2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatırlatırım benimde aklımda zaten hele o son aylara gelelimm ayy heyecan bastı düşününce

amin :Saruboceq:

gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin
zaten kasım başında doğum yapacak olan annelerin her an ekim annesi olma ihtimali var bence

amin :Saruboceq:

gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin
zaten kasım başında doğum yapacak olan annelerin her an ekim annesi olma ihtimali var bence
ya zaten belli olmuyo geçen mart anneleri topicine baktım yarısı şubatta doğum yapmış son aylarda herşey değişiyo bizde ekimde başlarız

hatırlatırım benimde aklımda zaten hele o son aylara gelelimm ayy heyecan bastı düşününce

ne güzel yaaa 2.bebişin ama çok heyecanılsın
burda yaşayanaları görüyorum da. annelik bir görev, doğurmak bir mecburiyet.. hamilelik umurlarında değil çoğunun.karın saklamalar dışarı çıkmamalar çok garibime gidiyor..
2.çocuğa mevlüt bile okutmuyolar duyunca çok şaşırmıştım..

kızlar benim lekelenmelerim hala devam ediyor.bazende kırmızı renkte kan geliyor.daha önce 4 defa gitim bu sebepten doktora .doktorum bi sorun gözükmüyor şimdilik dei.yoğun kanama olmadıkça korkma dedi ama kan ve leke görmek çok endişelendiriyor beni.

aa ben oğlumda mevlüt şekeri yaygın değildi o zamanlar yaptırmadım bunda yaptırıcam hevesim var valla bide o zaman tecrübesizdim hem hamişlikte hem bebek bakımında bunda daha bilinçli olucam inş.. heyecan bide bebek özlemi duyuyoruz artık ondan çok var

dr un bişey yok diyosa hiç endişelenme canım. bir arkadaşım da senin gibi kanama oluyodu ama şimdi 5.ayında maşallahı var yavaş yavaş da geçti kanamaları. kendini fazla yorma dicem ama senin işin de çok zor. kısacası bozma moralini annesi bebiş iyi..

canım sen oğlundada olmuştu demiştin lekeler belkim senin hamileliğin böyle geçiyo

Valla korkunc gorunmuo ben 35 kılo alan da bılıyorum ama ben korkuodum ıste normalde ben kılo takıntısı olan bı ınsanımdır 1 kılo alsam hemen dıyete baslardım sımdı boyle 7kılo alınca zannettım kı hep bu hızda gıdıcek fln cok korktum ama sımdı yavasladıgı ıcın mutluyum ılerde nolur bılemıcem :)

ben oğlumda ağustos annesi olacaktım.ağustos anneleri topiğinde yazıştım 4 ağustostu doğum tarihi ama sezeryan olunca 23 temmuzda doğum yaptım.oğlum temmuz bebeği oldu.ekişm ayında başlar doğumlar.ağustos annelerinden eylülde doğum yapanlarda oldu.kasımın son günleri doğum tarihi olanlar normal düşünürse aralık ayında da doğum yapabilirler.

sen beslenmene bak hayatım kiloyu hiç takma. burda bir kadın doğum dr u var. ipince.. diyor ki ben 35 kilo aldım hiç takmayın verirsiniz. kiloya da hiç kızmıyorr..

dedim ya burdan diyet topiğine transfer oluruz, kilo vermek çok zor değil..

Bu haftanın sonunda bebeğinizin organ gelişimi büyük ölçüde tamamlanıyor. Bebeğinizin en hızlı geliştiği hafta bu haftadır.

10+0 - 10+6. günler için yazılmış süper ya

teşekkürler bijoux morale ihtiyacım var.içgüdülerim bebeğimin iyi olduğunu söylüyor ama kan insanın sinirlerini yıpratıyor.yoksa içimde kötü bi his yok.8 gün sonra kontrolüm var.aslında çok dinlenememkten de kaynaklanıyor.

eren sezen aslında haklısın oğlumda da 11-12.haftaya kadar oldu lekeler.oğlumdaki tek avantajım hep dinleniyordum.rapor alıp bi ay okula gitmedim.hep yattım kızkardeşim geldi yanıma.şimdi kayınvaidem var ama oğlum hep beni istiyor benimle yiyor benimle uyuyor benimle oynuyor.babasına bile gitmiyor artık.rapor haklarımıda doldurdum çalışmak zorundayım.ben hamileliklerimi böyle yaşıyorum.o yüzden biraz daha sakinim.

E kesinlikle dınlenmemekten. Benım agrım sızım hıcbısıyım kalmamıstı cuma temızlık yaptım, haftasonu gezdım yurudum fln derken sımdı kopuyo belım bak, yatsam dınlensem olmazdı boyle.

izin kullanamaman kötü neyse 2 ayın kaldı okullar kapanınca bol bol dinlenirsin

bazı hamilelikte canım normal adet görüyorsun gibi olurmuş belki seninkide öleyse 9 ay adet görürmüş

benim için şu an önemli olan tek şey sağlıklı bi bebek dünyaya getirmek.kilo sarkmalar çatlak şu an için önem arzetmiyor.hamileyken bunları takıp moralimi bozamam.kiloyu hamilelikten sonra takarım şimdi beslenme yeme içme zamanı.öyle anneler görüyoruzki kilo alacağım diye 8. ayında sezeryan istiyor.öyle bi kilo veriliyorki vermeseydim ben vermezdim.üç ayda 18 kilo verdim.hele zor bi bebekse öyle hızlı veriliyorki benim oğlum zorunda üstü bi bebekti.uyku hiç yoktu.2-3 saat uyurdu 24 saat içinde.gece sabaha kadar uyanıktı.sürekli emmek istiyordu.devamlı üzerimde huysuz bi bebekti.görenleri şaşırtıyordu.yemek yiyecek çay içecek vaktim hiç olmazdı biraz biraz düzeldi.aylarca zombi gibi gezdim.sinirlerimin yıpranıp ağladığım günleri bilirim.ay şimdi sizi korkutmayayım ama oğlumdan 3 ay küçük yeğenim var melek adeta.doğduğu günden itibaren gece uyur bi iki defa kalakar sonra uyur çok akıllı bi bebek.oğlumda neler çektim ben bilirim.bi gece sabah yedide uyudu 8 de geri kaltı.ne gece ne gündüz uyurdu.anne olmak öyle kolay değil işte.inşallah bu bebeğim sakin huzurlu olur yoksa oğlum hala üzerimden inmez gece 6-7 defa kalkar hep ilgi ister

Son düzenleme:
orays nasılsın kayınvaldende naptın yapmışmı sevdiğin yemekleri

YAPMIŞ CANIM ÇOK ŞÜKÜR ZATEN YAPMASADA KARNIM ÇOK AÇ OLDUĞU İÇİN NE OLSA YERDİM
ZATEN BU ARALAR DOYMAYI BİLMEDİĞİM İÇİN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…