Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin üçüz dimi o yüzden erken alırlar doğrudur zaten son haftalar sende çok zorlanırsınnkıslarrrr günaydınn hepinizeee
ben dünyadaki oo en güzel sesleri yavrularımın pıtırtılarını duydum haftasonu çok güzel bir duyguymuş buuu ALLAHIM isteyen herkese yasatsın.
ama herhalde ben kasım annesi olamayacagım dokotrum son zamanlarda erken dogum riskimin olucagını söledi.bakalımkısmettt artık
sen ne ısmarladın canımm anlamadımiyi geçmiş canım zaten öyle bir puan yapmasına da gerek yoktu açıköğretim için.. teşekkürler iyi dileklerin için..
bir de bayanlar şu linke bakın, ben okuyunca hemen telefon açıp ısmarladım. Allah izin verirse denicemm..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
günaydın canım
şimdilik kg almamak hatta vermek sorun deil diye biliyorum
özellikle kusma olunca
bende daha kg alamadım hiç
5. aydan sonrada hızla alınıyormuş öle duydum ama
öff ne diyorsun radyo düğmesi gibi:kedi:
iyi geçmiş canım zaten öyle bir puan yapmasına da gerek yoktu açıköğretim için.. teşekkürler iyi dileklerin için..
bir de bayanlar şu linke bakın, ben okuyunca hemen telefon açıp ısmarladım. Allah izin verirse denicemm..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
sen ne ısmarladın canımm anlamadım
ya siparişe gerek yokki biz kasımda doğum yapıcaz o zamana nar çıkmış oluyo zatenben 4 kilo aldım şimdiden :1shok:
hayy allah güldürdün bafocum sırnaşık şey
nar suyu haa. ayyy bende denicem inşallah. nerden sipariş ettin ki nar suyunu. alıp sıksak olmazmıki. bi kaşık sonuçta
annem geldimi canımcımmNar mı acaba :) Günaydın bu arada :)
canım hayırlı olsunnn kaydirigubbakcemile5kıslarrrr günaydınn hepinizeee
ben dünyadaki oo en güzel sesleri yavrularımın pıtırtılarını duydum haftasonu çok güzel bir duyguymuş buuu ALLAHIM isteyen herkese yasatsın.
ama herhalde ben kasım annesi olamayacagım dokotrum son zamanlarda erken dogum riskimin olucagını söledi.bakalımkısmettt artık
nar hayatım prohetic in dediği gibi kaydirigubbakcemile3sen ne ısmarladın canımm anlamadım
ben de 3 kilo almışım ama yemekten değil serumlardan :bbo:ben 4 kilo aldım şimdiden :1shok:
nar suyu haa. ayyy bende denicem inşallah. nerden sipariş ettin ki nar suyunu. alıp sıksak olmazmıki. bi kaşık sonuçta
kıslarrrr günaydınn hepinizeee
ya siparişe gerek yokki biz kasımda doğum yapıcaz o zamana nar çıkmış oluyo zaten
annem geldimi canımcımm
ben o topici okumuştum valla güzel ya beişleri hiç sorun çekmemişler ne güzell benimde aklımdaydı 1 çay kaşığı anneme tembihlerim o verir bebişe doğunca al canım doğuma tazesi çıkar fırsat bulursan o zaman alırsıngünaydınnnn hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5
ay valla karnım burnumda bulamam falan dedim, ya da millet inanmaz gidip almaz.. dursun dolapta sağlama aliyim kendimiii kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlara merhabalar...
benim dünden beri kasıklarım çok ağrıyor endişelenmeye başladım umarım kötü bişeyler olmamıştır içerlerde bilmiyorumkismile
şu ana kadar kilo almadım zaten iştahsızım zorla yiyorum.ama ben oğlumda da 8. haftaya kadar 2 kilo vermiştim sonra 14.haftamda 1 kilo almıştım.ama 5. aydan itibaren öyle bi kilo almaya başladım durduramıyordum.iştahım çok açıldı sürekli yiyordum ve 23 kilo ile doğuma girdim.çok korkunç bi rakam gibi görünüyor ama ilk üç ayda 18 kilo verdim emzirdiğim ve hiç diyet yapmadan.tam diyet yapmayı düşünüyorken tekrar hamile kaldım.9 kilo ile doğum yapan arkadaşımdan şu an daha zayıfım.o doğumdan sonra emzirme döneminde iki ayda 6 kilo aldı.Kızlar ben çok kilo aldım zannediodum gebeliğin başından beri 7 kilo almıştım çünkü ama bunun nerdeyse hepsini ilk ayda aldım bi sonraki ay sadece 1.5 kilo aldım yani ilk ay 5.5 kilo aldım. Ben çok şaşırıodum bu kdr kilo almış olmama ama bazı kaynaklarda zayıf kadınların hamile kaldıklarında vücutlarının bu açığı hemen kapattığı ve ideal kiloya geldiği yazıodu, ben de vücut kütle endeksime baktım gerçekten de ideal kilom 70 miş ben de şu an 71 kiloyum, şu an gayet normal gidiorum kilo alımım fln durdu ve hala inanılmaz çok yiyorum :) Sizlerde böyle bi kilo alımı var mı onu merak ettim?
ayy sen çok yorulmuşun valla benimde bu sıralar ne alışverişte gözüm var ne gezmede bütün gün oturmak istiyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum cnm gittimi anneciğinAman hiç sorma sezen. Annem geldi gelmesine de bana değil istanbula gelmiş. Cmts sbh 8 de burdaydı biraz dinlendik kahvaltı fln saat 11 de çıktık, cevahir avm, snr nişantaşı, snr teşvikiye, snr taksim fln ben dedim ben cok yoruldum iyi sen don eve dedi :)) Ben dondum eve saat 5de snr o 8e kdr galata ıstıklal fln gezmıs 8 de geldı. snr da Kanyon'a gıttık 8.30 da :S Yani ben yorgunluktan geberdım annem de bol bol gezdı
evet öyle yaparım. şimdi bir tane dursun dolapta, bulursam taze taze veririm anneciğime tembih ederim.. daha konuşuruz bu konuyu aman unutursam hatırlat ilerdeee kaydirigubbakcemile3ben o topici okumuştum valla güzel ya beişleri hiç sorun çekmemişler ne güzell benimde aklımdaydı 1 çay kaşığı anneme tembihlerim o verir bebişe doğunca al canım doğuma tazesi çıkar fırsat bulursan o zaman alırsın
sordum dr a geçen hafta, olur rahim genişliyor dedi. göbek deliğimde bişey yok ama onu yaşayan da çok okudum karnın büyüyorr...kötü şeyler düşünme belkide bebiş büyüdüğü için ağrıyordur dr. a bi sorsana cnm benimde göbek deliğimin orası böle içimi gıdıklıyo bi tuhaf yani