Merhaba ben yeni katıldım 9 haftalık hamileyim sizlerle paylaşımda bulunmak cok isterim tşklr
kızlar sizin gögüs uçlarınız belirginleştimi benim sütyende taksam giydiğim blüzden ucu belli oluyoo
hadi hayırlı olsun canım.. demek 2-3 hafta sonra cinsiyeti tahmin edebilrmiş haa ben de 2 hafta sonra gidicem bakalım bişey dicek miiii
selammm hoşgeldin a.s.Bu arada herkese selam kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bence de farketmez valla, ben de bugün tam 10 haftalık oldummsağol canımm ya dediki %100 demem tahmin ederiz dedi olsun dedim hiç farketmez
sendemi 10 haftalıksın canım
evet canım o kadar verdim kaydirigubbakcemile2 önce-sonra fotolarımı görseniz şaşırırsınız :) teşekkür ederim inşallah hepimizinki kolay olurrr :CüvCüv:bijoux maşallah 19 kilo mu verdin, ne güzel ... geçmiş olsun belin için, inşallah doğumun kolay olur..
ben drun muayehanesinde yapacagız 100 lira dedibırde 2 li test yaptıran arkadaslar nere yaptırdıklarınıda yazarsa hepımıze bılgı olur.
GriPin senınde hamişliğin hayırlısı olsun inşallah hersey guzel gıder...
betahcg testi yapmısmıydın?merhaba arkadaşlar,geçen hafta doktora gittim ve doktor hamilelik kesesi oluşmuş dedi,ama tabi içinde henüz bişey görünmedi,2 hafta sonra bidaha gel dedi daha belirgin olacak,kalp atışlarınıda duyabiliriz dedi.Ama ben bişeyi merak ettim doktor sadece ultrasonla baktı ve herhangi bir test falan istemedi.Erken falanmı acaba test için,ne bileyim işkillendimde biraz.Sizin ne zaman yapıldı testleriniz?
tatlm girmeyenleri cıkarttık.günaydın arkadaşlarrr
liste çok azalmış merak ettim nolduki?
allah allah bende tup bebek yaptırdık ama doktor hıc oyle bısey demedıcanım,
normalde sata göre doğum 19 kasım görünüyor.
ben tedavi görüyordum yaklaşık 1,5 yıldır,
aşılama sonucu hamile kaldım,
doktorumda güç elde edilen hamilelik olduğu için sezeryan yapmalıyız, riskli gebelikleri tehlikeye atamayız dedi.
yaklaşık bir tarih tabki şu anda 10-14 kasım, bebek inşallah gelişimine göre ilerleyen dönemlerde tabi ki tarih değişebilir.
hayırlısı ile inşallah şu 3 ayı bir geçirebilsek, nasip :Saruboceq:
selam kızlar,
bafocum, ben listede kendimi göremedim. yaklaşık 10 gündür şehir dışında görevde idim.
bütün gün çalıştıktan sonra akşamları erken uykum geliyor çok, bende uyuyorum, dayanamıyorum.
son sat: 12 şubat canım
kalp atışını da duyduk
doktora göre doğum tarihi 10-14 kasım sezeryan
16 nisan da doktor kontrolümüz var
teşekkürler şimdiden...
kendinize iyi bakın anneler :ecrin_bebek:
maşallah yavrularaBen dün tahlil sonuçlarımı aldım,doktoruma gösterdim.Değerlerim normal çıkmış
hoşgeldin cnm hayırlı olsunMerhaba ben yeni katıldım 9 haftalık hamileyim sizlerle paylaşımda bulunmak cok isterim tşklr
tatlım maşşallahmerhaba arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı
gittik bebişimiz kocaman olmuş kafası gövdesi kollar bacakları belli oluyordu maaşallah
herşey yolunda güzel dedi dr umuz.
2 li test için 24 nisanda gidecez inş.
olmazmı tatlım 7.hafta gectı benımdeslm kızlar.. hafıf kahverengı lekelenme oldu.. doktora gittik.. tehlike var dıye igne yaptı.. ve progteston ilaç verdı.. bol sıvı ve isirahat dedi.. hala yatıyorum.. çok korktum... içim gidiyor bir şey olacak diye..
kahverengı akıntısı olan varmı içinizde...
ay ben ne yapayım belimden yıllardır çekiyorumm :bbo:
yok hayatım ilk doğumum ama 1.5 yıl önce bel fıtığı ameliyatı olduğum için sezeryana alıcam dedi doktor bana da.
işte ben de diyorum ilerde benim belim sizden 2 kat daha fazla agricak. allahtan diyet yapıp 19 kilo vermiştim hamile kalmadan önce. yoksa yanmıştım akannehir
birisi bişi sorcam cnm çok kola istio içmeden tuz atsam asidi gitse içsem olrmu
merhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci bebeğime hamileyim kasım sonunda bekliyorum aranıza yeni katılıyorum ben önce yumurta oluşturan bi hap kullandım daha sonra ovitrelle vuruldum martın 11 de 12 gün sonra dayanamayıp test yaptırdım kanda bir çizgi net bi çizgi silik çıktı 4 gün sonra hafta hafta kan testi yaptırdım 2 haftalık hamileymişim çok sevindim umarı allah isteyen herkese nasip etsin.
merhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci bebeğime hamileyim kasım sonunda bekliyorum aranıza yeni katılıyorum ben önce yumurta oluşturan bi hap kullandım daha sonra ovitrelle vuruldum martın 11 de 12 gün sonra dayanamayıp test yaptırdım kanda bir çizgi net bi çizgi silik çıktı 4 gün sonra hafta hafta kan testi yaptırdım 2 haftalık hamileymişim çok sevindim umarı allah isteyen herkese nasip etsin.
kızlar hamileliğinizi netten hesaplıosunuz demiii
5+2yim bende sezaryan olacagım için büyük ihtimal kasımdayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?