• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım ikisi bir ara olanlardan var bende de Samsung marka, inanılmaz memnunun ama tabı kı herseyı kurutamıosun anca pamukluları fln yunlu narın fln kurutulmuo :( E bi de utu problemı oluo tamamen kurutursan ınanılmaz buruş kırıs cıkıo sonra utule babam utule :) Ama utulencek ıslaklıaga kadar kurutma programı var eşimin gomleklerını fln oyle kurutuorum hemen de utuleyınce ohhh 4 saatte kalkıo ortalıktan hersey.

harikasın ya demek samsung aldın bende onu kastetmiştim böle bordo renkte bi tane gördüm harika bi şidi
benim bosch marka mak. evlendiğimizde aldık 5 seneyi geçti bozulsun die bekledim ama hiç bozulacakmış gibi durmuyo, kurutma mak. ayrı alsam ebeveyn banyosuna koymam lazım o da banyoyu çok daraltacak, büyük banyomda da sabit dolaplar var komple, şimdi kurutma mak. için onları söktürememde öle kaldım ortada yani, oooofffff

ben yıkamaya asmaya katlamaya herşeye üşeniyorum . Dün renklileri yıkadım biraz önce topladım . Hele çorapları katlamak çok gıcıkk onlar duruyo daha ölee boshayallersmile
valla çalışanlara allah kolaylık versin ben çalışsaydım nolurdu halim bilmem

merak etme canım ben çalışıyorum ve aynen anlattığın gibi ev çamaşır yıkanıyor zorla asıyorum 2 yada 3gün sonra toplanıyor çamaşır hele mutfak orda hiç bulaşık bitmiyor

merak etme canım ben çalışıyorum ve aynen anlattığın gibi ev çamaşır yıkanıyor zorla asıyorum 2 yada 3gün sonra toplanıyor çamaşır hele mutfak orda hiç bulaşık bitmiyor

zor gerçekten ben evdeyken bazen bişey yapmıyorum . hep uyuyasım gelıyor yatak çekiyor resmen. dün dedim kendi kendime çalışanlara Allah kolaylık versin ben istediğim zaman yatıyorum kalkıyorum çalışanlar napsın dedim .
olumunekankayizsmile kolay gelsin canum

harikasın ya demek samsung aldın bende onu kastetmiştim böle bordo renkte bi tane gördüm harika bi şidi
benim bosch marka mak. evlendiğimizde aldık 5 seneyi geçti bozulsun die bekledim ama hiç bozulacakmış gibi durmuyo, kurutma mak. ayrı alsam ebeveyn banyosuna koymam lazım o da banyoyu çok daraltacak, büyük banyomda da sabit dolaplar var komple, şimdi kurutma mak. için onları söktürememde öle kaldım ortada yani, oooofffff

Kızım senin o bordo makinenin fiyatından haberin var mı: taaaaaaaaam 3500 Tl :) Buyur al yani kıyabilirsen :) Benimki bordo olandan diil, ikisini ayrı almak ıcın köşkte oturuo olmak lazım kı yer olsun, ben kendımınkınden cok memnunum tavsıye ederım ıkısı bır arada olanlar ıcınde en ıyısı valla bu magazada 1800 tlk demıslerdı, internetten sıparıs ettık 1400 tl ye aldık, ilgilenıosan modelını fln yazarım

Hahahaahah... Valla işe girmedim diye pek bi mutsuzdu herkes, şimdi de madem evdesin niye iş yapmıosun demezler mi, kendi annem bile diyo, hatta en çok kendi annem diyo, ben sabahtan akşama kadar çalıştım aksam geldım temızlıgımı yemegımı yaptım sen butun gun evde oturuosun bı de utanmadan yapmadım dıosun fln dıye bı baslıo konusmaya, alllaaahhhh :))

aynısını benimkide yapar eline fırsat geçse bekarken bile derdi hep siz evlenip evinizi nasıl çekip çevireceksiniz ben çok merak ediyorum diye
annem almanyada işçi olarak çalıştı, vardiyalı giderlerdi babamla, garibim bi de orada akraba yok kimse yok yardım alabilceği her şeyi biz büyüyene kadar kendi yapmış, babam hiç oralı değil kalkıp küllüğünü bile dökmezdi valla o kadar rahattı hala öle zaten, kadın çırpınmış durmuş hep senelerce, onun için evde oturan kadınların tembellik yapması onun için pasaklılık ve pespayelikten başka bi şey değil hiç sevmez öle şeyleri gıcık olur

demek seninkide benimki gibi bende hep benim annemmi böle pimpirikli bu konuda derdim

sabahdan beri ne yemek yapçağımı düşünüyorum . ama canım bişey istemiyor yapmayada üşeniyorum hergün aynı dertt :umursamaz:
buzdolabını açıyorum boş boş bakıyorum dolap kokuyo gibi geliyor öğüre öğüre öldümm. ayy ne zormuş yawwohaoldumsmile

patates yemeği yap yanınada makarna bide güzel tarhana yada şehriye çorbası yemede yanında yat olsun afiyet olsun

Kızım senin o bordo makinenin fiyatından haberin var mı: taaaaaaaaam 3500 Tl :) Buyur al yani kıyabilirsen :) Benimki bordo olandan diil, ikisini ayrı almak ıcın köşkte oturuo olmak lazım kı yer olsun, ben kendımınkınden cok memnunum tavsıye ederım ıkısı bır arada olanlar ıcınde en ıyısı valla bu magazada 1800 tlk demıslerdı, internetten sıparıs ettık 1400 tl ye aldık, ilgilenıosan modelını fln yazarım

o kadar oldumu ya ben 1,5 sene önce gördüm carrefourreda 2.700 tl dediler vay baya artmış fiyatı
ben sadece o var die biliyordum iki bir arada demek samsung un ikisi bir arada başka modelleride varmış hemide 1.400 tl ana ii miş

modelini bana özelden yollasana buradan yasakmı değilmi bilemedim şimdi sorun olmasın

Back
X