2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.. hafıf kahverengı lekelenme oldu.. doktora gittik.. tehlike var dıye igne yaptı.. ve progteston ilaç verdı.. bol sıvı ve isirahat dedi.. hala yatıyorum.. çok korktum... içim gidiyor bir şey olacak diye..
kahverengı akıntısı olan varmı içinizde...

merhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı
gittik bebişimiz kocaman olmuş kafası gövdesi kollar bacakları belli oluyordu maaşallah
herşey yolunda güzel dedi dr umuz.
2 li test için 24 nisanda gidecez inş.

Ben de dondurmaya bayılıyorum.Dün yedim.Hem süt içemediğim için kalsiyum biraz ordan karşılanır umudundayım.
Yalnız dün görümcem dondurma yediğimi duyunca eşime fazla yemesin,bebek üşütür demiş.Yok daha neler:icecream:

Gözünaydın canım.Bne de haftaya cuma gideceğim 9 haftalıkken.Benimkiler de hareketlenmiş olur mu o zamana acaba?

canim gecmis olsun kendini yorma yat dinlen gecer insallah bende hergün iki tane aliyorum progesteron hapini
gözün aydin canimopuyorumnanaktan
Gözünaydın canım.Bne de haftaya cuma gideceğim 9 haftalıkken.Benimkiler de hareketlenmiş olur mu o zamana acaba?

insallah hareketlenirler annesi:ecrin_bebek:

asenam benim de oldu geçen hafta. progestan verdi. dinlen dedi. 1 hafta rapor verdi. 2 günde geçti lekelenme. progestanı da 10 gün alıcakmışım. sen de dinlen bol bol. iş yapma. kafana da takma çok kişide oluyo..

merhaba arkadaslar. bugün nete giremedim. sabah psikolog randevumdeydim. ögleden sonra midem cok kötü oldu... bulantıdan ziyade ağrı ve yanma var.....içim sıkılıyor ya...

merhaba arkadaslar. bugün nete giremedim. sabah psikolog randevumdeydim. ögleden sonra midem cok kötü oldu... bulantıdan ziyade ağrı ve yanma var.....içim sıkılıyor ya...

Canım geçmiş olsun.Bende de yanma var.Bişey yediğimde ardından midem garip oluyor.Bulantı yok

canim gecmis olsun benimde migdem kotu surekli bir agri bir bulanti var ama Allahtan kusma yok birde ustune oksuruk ve grip eklendi senağlama
insallah bir an once migde bulantilari gecerde normale doneriz

Son düzenleme:

gozun aydin canim
masallah bebisine

Yalnız dün görümcem dondurma yediğimi duyunca eşime fazla yemesin,bebek üşütür demiş.Yok daha neler:icecream:
hahahaha :roflol: :roflol:
sabah sabah hiç gülcem yoktu canım kaydirigubbakcemile3

günaydınlar. eşim ygs ye giricek bu sene açıkögretim istiyor o yüzden erkenden kalktım bir de size bakayım dedim.. dün bir çorba içme gafletine düştüm ah mahvoldum zor kendime geldim valla bu gidişle ekmek zeytin peynir yiye yiye bitiricem bu işi..

bugün 10 haftalık oldukkk teyzelerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…