2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
orays cım ya sizinde topiciniz ne kadar düzensizleşti karıştınız resmen sezen 10 un açtığı topic kapandı demin

orays cım ya sizinde topiciniz ne kadar düzensizleşti karıştınız resmen sezen 10 un açtığı topic kapandı demin

evet canım ya iyiki buraya gelmişim yoksa hiçbişeyden habersiz olacaktım zaten fazla gelen gidende yok
benim anlamadığım çağlayan açmış galiba toipiği ama hamile değilmiş hamilde değilsen niye açarsın topik sonrada böle oluyor işte

soğuk çorbamı o sezen nasıl yapıyosun tarif etsene
yok canım sıcak içiyorum ben soğuk denemedimm hiçç yarım bardak tel şehriyeyi az bi suda pişiriyorum diğer taraftada 1 yada 2 sütlaç kasesi yoğurdu (normalde 1 kase ama ben 2koyuyorum bana yarasın diye)1 yumurta sarısı 2-3 damla limon ve 1 çay kaşığı kadar unla çırpıyorum terbiyeliyorum yani şehriyenin suyunu yavaş yavaş yoğurtla karıştırıyorum kesilmesin diye kaynayana kadar pişiriyorum üstüne normalde yağlı nane kızdırıp döküyodum ama şimdi ağır geliyo içine 1 yemek kaşığı tereyağı koyuyorum naneyide ocaktan almadan üstüne döküp kapatıyorum

yayla çorbası gibi oluyo dimi tadı

ya şu soğuk çorbayı içen herkes çok beğeniyo, bende hiç yapmadım, onu araştırıp bi denemek lazım çok basit ama çok lezzetli bi yaz çorbası diyolar

yakın zamanda denicem bakalım taktım ona şimdi sen yoğurt falan diyince dedim memleketlimden alim tarfi bari internetten araştırırım ben onu

evet yayla çorbasının şehriyelisi bu

dün yapmıştım bende demin 2 kase içtim valla ama ağzımın tadı gene bozuk off ne yesem düzelmiyo yaaa

canım ben soğuk çorbayı yapıyorum o ya prinçden yada buğdaydan yada bizim memlekette un çorbası derler bilirmisin bilmem onunla yapılır ama ben un çorbasıyla yapılanı daha çok seviyorum ama ben sana yinede anlatıyım prinçle yada buğday ı haşlıyorsun sonra yoğurt u cıvıtıyorsun haşladıklarınıda yoğurta karıştırıyorsun kıvamına bak eğer koyuysa su kat sonra nane dök afiyet olsun çok kolay ama soğuk olduğu için yazın yiyorum ben benim yazın fix yemeğimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…