gunaydın kızlar.. dün girememdim.. ufak bir tehlike atllatık... ama dıkkat etmem gerekıyor.. igne falan oldum.. geçmişi okuyamayacagım.. nasılsınız...
günaydın herkese
ben 2 gündür dondurmaya sardım. çok fazla olmamak şartıyla yiyorum hem de süt işte daha ne olsun. mideme de iyi geliyor valla. bir arkadaşım çok dondurma yedim son ayda kilosu az olan çocuk baya toparlamıştı demişti...
merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı
gittik bebişimiz kocaman olmuş kafası gövdesi kollar bacakları belli oluyordu maaşallah
herşey yolunda güzel dedi dr umuz.
2 li test için 24 nisanda gidecez inş.
canim gecmis olsun kendini yorma yat dinlen gecer insallah bende hergün iki tane aliyorum progesteron hapinislm kızlar.. hafıf kahverengı lekelenme oldu.. doktora gittik.. tehlike var dıye igne yaptı.. ve progteston ilaç verdı.. bol sıvı ve isirahat dedi.. hala yatıyorum.. çok korktum... içim gidiyor bir şey olacak diye..
kahverengı akıntısı olan varmı içinizde...
gözün aydin canimopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı
gittik bebişimiz kocaman olmuş kafası gövdesi kollar bacakları belli oluyordu maaşallah
Gözünaydın canım.Bne de haftaya cuma gideceğim 9 haftalıkken.Benimkiler de hareketlenmiş olur mu o zamana acaba?
slm kızlar.. hafıf kahverengı lekelenme oldu.. doktora gittik.. tehlike var dıye igne yaptı.. ve progteston ilaç verdı.. bol sıvı ve isirahat dedi.. hala yatıyorum.. çok korktum... içim gidiyor bir şey olacak diye..
kahverengı akıntısı olan varmı içinizde...
Merhaba ben yeni katıldım 9 haftalık hamileyim sizlerle paylaşımda bulunmak cok isterim tşklr
Arkadaslar yazılarım neden cıkmıyoooooooooooo
merhaba arkadaslar. bugün nete giremedim. sabah psikolog randevumdeydim. ögleden sonra midem cok kötü oldu... bulantıdan ziyade ağrı ve yanma var.....içim sıkılıyor ya...
merhaba arkadaslar. bugün nete giremedim. sabah psikolog randevumdeydim. ögleden sonra midem cok kötü oldu... bulantıdan ziyade ağrı ve yanma var.....içim sıkılıyor ya...
merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı
hahahaha :roflol: :roflol:Yalnız dün görümcem dondurma yediğimi duyunca eşime fazla yemesin,bebek üşütür demiş.Yok daha neler:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?