah biliyor ya kızlara içim gidiyordu.Birini de erkek olması iki duyguyu da yaşatacak bize.Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

canımmm maşallah gözünn aydınnnn ne güzelllkaydirigubbakcemile2

Sağol Nalancım..Allah biliyor ya kızlara içim gidiyordu.Birini de erkek olması iki duyguyu da yaşatacak bize.Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

valla çok şanslısın cnm çok tebrik ederim tekrardan, Allah bunu herkese nasip etmez, Allahın şanslı kullarındansın valla...

dilemma ne güzel canım tebrikler ayy bende hep istemişimdir eskiden beri ikizim olsa biri erkek biri kız ne güzel bi duygu allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin benimki göstermedi daha oyun yaptı bize muayenehanede kalktım yürüdüm çukulata yedim olmadı bidaha yürüdüm olmadı 2 gün sonra gene gittim doktorumda inat etti yok yok aynı pozisyona bide el salladı bize sıpam :ecrin_bebek:

kızlar size ii sohbetler, ben ufaktan kaçim, kocişle ilgileneyim biraz hemide dinleneyim, yarın görüşürüz, ii bakın kendinize, hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…