2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayrama denk gelmeseydi son haftalarımız sorun değildi gönlümüz rahat beklerdik ama beni bayram tedirgin ediyor,doktorum sakın stres yapma ben burdayım bayramda diyor ama ne bileyim...benim 15 kasımda arefe günü doluyor 40.haftam bakalım hayırlısı...

benim de bayram sonu -en geç- doğurasım var ama nöbetçi doktor oluyormuş genelde uzun bir bayram tatili muhakkak doktorlar da gezmelere gider

evt uzatmalarıda oynicak benim ki ::)) ama gelsin artık.nasıl doğurcam.iyimi olcak.bişeymi olcak diye düşnmekten bıktım :)

evet insan düşünmeden edemiyor,doğsada görsem sağlıklı olduğunu diye,en iyisi gönlümüzü ferah tutmak,inşallah bebeklerimiz çok sağlıklı olacaklar

Evet aynen bende bayramdan dolayı çok tedirgindim,şans işte bizi buldu bu bayram.Doktorum bayramda 2 gün hastanedeymiş ondan biraz daha rahatladım.Belki senin 15inden önce gelir belli olmaz

Evet aynen bende bayramdan dolayı çok tedirgindim,şans işte bizi buldu bu bayram.Doktorum bayramda 2 gün hastanedeymiş ondan biraz daha rahatladım.Belki senin 15inden önce gelir belli olmaz

bende önümüzdeki hafta bekliyorum teyzesi :)) genelde doğumlar 39+ günlerde oluyor bakalım sağlıkla gelsinler...

günaydın kızlarrrrrr:) oğluşum yanımda yatıo bi taraftan tarkan dinlio bi taraftan uyuyo fırsat bu fırsat sizle görüşeyim dedim:) doğuran var mı bakim? nasılsınız?

2gün böyle boş olur burası,sıkılıyor insan.Aslında havada acayip güneşli ve güzel ama yürüyemiyorum doğrudürüst. Yarım saatte pestilim çıkıyor,belim ağrıyor.4 gündür adım atmadım sokağa

ben çok seviyorum dolaşmayı iyi geliyor bana ben evde olunca daha kötü oluyorum, burada da hava nefis çıkıcam ben yine birazdan yürüyüş yapıcam...hele bir hafta öncesine kadar aklıma bir eksik geliyordu hemen gidiyordum alışveriş merkezine deli gibi geziyordum artık bende çok yormuyorum kendimi ama yavaş bir yürüyüş iyi oluyor canım hem doğuma faydalı...

günaydın kızlarrrrrr:) oğluşum yanımda yatıo bi taraftan tarkan dinlio bi taraftan uyuyo fırsat bu fırsat sizle görüşeyim dedim:) doğuran var mı bakim? nasılsınız?

günaydın canım çok sabırsızlanıyordun bak ne güzel kavuştun oğluşuna ohhh mis gibi maşallahhhtarkan mı dinliyor ayy yesinler onu...şu an için doğuran yok beklemedeyiz

tatlım bence çok yorulmadan çık yürü ya,özlicen doğum sonrası dışarıya çıkmayı çünkü bebişi bırakamzsın sezo olursan sancıların dinlenmeni gerektiriyo

bnm de bugün yürürken kasıklarıma bir baskı oluyor sanki yaw :S

bende geçen gün öyle oldum birde benim aşağıma sancı giriyordu zor yürüyordum,doktor çatıya girmeye çalışmış dedi ama girememiş,bir dahaki denemesinde başaracak inşallah oğluşum inşallah

günaydın canım çok sabırsızlanıyordun bak ne güzel kavuştun oğluşuna ohhh mis gibi maşallahhhtarkan mı dinliyor ayy yesinler onu...şu an için doğuran yok beklemedeyiz

öyle vala tatlım sezo sancılı diolar,yok şöle kötü yok böle kötü diolar ama bebiş var ya sonunda kollarında ynıbaşında gözüne hiçbişey görünmüo:) konuşulmadığında delirio bizim oğlan teyzesi,daha 3,5 günlük ama sevgi manyağı yaptık:) doğum benim baya tehlikeli olunca 2 doğum yapmış gibiyim ya bu çocuğa herkes 2 bebek sevgisi gösterio:)
öyle bişey oluyoki şu an o sabırsızlandığım anlar şaka gibi yaşadığım şu an ise rüya gibi gelio.
bırt cırt beee bööö ıngaaa bu sesler öle tatlı gelio ki:)
RAbbim en hayırlı zamanda en kolay doğumları sizede nasip etsin inşallah,çok dua ediorum Rabbime gönülden benden başka kimsenin çekmemsi için çünkü ben çok çektim şükür ki kurtulduk

Günaydın Herkesee..

Fınfık sezeryan tarihin hayırlı olsun. seninde geri sayım başladı bebişinle kavuscaksın inşallah sağlıklı bir şekilde

Sağol akçacım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Canah çok sevindim canım yavrunun iyi olmasına inşallahh bundan sonraki takipleri tedavileride güzel geçer..

tabiki hayatım annemde kucağına alınca herşeyi unutuyorsun diyor ,onun güzelliği sevgisi olmasa kimse ikinciyi yapmaz...teşekkür ederiz iyi dileklerin için sende sağlıkla büyüt canım oğluşunu,bende hem kendim hem buradaki bütün arkadaşlarım için dua ediyorum her zaman sağlıkla gelsinler...

ben de dün kontrole gittim bebişkom 3050 gr. olmuş, iyiymiş şükür.

doktor perşembe sabah erken saatlere randevu alıp gelin açılma var mı bir muayene edeyim dedi, acaba perşembe doğuracağımı mı düşünüyor?

ben aslında dün doğurayım diye çok heveslenmiştim ama olmadı, 37. hafta bitince bebeğin olgunlaşması tamamlanıyormuş diye temizliği yaptırdım, her şeyi, kendimi ayarladım, kızımı da ikna etmeye çalıştım, doktor bugün doğumun başlamış diyecek diye bekliyordum, tabi her şeyin hayırlsı :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…