burada hava bir haftadır çok güzel günlük güneşlik bende faydalı olsun diye hergün yürüyorum,sende maşallah iki gün sonra kırkı bitiriceksin...
evet oyle ama masaallah kizimin hiç gelmeye niyeti yok ablasi. nazlanip duruyo akrep burcu nolcak ;:)
ben de dün kontrole gittim bebişkom 3050 gr. olmuş, iyiymiş şükür.
doktor perşembe sabah erken saatlere randevu alıp gelin açılma var mı bir muayene edeyim dedi, acaba perşembe doğuracağımı mı düşünüyor?
ben aslında dün doğurayım diye çok heveslenmiştim ama olmadı, 37. hafta bitince bebeğin olgunlaşması tamamlanıyormuş diye temizliği yaptırdım, her şeyi, kendimi ayarladım, kızımı da ikna etmeye çalıştım, doktor bugün doğumun başlamış diyecek diye bekliyordum, tabi her şeyin hayırlsı :90:
canımmm nasıl sevindim anlatamam. inan aklımdaydın, senden haber alınca hemen anneme anlattım durumu, çok sevindik.. ne kötü bir tablo çizmişlerdi hep böyle yapıyolar.. ayrıntılıya da bu yüzden girmedim ben. neyse geçti gitti o günler. inşallah gün geçtikçe çok daha iyi olacaksınız. allah sağlıklı uzun ömür versiniyi akşamlar arkadaşlar. şükür kavuşturana. 1 kasımdan beri hastanedeyiz bu akşam evimize geldik. 2 kasım 11 45 de 3390 gr 51 cm olan oğlum ali tuna dünyaya geldi. kalbindeki durumu gözlemlenmek üzere yenidoğan yoğun bakıma yatırıldı. yanıma gelmedi oğlum. ilk gün serumla beslendi miğdesi yıkandı küvezde kaldı hiç göremedim. ertesi gün uzaktan seyrettim. üçüncü gün yanına girip ilk defa kucağıma aldım ve dün güzel bebeğim yanıma geldiiii. bugün birlikte evimize geldik. kalbinde delik mevcut ama ilk başlarda söylendiği gibi çok kötü bir tablo ALLAHA şükür yok. takipte olucaz kardiyolog randevuları alındı bile. ama iyiyiz şimdi şükürler olsuun. hepinizizn duaları için çok teşekkür edrim. şimdilik çok hızlı haber vermek için bunları yazdım. aslında anlatılacak çook şey var. çok yoğun bir tempodayız.en kısa zamnda anlatırım inşallah. doğum yapanları tebrik ederim.oğlumun resminide kısa zamanda eklicemm.
kızlar merhaba 2 kasımda spinal sezeruanla kızım beren su yu dünyaya getirdim,yeni yeni toparlanıyorum ,sütüm bugün geldi kızımda sürekli göğsümde uyumak istiyor o yüzden nete giremiyorum,evde kalabalık,fırsat buldukça yazarım geçmişi okuyamadım kimler doğum yaptı bilemiyorum öpüyorum hepinizi....
iyi akşamlar arkadaşlar. şükür kavuşturana. 1 kasımdan beri hastanedeyiz bu akşam evimize geldik. 2 kasım 11 45 de 3390 gr 51 cm olan oğlum ali tuna dünyaya geldi. kalbindeki durumu gözlemlenmek üzere yenidoğan yoğun bakıma yatırıldı. yanıma gelmedi oğlum. ilk gün serumla beslendi miğdesi yıkandı küvezde kaldı hiç göremedim. ertesi gün uzaktan seyrettim. üçüncü gün yanına girip ilk defa kucağıma aldım ve dün güzel bebeğim yanıma geldiiii. bugün birlikte evimize geldik. kalbinde delik mevcut ama ilk başlarda söylendiği gibi çok kötü bir tablo ALLAHA şükür yok. takipte olucaz kardiyolog randevuları alındı bile. ama iyiyiz şimdi şükürler olsuun. hepinizizn duaları için çok teşekkür edrim. şimdilik çok hızlı haber vermek için bunları yazdım. aslında anlatılacak çook şey var. çok yoğun bir tempodayız.en kısa zamnda anlatırım inşallah. doğum yapanları tebrik ederim.oğlumun resminide kısa zamanda eklicemm.
Tünaydın millet tükenmiş vaziyetteyiz :S of offff çok zor be annelik..
Canah'a çok sevindim, allah kimseyı evladıyla sınamasın..Gözünüz aydın cnm..
Doğuran neyim var mı?
Merhaba kızlarr canah iyi olmanıza çok sevindim ıkya bebeğin hayırı olsun maşallah :) darısı bizlere :) benimde şafak 4 bugün dışarı çıkıp son eksiklerimizi tamamlıycaz :) bebişin doğum şekerlerinin etiketlerini yaptırcaz pazara çıkıcazz :)
benimde belim çok ağrıyor bazen kasıklarıma çok ciddi ağrılar giriyor derin derin nefes alıyorum evde yürüyorum hafifliyor doktor olacak demişti burda paylaşımlarada katılamıyorum ama doğum yapan arkadaşlarıda takip ediyorum atladığım umarım yoktur
fıkfıkçım bende bugün saçlarımı boyatıyorum :) ben düz boyatıcam daha sonra röfle attırcam malüm maddi durumlarr :)
moral veriyorsun şu sayılı günlerde
zati psikoya bağladım ota boka ağlıyorum:84:
yaa prop korkutuyosun beni,bak vazgeçcem doğurmaktan,çıkartmıcam kızımı içerden
Valla zaman yaklaştıkça beni bir korku ve telaş sarıyo,bişey bilmiyorum,hiç deneyimim yok,nasıl başedicem,ya yanlış yaparsam,ya bebeğimi kötü eğitirsem,hayatım karmançorman olursa
ama yavrım neyle karsılascanı bıl de hazrla kendını sımdıden kalan sayılı gunlerının tadını cıkar.. valla eşekten düşmüş karpuz gibiyim hee
mamaya başlamak zorunda kaldık mesela gece 4 saat emiyo süt kalmıo artık sn rda aclıktan uyuyamıodoktor da dedı kı şırıngayla verın, demesı kolay salak karı gormuo kı nasıl bır obur buyutuyorum evde ( uykumuz zaten bölük pörçük, 1 saat aralıksız uyusa bayram edıyorum.. of offfff... gobegımız de düşmedi daha.. ay bayılıciğiimmmm
Sütün yetmiyormu ki doymadığını nasıl anlıyorsun belki açlıktan değildir uyumaması ne bilim :S
yıkamaya başlamadın herhalde daha yıkanıp bir de güzel masajlandıkları zaman daha rahat ve uzun uyuyacaktır herhalde
ama yavrım neyle karsılascanı bıl de hazrla kendını sımdıden kalan sayılı gunlerının tadını cıkar.. valla eşekten düşmüş karpuz gibiyim hee
mamaya başlamak zorunda kaldık mesela gece 4 saat emiyo süt kalmıo artık sn rda aclıktan uyuyamıodoktor da dedı kı şırıngayla verın, demesı kolay salak karı gormuo kı nasıl bır obur buyutuyorum evde ( uykumuz zaten bölük pörçük, 1 saat aralıksız uyusa bayram edıyorum.. of offfff... gobegımız de düşmedi daha.. ay bayılıciğiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?