hatırlatırım benimde aklımda zaten hele o son aylara gelelimm ayy heyecan bastı düşününceevet öyle yaparım. şimdi bir tane dursun dolapta, bulursam taze taze veririm anneciğime tembih ederim.. daha konuşuruz bu konuyu aman unutursam hatırlat ilerdeee kaydirigubbakcemile3
sordum dr a geçen hafta, olur rahim genişliyor dedi. göbek deliğimde bişey yok ama onu yaşayan da çok okudum karnın büyüyorr...
daa ben burda bir sürü şey okuyorum kasık ağrısı sonunda facia falan hep onlar takılıyor aklıma Allah'a emanet ne yapalım..
prophetic canım oh iyi yapmış annen.. yerinde olmak isterdim ne güzel inşallah benim annem de gelir bu aralar mafoldumben
kıslarrrr günaydınn hepinizeee
ben dünyadaki oo en güzel sesleri yavrularımın pıtırtılarını duydum haftasonu çok güzel bir duyguymuş buuu ALLAHIM isteyen herkese yasatsın.
ama herhalde ben kasım annesi olamayacagım dokotrum son zamanlarda erken dogum riskimin olucagını söledi.bakalımkısmettt artık
ya zaten belli olmuyo geçen mart anneleri topicine baktım yarısı şubatta doğum yapmış son aylarda herşey değişiyo bizde ekimde başlarızamin :Saruboceq:
gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin
zaten kasım başında doğum yapacak olan annelerin her an ekim annesi olma ihtimali var bence
hatırlatırım benimde aklımda zaten hele o son aylara gelelimm ayy heyecan bastı düşününce
aa ben oğlumda mevlüt şekeri yaygın değildi o zamanlar yaptırmadım bunda yaptırıcam hevesim var valla bide o zaman tecrübesizdim hem hamişlikte hem bebek bakımında bunda daha bilinçli olucam inş.. heyecan bide bebek özlemi duyuyoruz artık ondan çok varne güzel yaaa 2.bebişin ama çok heyecanılsın
burda yaşayanaları görüyorum da. annelik bir görev, doğurmak bir mecburiyet.. hamilelik umurlarında değil çoğunun.karın saklamalar dışarı çıkmamalar çok garibime gidiyor..
2.çocuğa mevlüt bile okutmuyolar duyunca çok şaşırmıştım..
kızlar benim lekelenmelerim hala devam ediyor.bazende kırmızı renkte kan geliyor.daha önce 4 defa gitim bu sebepten doktora .doktorum bi sorun gözükmüyor şimdilik dei.yoğun kanama olmadıkça korkma dedi ama kan ve leke görmek çok endişelendiriyor beni.
canım sen oğlundada olmuştu demiştin lekeler belkim senin hamileliğin böyle geçiyokızlar benim lekelenmelerim hala devam ediyor.bazende kırmızı renkte kan geliyor.daha önce 4 defa gitim bu sebepten doktora .doktorum bi sorun gözükmüyor şimdilik dei.yoğun kanama olmadıkça korkma dedi ama kan ve leke görmek çok endişelendiriyor beni.
şu ana kadar kilo almadım zaten iştahsızım zorla yiyorum.ama ben oğlumda da 8. haftaya kadar 2 kilo vermiştim sonra 14.haftamda 1 kilo almıştım.ama 5. aydan itibaren öyle bi kilo almaya başladım durduramıyordum.iştahım çok açıldı sürekli yiyordum ve 23 kilo ile doğuma girdim.çok korkunç bi rakam gibi görünüyor ama ilk üç ayda 18 kilo verdim emzirdiğim ve hiç diyet yapmadan.tam diyet yapmayı düşünüyorken tekrar hamile kaldım.9 kilo ile doğum yapan arkadaşımdan şu an daha zayıfım.o doğumdan sonra emzirme döneminde iki ayda 6 kilo aldı.
Valla korkunc gorunmuo ben 35 kılo alan da bılıyorum ama ben korkuodum ıste normalde ben kılo takıntısı olan bı ınsanımdır 1 kılo alsam hemen dıyete baslardım sımdı boyle 7kılo alınca zannettım kı hep bu hızda gıdıcek fln cok korktum ama sımdı yavasladıgı ıcın mutluyum ılerde nolur bılemıcem :)
izin kullanamaman kötü neyse 2 ayın kaldı okullar kapanınca bol bol dinlenirsineren sezen aslında haklısın oğlumda da 11-12.haftaya kadar oldu lekeler.oğlumdaki tek avantajım hep dinleniyordum.rapor alıp bi ay okula gitmedim.hep yattım kızkardeşim geldi yanıma.şimdi kayınvaidem var ama oğlum hep beni istiyor benimle yiyor benimle uyuyor benimle oynuyor.babasına bile gitmiyor artık.rapor haklarımıda doldurdum çalışmak zorundayım.ben hamileliklerimi böyle yaşıyorum.o yüzden biraz daha sakinim.
dr un bişey yok diyosa hiç endişelenme canım. Bir arkadaşım da senin gibi kanama oluyodu ama şimdi 5.ayında maşallahı var yavaş yavaş da geçti kanamaları. Kendini fazla yorma dicem ama senin işin de çok zor. Kısacası bozma moralini annesi bebiş iyi..
sen beslenmene bak hayatım kiloyu hiç takma. burda bir kadın doğum dr u var. ipince.. diyor ki ben 35 kilo aldım hiç takmayın verirsiniz. kiloya da hiç kızmıyorr..
dedim ya burdan diyet topiğine transfer oluruz, kilo vermek çok zor değil..
orays nasılsın kayınvaldende naptın yapmışmı sevdiğin yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?