• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben karar verdim 1 mayısta gidicem doktora
hem o zaman 10+6 oluyor miniğim.. sabırsızlanıyorum ama sık sık gitmek istemiyorum.

günaydın kıslar nasılsınız.benm gene hafif hafif bulantılarım başaldı bugün.negüzel yoktu bikaçgün rahattım

Canım çok geçmiş olsun, ben de bilirim berbat bişey.. bi kaç gündür ben de rahattım umarım bir daha başlamaz..

geçer canım hayırlısıyla, cam varsa bulunduğun yerde aç biraz nefes al ver.. benim midem bulandığında öyle yapıyorum temiz hava iyi geliyor..

bende kokulara karşı hassasiyet oluştu.olur olmaz her şeyin kokusu beni rahatsız ediyor.yatılı okulda çalışıyorum şu an yemekhanede mercimek çorbası bana çok kötü kokuyor midemi bulandırıyor.

en kötüsüde insanların içinde midenin bulanması.öğrencilerimin ve öğretmen arkadaşların yanında midem kalkıyor çok kötü oluyorum

ay kıyamam sana yaaa, benim yaşadıklarımı yaşıyorsun resmen canım.. geçen haftaki halim geldi aklıma da bi kötü oldum.. nerdeyse wc de yatacak duruma gelmiştim :(
kokulara karşı bende de acayip bir hassasiyet var. parfüm yemek kokuları beni tiksindiriyor..
Allahım bu zor günleri kolaylıkla atlatabilmemizi nasip etsin.. Allah yardımcımız olsun..

Back
X