ben şehriyeli yoğurt çorbası yapıyorum yoğurduda bol koyuyorum vitamin olsun diyee
orays cım ya sizinde topiciniz ne kadar düzensizleşti karıştınız resmen sezen 10 un açtığı topic kapandı demin
Hakkaten yapım, bol da lımon sıkarım oh mis, E o zmn ben çıkıyorum temızlıgı bıtıremedım burda cene calmaktan banyo kaldı orayı da bı guzel ozonlayım snr da corbamı yapım, snr gorusuruz kızlarr
soğuk çorbamı o sezen nasıl yapıyosun tarif etsene
30 ağustos senin ne
yok canım sıcak içiyorum ben soğuk denemedimm hiçç yarım bardak tel şehriyeyi az bi suda pişiriyorum diğer taraftada 1 yada 2 sütlaç kasesi yoğurdu (normalde 1 kase ama ben 2koyuyorum bana yarasın diye)1 yumurta sarısı 2-3 damla limon ve 1 çay kaşığı kadar unla çırpıyorum terbiyeliyorum yani şehriyenin suyunu yavaş yavaş yoğurtla karıştırıyorum kesilmesin diye kaynayana kadar pişiriyorum üstüne normalde yağlı nane kızdırıp döküyodum ama şimdi ağır geliyo içine 1 yemek kaşığı tereyağı koyuyorum naneyide ocaktan almadan üstüne döküp kapatıyorumsoğuk çorbamı o sezen nasıl yapıyosun tarif etsene
27 ağustosda benim.
gel yiyelim diycem cnm ama mesafemiz çok :içelim:olsada yesek ne güzel yerimseniben yerimseniben :içelim: :içelim:
mafoldumben
yok canım sıcak içiyorum ben soğuk denemedimm hiçç yarım bardak tel şehriyeyi az bi suda pişiriyorum diğer taraftada 1 yada 2 sütlaç kasesi yoğurdu (normalde 1 kase ama ben 2koyuyorum bana yarasın diye)1 yumurta sarısı 2-3 damla limon ve 1 çay kaşığı kadar unla çırpıyorum terbiyeliyorum yani şehriyenin suyunu yavaş yavaş yoğurtla karıştırıyorum kesilmesin diye kaynayana kadar pişiriyorum üstüne normalde yağlı nane kızdırıp döküyodum ama şimdi ağır geliyo içine 1 yemek kaşığı tereyağı koyuyorum naneyide ocaktan almadan üstüne döküp kapatıyorum
gel yiyelim diycem cnm ama mesafemiz çok :içelim:
evet yayla çorbasının şehriyelisi buyayla çorbası gibi oluyo dimi tadı
ya şu soğuk çorbayı içen herkes çok beğeniyo, bende hiç yapmadım, onu araştırıp bi denemek lazım çok basit ama çok lezzetli bi yaz çorbası diyolar
yakın zamanda denicem bakalım taktım ona şimdi sen yoğurt falan diyince dedim memleketlimden alim tarfi bari internetten araştırırım ben onu
yayla çorbası gibi oluyo dimi tadı
ya şu soğuk çorbayı içen herkes çok beğeniyo, bende hiç yapmadım, onu araştırıp bi denemek lazım çok basit ama çok lezzetli bi yaz çorbası diyolar
yakın zamanda denicem bakalım taktım ona şimdi sen yoğurt falan diyince dedim memleketlimden alim tarfi bari internetten araştırırım ben onu
üzüldünmü aynı olmadı diye naniknanik
yok o üzülme hareketi sezen içindi çorba tarifini bekledim vermiyo diyo üzüldüm ondan dı ama verdi saolsun cnm
bulantın nasıl oldu başakhee sen umrumda değilsin diyon yani +-:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?