2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba ben yeni katıldım 9 haftalık hamileyim sizlerle paylaşımda bulunmak cok isterim tşklr

hoşgelmişsin canım!

kızlar sizin gögüs uçlarınız belirginleştimi benim sütyende taksam giydiğim blüzden ucu belli oluyoo

7 haftalığı ama göğüs uçlarımda koyulaşma bile olmadı. Belki de zamanla koyulaşma olacak.

Bu arada herkese selam kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bijoux maşallah 19 kilo mu verdin, ne güzel ... geçmiş olsun belin için, inşallah doğumun kolay olur..

hadi hayırlı olsun canım.. demek 2-3 hafta sonra cinsiyeti tahmin edebilrmiş haa ben de 2 hafta sonra gidicem bakalım bişey dicek miiii

sağol canımm ya dediki %100 demem tahmin ederiz dedi olsun dedim hiç farketmez
sendemi 10 haftalıksın canım

Bu arada herkese selam kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
selammm hoşgeldin a.s.

sağol canımm ya dediki %100 demem tahmin ederiz dedi olsun dedim hiç farketmez
sendemi 10 haftalıksın canım
bence de farketmez valla, ben de bugün tam 10 haftalık oldumm

bijoux maşallah 19 kilo mu verdin, ne güzel ... geçmiş olsun belin için, inşallah doğumun kolay olur..
evet canım o kadar verdim kaydirigubbakcemile2 önce-sonra fotolarımı görseniz şaşırırsınız :) teşekkür ederim inşallah hepimizinki kolay olurrr :CüvCüv:

bırde 2 li test yaptıran arkadaslar nere yaptırdıklarınıda yazarsa hepımıze bılgı olur.
GriPin senınde hamişliğin hayırlısı olsun inşallah hersey guzel gıder...
ben drun muayehanesinde yapacagız 100 lira dedi

betahcg testi yapmısmıydın?

günaydın arkadaşlarrr
liste çok azalmış merak ettim nolduki?
tatlm girmeyenleri cıkarttık.

allah allah bende tup bebek yaptırdık ama doktor hıc oyle bısey demedı

canım bazıları da aradan kaçmış..hemen ekliyorum

Ben dün tahlil sonuçlarımı aldım,doktoruma gösterdim.Değerlerim normal çıkmış
maşallah yavrulara

Merhaba ben yeni katıldım 9 haftalık hamileyim sizlerle paylaşımda bulunmak cok isterim tşklr
hoşgeldin cnm hayırlı olsun

tatlım maşşallah
olmazmı tatlım 7.hafta gectı benımde

herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan bugün hep dışardayım biraz dinleneyim..

çok geçmiş olsun umarım kolay doğum olur senin için..:Saruboceq:

Bafo listeyi SAT göre düzenlesen daha iyi olmaz mı? hem aynı gün doğum yapacak olanlar belli olur... daha düzenli olur bence.. bir de şu soru işaretlerini silsen sadece boşluk bıraksan henüz belli olmayan yerlerde daha estetik durur diye düşünüyorum, ekim annelerindeki gibi.

slm kızlar benim mide bulantımda durma yok tam gaz devam ediyor dün hastanedeydim serum takıldı bu serumun bebeğime bir zararı olmadığını söyledi dr ama ben yinede korkuyorumm (

iyi akşamlar kızlar..bugün sabah çok halsizdim ama dinlenince normale döndüm neyseki..

birisi bişi sorcam cnm çok kola istio içmeden tuz atsam asidi gitse içsem olrmu

erkil bence içme yaa. asidinden değil de içinde ne olduğu belli değil. çok canın çektiyse de 1-2 yudum iç derim ben.

merhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci bebeğime hamileyim kasım sonunda bekliyorum aranıza yeni katılıyorum ben önce yumurta oluşturan bi hap kullandım daha sonra ovitrelle vuruldum martın 11 de 12 gün sonra dayanamayıp test yaptırdım kanda bir çizgi net bi çizgi silik çıktı 4 gün sonra hafta hafta kan testi yaptırdım 2 haftalık hamileymişim çok sevindim umarı allah isteyen herkese nasip etsin.

gözün aydın canım. sağlıklı bi hamilelik geçirir, bebişine kavuşursun inşallah.

Hayırlı olsun

kızlar hamileliğinizi netten hesaplıosunuz demiii
5+2yim bende sezaryan olacagım için büyük ihtimal kasımdayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…