• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya çok haklısın işin gırgırıda herşeyden önemlisi sağlık lı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek ben çıkıyorum oğluşumun uyku saati onu uyutacağım iyi geceler yarın göşürüz sbahtan giren varmı yoksa akşamlarımı giriyorsunuz?

ya çok haklısın işin gırgırıda herşeyden önemlisi sağlık lı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek ben çıkıyorum oğluşumun uyku saati onu uyutacağım iyi geceler yarın göşürüz sbahtan giren varmı yoksa akşamlarımı giriyorsunuz?

farketmio benim ne zman uygunsam işim biterse buğün pazarya o yüzden kimse yokhihoyyyt

kizlar hayirli geceler gene kaynatmisinizaklinialirimsmile ben öglen vakti girdim kimse yoktu bu saattede kimse olmaz tabi bende cikiyorum yarin görüsürüzkaydirigubbakcemile4

merhaba kızlar bende aranıza yeni kaatıldım.7 haftalık hamileyim.yeni gördüm topiği,çok mutlu oldum.inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.bende 22-24 kasım arası doğum yapıcam sezaryenle.2.bebişim olucak inşallah.sabahları kahvaltı yapmakta çok sıkıntı yaşıyorum.canım hiçbirşey istemiyor.doktorumda kendini kasma ilk trimester zorlama hiçbirşeye kendini dedi.

çok geçmiş olsun umarım kolay doğum olur senin için..:Saruboceq:
sağol canım inşallah hepimizinki kolay oluropuyorumnanaktan

slm kızlar benim mide bulantımda durma yok tam gaz devam ediyor dün hastanedeydim serum takıldı bu serumun bebeğime bir zararı olmadığını söyledi dr ama ben yinede korkuyorumm :((
ben çok serum yedim merak etme bir zararı yok bebeğine..
birisi bişi sorcam cnm çok kola istio içmeden tuz atsam asidi gitse içsem olrmu
iç yarım bardak, canın çekip de sıkılacağına kurtul. ben içiyorum canım çok isteyince..

yeni gelen arkadaşlara merhabalar...

benim dünden beri kasıklarım çok ağrıyor endişelenmeye başladım umarım kötü bişeyler olmamıştır içerlerde bilmiyorumkismile

Günaydın kıssslllaaarrr nasılsınız bugün?

ben bi geçmişi okuyup geliiimmm hadi görüşürüz birazdan....opuyorumnanaktan

hahahaha :roflol: :roflol:
sabah sabah hiç gülcem yoktu canım kaydirigubbakcemile3

günaydınlar. eşim ygs ye giricek bu sene açıkögretim istiyor o yüzden erkenden kalktım bir de size bakayım dedim.. dün bir çorba içme gafletine düştüm ah mahvoldum zor kendime geldim valla bu gidişle ekmek zeytin peynir yiye yiye bitiricem bu işi..

bugün 10 haftalık oldukkk teyzelerii :nazar:

tebrikler canım :nazar:
bizim haftamızda seninkinle aynı bizde pazar günü 10 haftalık olduk :nazar:

aman tanrım cinsiyetlerini öğrenmeye az kaldı...delikafadulden

umarım eşinin sınavı ii geçmiştir sanada geçmiş olsun demek çorba dokundu sana neyse sen midene ne ii geliyosa ona devam et bari hadi ii bak kendine cnm

günaydınnn kızlar herkese hayırlı hafta diliyorum. geçmişe gözatıp geliyorum kaydirigubbakcemile4

Günaydın hanımlar, nasılsınız bakalım ?

geçmişi okudum geldim maaşallahh 2 günde bayağı ilerlermiş :))

hafta sonu biraz yürüdüm ve çok yoruldum eve gelir gelmes yatıp uyudum.. Yürürken belim ağrıdı hafif hafifte kasıklarımda ağrı oldu ama dinlenince geçti..
3 gün önce öğlene doğru istifrar etmiştim.. ertesi akşam tekrar oldu... Allahıma şükürler olsun dün hiç olmadı.. ara ara mide bulantılarım geliyor ama çıkaracak şekilde olmuyor.. 8+1 olduk bugün maaşallahh

Günaydın hanımlar, nasılsınız bakalım ?

geçmişi okudum geldim maaşallahh 2 günde bayağı ilerlermiş :))

hafta sonu biraz yürüdüm ve çok yoruldum eve gelir gelmes yatıp uyudum.. Yürürken belim ağrıdı hafif hafifte kasıklarımda ağrı oldu ama dinlenince geçti..
3 gün önce öğlene doğru istifrar etmiştim.. ertesi akşam tekrar oldu... Allahıma şükürler olsun dün hiç olmadı.. ara ara mide bulantılarım geliyor ama çıkaracak şekilde olmuyor.. 8+1 olduk bugün maaşallahh

Benim de dünden beri belim ve kasıklarım ağrıyo aynen, dinlenince geçmio çünkü gece uyurken bi tarafmdan diğerine dönerken yine ağrıyo uyanıyorum uykudan gıcık oldum çok :(

Benim de dünden beri belim ve kasıklarım ağrıyo aynen, dinlenince geçmio çünkü gece uyurken bi tarafmdan diğerine dönerken yine ağrıyo uyanıyorum uykudan gıcık oldum çok :(

geçmiş olsun canım, normalde benim de geceleri uykum çok bölünür ama dün gece deliksiz uyumuşum... bi tek, eşimin dişi ağrıyordu uyuyamamış yataktan kalkınca ne oldu diye arkasından baktım sonra tekrar uyudum... ne kadar çabuk sabah oluyor anlamıyorum ki :) uyuduğumdan bişey anlamıyorum..

tebrikler canım :nazar:
bizim haftamızda seninkinle aynı bizde pazar günü 10 haftalık olduk :nazar:
aman tanrım cinsiyetlerini öğrenmeye az kaldı...delikafadulden
umarım eşinin sınavı ii geçmiştir sanada geçmiş olsun demek çorba dokundu sana neyse sen midene ne ii geliyosa ona devam et bari hadi ii bak kendine cnm
iyi geçmiş canım zaten öyle bir puan yapmasına da gerek yoktu açıköğretim için.. teşekkürler iyi dileklerin için..

bir de bayanlar şu linke bakın, ben okuyunca hemen telefon açıp ısmarladım. Allah izin verirse denicemm..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html

kıslarrrr günaydınn hepinizeee

ben dünyadaki oo en güzel sesleri yavrularımın pıtırtılarını duydum haftasonu çok güzel bir duyguymuş buuu ALLAHIM isteyen herkese yasatsın.

ama herhalde ben kasım annesi olamayacagım dokotrum son zamanlarda erken dogum riskimin olucagını söledi.bakalımkısmettt artık

Back
X