2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar,geçen hafta doktora gittim ve doktor hamilelik kesesi oluşmuş dedi,ama tabi içinde henüz bişey görünmedi,2 hafta sonra bidaha gel dedi daha belirgin olacak,kalp atışlarınıda duyabiliriz dedi.Ama ben bişeyi merak ettim doktor sadece ultrasonla baktı ve herhangi bir test falan istemedi.Erken falanmı acaba test için,ne bileyim işkillendimde biraz.Sizin ne zaman yapıldı testleriniz?

canım hayırlı olsun haç haftalıksın ne testini soruyorsun idrar hemogram hormon filansa ben 10 haftalık hamileyim daha geçen hafta verdim tahlillerimi eğer kese göründü bebek görünmediyse sen 5-6 haftalık filansındır testler için çok erken
ben gittiğimde 5 haftalıktım keseyigördük 7 haftalıkken bebeği gördük için rahat olsun

5 haftalıkmışım canım demek ondan test yapılmadı.Hani hamileliliğin başında kan ve idrar tesleri yapılıyo o testlerden yapılacak sanmıştım ama yapılmayınca meraklandım.Herhangi bi hastalığım olup olmadığını bile sormadı yani.Ama dediğin gibi erken demekki ondan.Teşekkür ederim canım cevabın için.Seninde hayırlı ve sağlıklı olsun

rica ederim canım canım seninde sağlıklı hayırlı olsun
hiç endişelenme o dediklerine daha var canım vitaminlerini aksatma yeter iyi beslen yakında bulantıların başlıyabilir kafanada bişeyi takma yakında bebişinin kalp atışlarınıda görünce rahatlarsın

canım sagol ama istanbuldakınde 2 lı test yapılmıyomus.bska yerlere bakıcaz artık.

bırde 2 li test yaptıran arkadaslar nere yaptırdıklarınıda yazarsa hepımıze bılgı olur.
GriPin senınde hamişliğin hayırlısı olsun inşallah hersey guzel gıder...

canim senin isin zor valla belki iki hafta sonra gecer birseyin kalmaz o zaman güzel güzel yersin yemeginicokacimcoook
teşekkürler canım sulu yemek veya sebze yemeyi çok özledim mafoldumben

herkese selam anca eve geldim sabahtan beri. kan sulandırıcı iğnemi de yapmayı unutmuşum sabah taaa bu saate kaldı hemen yapiyim..

bırde 2 li test yaptıran arkadaslar nere yaptırdıklarınıda yazarsa hepımıze bılgı olur.
GriPin senınde hamişliğin hayırlısı olsun inşallah hersey guzel gıder...

teşekkür ederim canım yaa,herkesin hayırlı olsun,sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişleri

gripin sen aralık annesi olacaksın herhalde... yay burcu olacak bebeğin..

hımm geç döllenme olmuş galiba aralık annesi olucaksın cnmm

iyi gelir bence patates, bence azar azar sık yemek bulantıyı dindiriyor. çok acıkınca artıyor benim o zaman da yiyemiyorsun.. onun için devamlı meyve falan yemek lazım..

teşekkürler canım sulu yemek veya sebze yemeyi çok özledim mafoldumben

herkese selam anca eve geldim sabahtan beri. kan sulandırıcı iğnemi de yapmayı unutmuşum sabah taaa bu saate kaldı hemen yapiyim..
ya bana dondurma iyi gelmedii öğlen kakaolu yedimm midem düzelmedi hiç ben başka şeyler denemeye devam ediyim

iyi gelir bence patates, bence azar azar sık yemek bulantıyı dindiriyor. çok acıkınca artıyor benim o zaman da yiyemiyorsun.. onun için devamlı meyve falan yemek lazım..
ne biliyim canım ya ne zaman geçicek dün ekim annesi yazmış benim 12 haftalık oldum daha geçmedi diye duydum moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…