evt uzatmalarıda oynicak benim ki ::)) ama gelsin artık.nasıl doğurcam.iyimi olcak.bişeymi olcak diye düşnmekten bıktım :)
bayrama denk gelmeseydi son haftalarımız sorun değildi gönlümüz rahat beklerdik ama beni bayram tedirgin ediyor,doktorum sakın stres yapma ben burdayım bayramda diyor ama ne bileyim...benim 15 kasımda arefe günü doluyor 40.haftam bakalım hayırlısı...
Evet aynen bende bayramdan dolayı çok tedirgindim,şans işte bizi buldu bu bayram.Doktorum bayramda 2 gün hastanedeymiş ondan biraz daha rahatladım.Belki senin 15inden önce gelir belli olmaz
bende önümüzdeki hafta bekliyorum teyzesi :)) genelde doğumlar 39+ günlerde oluyor bakalım sağlıkla gelsinler...
2gün böyle boş olur burası,sıkılıyor insan.Aslında havada acayip güneşli ve güzel ama yürüyemiyorum doğrudürüst. Yarım saatte pestilim çıkıyor,belim ağrıyor.4 gündür adım atmadım sokağa
günaydın kızlarrrrrr:) oğluşum yanımda yatıo bi taraftan tarkan dinlio bi taraftan uyuyo fırsat bu fırsat sizle görüşeyim dedim:) doğuran var mı bakim? nasılsınız?
2gün böyle boş olur burası,sıkılıyor insan.Aslında havada acayip güneşli ve güzel ama yürüyemiyorum doğrudürüst. Yarım saatte pestilim çıkıyor,belim ağrıyor.4 gündür adım atmadım sokağa
bnm de bugün yürürken kasıklarıma bir baskı oluyor sanki yaw :S
günaydın canım çok sabırsızlanıyordun bak ne güzel kavuştun oğluşuna ohhh mis gibi maşallahhhtarkan mı dinliyor ayy yesinler onu...şu an için doğuran yok beklemedeyiz
Fınfık sezeryan tarihin hayırlı olsun. seninde geri sayım başladı bebişinle kavuscaksın inşallah sağlıklı bir şekilde
öyle vala tatlım sezo sancılı diolar,yok şöle kötü yok böle kötü diolar ama bebiş var ya sonunda kollarında ynıbaşında gözüne hiçbişey görünmüo:) konuşulmadığında delirio bizim oğlan teyzesi,daha 3,5 günlük ama sevgi manyağı yaptık:) doğum benim baya tehlikeli olunca 2 doğum yapmış gibiyim ya bu çocuğa herkes 2 bebek sevgisi gösterio:)
öyle bişey oluyoki şu an o sabırsızlandığım anlar şaka gibi yaşadığım şu an ise rüya gibi gelio.
bırt cırt beee bööö ıngaaa bu sesler öle tatlı gelio ki:)
RAbbim en hayırlı zamanda en kolay doğumları sizede nasip etsin inşallah,çok dua ediorum Rabbime gönülden benden başka kimsenin çekmemsi için çünkü ben çok çektim şükür ki kurtulduk
bende bugun yuruyim diyorum ama hava çok kotu yagmur yagcak gibi. zaten fransa'da hep boyle hava.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?