merhaba arkadaşlar,geçen hafta doktora gittim ve doktor hamilelik kesesi oluşmuş dedi,ama tabi içinde henüz bişey görünmedi,2 hafta sonra bidaha gel dedi daha belirgin olacak,kalp atışlarınıda duyabiliriz dedi.Ama ben bişeyi merak ettim doktor sadece ultrasonla baktı ve herhangi bir test falan istemedi.Erken falanmı acaba test için,ne bileyim işkillendimde biraz.Sizin ne zaman yapıldı testleriniz?
canım hayırlı olsun haç haftalıksın ne testini soruyorsun idrar hemogram hormon filansa ben 10 haftalık hamileyim daha geçen hafta verdim tahlillerimi eğer kese göründü bebek görünmediyse sen 5-6 haftalık filansındır testler için çok erken
ben gittiğimde 5 haftalıktım keseyigördük 7 haftalıkken bebeği gördük için rahat olsun
5 haftalıkmışım canım demek ondan test yapılmadı.Hani hamileliliğin başında kan ve idrar tesleri yapılıyo o testlerden yapılacak sanmıştım ama yapılmayınca meraklandım.Herhangi bi hastalığım olup olmadığını bile sormadı yani.Ama dediğin gibi erken demekki ondan.Teşekkür ederim canım cevabın için.Seninde hayırlı ve sağlıklı olsun
canım ben antalyada yaşıyorum ama istanbulda yaşıyorsun sanırım orda kesin vardır hıfsısıha zaten devlet hastaneleride oraya gönderiyor bana doktorum en garantili orası demişti bu seferde orda yaptırıcam hıfsısıha böyle çok ince ayrıntılı testleri yapar sen bi internette ara bakıyım orda nerdeymiş olmazsa herhangibir devlet hastanesine telefon aç sor hıfsısıhanın numarasını verirmisiniz filan de araştır yazık o kadar para verme
teşekkürler canım sulu yemek veya sebze yemeyi çok özledim mafoldumbencanim senin isin zor valla belki iki hafta sonra gecer birseyin kalmaz o zaman güzel güzel yersin yemeginicokacimcoook
bırde 2 li test yaptıran arkadaslar nere yaptırdıklarınıda yazarsa hepımıze bılgı olur.
GriPin senınde hamişliğin hayırlısı olsun inşallah hersey guzel gıder...
iyiyim cnmm sen nasılsınn değişen bişey yokk aynı bulantılarla uğraşıyorumhoşgeldin sezeen naber?
hımm geç döllenme olmuş galiba aralık annesi olucaksın cnmm5 haftalıkmışım canım demek ondan test yapılmadı.Hani hamileliliğin başında kan ve idrar tesleri yapılıyo o testlerden yapılacak sanmıştım ama yapılmayınca meraklandım.Herhangi bi hastalığım olup olmadığını bile sormadı yani.Ama dediğin gibi erken demekki ondan.Teşekkür ederim canım cevabın için.Seninde hayırlı ve sağlıklı olsun
ya bana dondurma iyi gelmedii öğlen kakaolu yedimm midem düzelmedi hiç ben başka şeyler denemeye devam ediyimteşekkürler canım sulu yemek veya sebze yemeyi çok özledim mafoldumben
herkese selam anca eve geldim sabahtan beri. kan sulandırıcı iğnemi de yapmayı unutmuşum sabah taaa bu saate kaldı hemen yapiyim..
ne biliyim canım ya ne zaman geçicek dün ekim annesi yazmış benim 12 haftalık oldum daha geçmedi diye duydum moralim bozulduiyi gelir bence patates, bence azar azar sık yemek bulantıyı dindiriyor. çok acıkınca artıyor benim o zaman da yiyemiyorsun.. onun için devamlı meyve falan yemek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?