• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Offffffffffff nevresim değiştirmek ne kadar zor bi işmiş de benim haberim yokmuş, belim koptu kollarım titrio valla ya :S

bende değiştirdim sabah yıkadım astım havlularıda yıkadım havayı güzel görünce, çamaşır ve bulaşık hiç bitmiyo zaten maşallah en bereketli onlar

bende değiştirdim sabah yıkadım astım havlularıda yıkadım havayı güzel görünce, çamaşır ve bulaşık hiç bitmiyo zaten maşallah en bereketli onlar

Aynen ben de havluları ve nevresımlerı yıkadım da mıktarı cok oldu kurutma makınesı tam kurutmamıs bı posta da koltukların uzerıne serdım kurusunlar dıye, kolum kanadım kalkmıo valla tam ızdırap benım ıcın bu iş :(

Ben sizi görnce çok utandımvalla çamışr maknesnde 3 gündür çamaşırlarım asılmayı bekliyo.tekrar yıkıcam sanırım.neypım yapamıyorum :kedi:

Ben sizi görnce çok utandımvalla çamışr maknesnde 3 gündür çamaşırlarım asılmayı bekliyo.tekrar yıkıcam sanırım.neypım yapamıyorum :kedi:

kız 3 gündür kokar çamaşırlar sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sağolsun bizimkini eşim dün yıkayıp asmış :) renkliler kalmış ama o da 1 makinelik çıkmamış daha...

Ben bi yandan buraya takılıorum bı yandan da temızlık yapıorum, her oda bıttıgınde gelıp mola verıorum burda :) Ya aslında benım de hıc ıcımden gelmıo yapmak ama yarın annem gelıcek utandırmıyım kadıncagızı damada karşı ne bıcım kız yetıstırmıssın demesınler guclubacismile

Ayyyyyy iğrenç kokmuşlardır onlar şimdi ıslak ıslakk, ıyyyy pasaklı başak :)

akaşm eve 9 da gidyorum.yemekmi hazılrım bulaşıkmı yıkım.çamaışrmı asim.yoka banyo mu yapim.yda hiç birni yapadan direk yatim mi.sen olsan hangisni yaprsın.bide gene yıkarım hem.ne ypım.

akaşm eve 9 da gidyorum.yemekmi hazılrım bulaşıkmı yıkım.çamaışrmı asim.yoka banyo mu yapim.yda hiç birni yapadan direk yatim mi.sen olsan hangisni yaprsın.bide gene yıkarım hem.ne ypım.

Of ne yorucu bi hayat, Bak ben olsam işi bırakırım, sabahları dınlenır uyurum, ogleden snr hafıf hafıf temızlık yaparım, aksam ustu yemegımı yaparım, aksam da dusumu alıp gıyınıp suslenıp kocamı beklerım :)))opuyorumnanaktan

Of ne yorucu bi hayat, Bak ben olsam işi bırakırım, sabahları dınlenır uyurum, ogleden snr hafıf hafıf temızlık yaparım, aksam ustu yemegımı yaparım, aksam da dusumu alıp gıyınıp suslenıp kocamı beklerım :)))opuyorumnanaktan

çalışmaya ihtiyacın varsa ne yaprsın.

Önce tesekkurler allah herkesı annesıne yakın tutsun.
Özel hastaneye gıdıorum cnm. Dora Hospital, Fulya'da. Hamıle kaldıktan snr gıttım ılk defa yanı ben de devamlı musterısı fln dıılım oranın, ama doktor cok ıyı bı ınsan, uzamanlıgını Zeynep Kamilde almış yanı buyuk ihtimalle iyi bi doktor aynı zamanda. Bi muayeneden para alıosa bı sonrakı ay almıo kontroldu bu dıyo. Gereksız yere testler ılaclar fln vermıo para mı battı ne gerek var teste dıo, folık asıt dısında hıc bısı vermedı sımdıye kdr ben kendım zorla bı multı vıtamın bı de balık yagı ıstedım balık yagını ıcıorum ama vıtamını sadece ac kaldıgın gunlerde ıcıceksın bak dıye tembıhledı, cok tatlı. Ben butun aklıma takılanları bı ajandaya not alıyorum her gıdısımde hepsını soruyorum bı oncekı muayenem 45 dk surmustu bu mayenem yaklasık 2 saat surdu :) soruyorum uzun uzun anlatıyo, ultrasonda daha cok kalmak daha cok gormek ıstıyorum bırakıo gorım dıye, 20 dk fln ultrasonda kaldım son gıdısımde, kalbını fln tekrar tekrar dınledım:) Of cok uzun yazdım neyse doktorum cok bomba gercekten cok cok cok memnunum.

