2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canım bebişine bunların gelmeye niyeti yok yerlerini sevdiler baksana bekliyoruz hepimiz :)))

canımmm nasıl sevindim anlatamam. inan aklımdaydın, senden haber alınca hemen anneme anlattım durumu, çok sevindik.. ne kötü bir tablo çizmişlerdi hep böyle yapıyolar.. ayrıntılıya da bu yüzden girmedim ben. neyse geçti gitti o günler. inşallah gün geçtikçe çok daha iyi olacaksınız. allah sağlıklı uzun ömür versin

Merhaba kızlarr canah iyi olmanıza çok sevindim ıkya bebeğin hayırı olsun maşallah :) darısı bizlere :) benimde şafak 4 bugün dışarı çıkıp son eksiklerimizi tamamlıycaz :) bebişin doğum şekerlerinin etiketlerini yaptırcaz pazara çıkıcazz :)
benimde belim çok ağrıyor bazen kasıklarıma çok ciddi ağrılar giriyor derin derin nefes alıyorum evde yürüyorum hafifliyor doktor olacak demişti burda paylaşımlarada katılamıyorum ama doğum yapan arkadaşlarıda takip ediyorum atladığım umarım yoktur

fıkfıkçım bende bugün saçlarımı boyatıyorum :) ben düz boyatıcam daha sonra röfle attırcam malüm maddi durumlarr :)

teşekkür ederim nehirday, artık dışarda Allah'ın izniyle yaşayabiliyorlarsa neden dursunlar ki, ben artık anne olmak istiyorum, kucağıma alıp sevsem, emzirsem, altını değiştirsem, öpsem, koklasam,oynasam, hayallerim çok tabi. sağlıcakla onlar ve bizim en için hayırlı vakitte gelsinler, sadece çok sabırsızlanıyorum.

Tünaydın millet tükenmiş vaziyetteyiz :S of offff çok zor be annelik..

Canah'a çok sevindim, allah kimseyı evladıyla sınamasın..Gözünüz aydın cnm..

Doğuran neyim var mı?

gözün aydon güzelim.
maşallah
allah analı babalı büyütsün canım

canah gözün aydın.
maşallah
oğlunun da iyi olmasın sevindim,
allah analı babalı büyütsün canım...

hadi boyat bakalım iyi geliyor bir müddet moral oluyor

yaa prop korkutuyosun beni,bak vazgeçcem doğurmaktan,çıkartmıcam kızımı içerden
Valla zaman yaklaştıkça beni bir korku ve telaş sarıyo,bişey bilmiyorum,hiç deneyimim yok,nasıl başedicem,ya yanlış yaparsam,ya bebeğimi kötü eğitirsem,hayatım karmançorman olursa

Doktordan geldik hafif sarılığımız var ama önemli derecede değil dedi doktor amca, onun dışında çok sağlıklı bir bebek dedi .
Benim sütüm çok fazla gelmiyor onun için oldu sanırım iyi beslenemedi yavrucum.
Süt artırmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Ayrıca kendi doktorumla da görüştüm, sen gebeyken de hoplayıp zıplıyordun bakııyorum hala öylesin dedi, en problemsiz gebelerimizdensin dedi. bir de bebek şekelerimiz çok beğenilmiş hemşireler arasında falan onu da söyledi kendisi de odasına koymuş gösterdi. ay çok mutlu oldum.
doğum sancıları çekmek çok zordu arkadaşlar, 15 saat sancı çektim önce suyum geldiği için ama 3 günde tamamen iyileştim sayılır. dün ev işi bile yaptım
haydi annelere kolaylıklar. gündüzleri bebek uyurken uyumayı deneyelim.
doğurmayanlara da Allah kolaylık versin sabır versin diyorum. öpüyorum.

moral veriyorsun şu sayılı günlerde

zati psikoya bağladım ota boka ağlıyorum:84:

ama yavrım neyle karsılascanı bıl de hazrla kendını sımdıden kalan sayılı gunlerının tadını cıkar.. valla eşekten düşmüş karpuz gibiyim hee

mamaya başlamak zorunda kaldık mesela gece 4 saat emiyo süt kalmıo artık sn rda aclıktan uyuyamıo doktor da dedı kı şırıngayla verın, demesı kolay salak karı gormuo kı nasıl bır obur buyutuyorum evde ( uykumuz zaten bölük pörçük, 1 saat aralıksız uyusa bayram edıyorum.. of offfff... gobegımız de düşmedi daha.. ay bayılıciğiimmmm

canah gözünüzaydın canım sağlıkla büyüsün oğlun allahım bir daha sıkıntı göstermesin sağlıkla,sevgiyle büyütün oğlunuzu maşallah

ay ben de bişi bilmiodum daha yaşım kaç başım kaç hem ama hepsını yapabılıorum hıc bı problemım yok.. sen de yaparsın.

ama hayatın karman corman olcak orası kesın :)))

Sütün yetmiyormu ki doymadığını nasıl anlıyorsun belki açlıktan değildir uyumaması ne bilim :S
yıkamaya başlamadın herhalde daha yıkanıp bir de güzel masajlandıkları zaman daha rahat ve uzun uyuyacaktır herhalde

yetmediğini şöyle anlıyoruz cnm,, her akşam belli bir saatte emmeye başlıyor, iki memeyi de sömürüyor gazı çıkartılıo altı temizleniyo ve ağlamaya başlıyo, saatlerce durmadan emmeye dvm ediyo ama süt tamamen bitmiş oluo yenısını uretcek vaktım olmuo dun 4.5 saat aralıksız emdi, agladı, emdi, ağladı.. tabı ılk basta aldıgı sutu de coktan tuketmıs oluo o kdr surede tekrar acıkmıs oluo aglamaktan, kısır bır donguye gırıyoruz yanı babası dun fecı azarladı benı mama vermek ıcın ne beklıosun dıye mamayı alıp uyuyo sonra yıne normal duzenımıze donuyoruz ben uretıme baslıorum ona da yetıo rahatlıo ama akşamları 3 aksamdır bu vazıyetteyız..

evet ya bı yıkasam yaglasam rahatlıcak ccugum.. gobegı dusmek uzere 2 gune duser ısalla kurumus bayag..

çok değil daha bir hafta önce bugün doğursam ha yarın doğursam diyordun şimdi her girdiğinde dert yanıyorsun anacımmm :90:

ben de doğursam diye gün sayıyorum yaw ben de mi böyle olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…