Allah bi tane de bana versin öle doktor :Saruboceq:

saol canımm tşk ederim tokata düştü canım bize 2 saat filan amaa ne kadar yakında olsa böle evden çıkıoyaa neyse bana sadece hayırlı gidip gelsin demek düşüooo

canımm benim Raabbim gittiği gibi kavuşmayı da nasip etsin canım. 15 aymı askerliği.

çalışmak zorunda olmak bi bayan için çok zor. doktor bana çalışma demesine rağmen bende çalışıorum. Allahım görüyor biliyor ya halimizi. karnımızdaki bebeklerin hayrına kolaylaştırsın bereketlendirsin hayatlarımızı inşallah başakcım :1hug:

Tatlım espri yapıorum, heralde ki keyfinden çalışmıosundur böyle bi durumda herkes evinde oturup ayaklarını uzatıp çayını içmek ister, pasaklı demem de şakaydı, ben çalışmıyorum şu anda ama emin ol senden pasaklıyımdır yani.
Seni çok iyi anlıyorum annem benim için 9 ay çalışmış doğurmuş ben 10 günlükken de tekrar işe başlamış, çok takdir ederim böyle kadınları, evde oturup kocanın para getirmesini beklemeden çıkıp kendisi bişiler üreten kadınlar her zaman saygıyı hak eder, belki sen de daha bebeğin küçücükken işe başlamak zorunda kalcaksın tekrar ama evladın büyüdüğünde anlıcak ve takdir edicek seni merak etme, allah kolaylık versin her zaman söylüyorum zaten.
Kızdın mı bana, kızma banaa :gitme:

Ben hamile kalmadan önce sutun kokusuna dayanamazdım dırek mıdem bulanırdı hamıle kaldıktan snr light sut almamı soyledı doktorum kılo almamak ıcın fazla bu lıght sutun ne kokusu var ne tadı lıkır lıkır ıcıorum hıc mıdemı fln bulandırmıo harıka yanı herkese tavsıye ederım

denicem bende lıght sütü . eşim hergün soruyo süt içtinmi diye bazen içtim bile diyorum.. ama bana çok zor geliyo süt içmek. sade içemiyorum nesguik falan katıp içiyorum içtiğimde o da zorlaa . yumurta hele hiçç sevmiyorum napıcam bılmemm bilmiyorumkismile

denicem bende lıght sütü . eşim hergün soruyo süt içtinmi diye bazen içtim bile diyorum.. ama bana çok zor geliyo süt içmek. sade içemiyorum nesguik falan katıp içiyorum içtiğimde o da zorlaa . yumurta hele hiçç sevmiyorum napıcam bılmemm bilmiyorumkismile

Bak kesinlikle dene inanılmaz farkedio bi soğuk iç mutlaka ılıtınca kokusu ağırlaşıo sütün, ıyyy.

çalışmak zorunda olmak bi bayan için çok zor. doktor bana çalışma demesine rağmen bende çalışıorum. Allahım görüyor biliyor ya halimizi. karnımızdaki bebeklerin hayrına kolaylaştırsın bereketlendirsin hayatlarımızı inşallah başakcım :1hug:

inş cnımın içi.bende çok isterdem öğlene kdar uyumayı benneyaptımki ama bizde böyle olcaz dayancaz artık yapcak bişey yok.bence hiçbi anne karnnda yavrusuyla düşük tehlikesyle çalışmaz.yda çocğunu sağa sola bırakıp çlışmaz.ona daha iyi bi gelecek için sıkntı çekmezin dye çalışır.herşeyi düşünmez zorundyız.(evde olan annelere değil lafım )bu sorumluk çok zor ama herşeye değer.sabah erken kalkmaya çamaşırları kokutmya herşeyee.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X