çoook teşekkürler canım
evet oğlak burcuyum eşimde oğlak bi evde 2 keçi
eşininde doğum günü kutlu olsun nice senelere erkeklerin oğlak burcu harika oluyor ama inadı fenaa
selam
bugün benim doğum günüm tamı tamına 30 oldum eskiden her yaşgünümde ağlardım yaşlandım diye şimdi mutluyum çocukluyum diye heralde ama geçen sene bol bol 30 olucam diye sendroma girmiştim zaten pfffffffffff koskocaman '''''30'''''allah bana hayatımın en güzel hediyesini verdi şükürler olsun
bakıyorum topikçe kolik olmuşuz eheeehevalla ben sıyırdım kafayı ama bişey öğrendim propun kolikle ilgili yazdığı yazıyı geçenlerde okumuştum artık ağlasada zırlasada memeyi 2 saate yakın vermemeye çalışıyorum emzikle oyalıyorum kucakta pış pış ama bitmeme ramak kaldı allah hepimize anne sabrı versin
kızlar size bi soru
sezeryan olanlara özellikle
yüzüstü yatmaya başladınızmı?
evet cnmm çok titizz temiz oluyolar vede inatçıı bende kovayım şubatta da benimm
ben çoktandır yatıyorumkızlar size bi soru
nice yıllara yavrunla birlikte:)))propun kolikle ilgili yazdığını ben görmedim.konu neydi?bende çıldırmak üzereyim memede susuyor memede uyuyor memede doyuyor delirdim yaaa
doğum günün kutlu olsun canim.
bende hamileyken girim 30 a ağir bi sendrom bekliodum ama olmadi:))
ama yinede yaşimi soranlara sölerken bi tuhaf oluyorum
selam
bugün benim doğum günüm tamı tamına 30 oldum eskiden her yaşgünümde ağlardım yaşlandım diye şimdi mutluyum çocukluyum diye heralde ama geçen sene bol bol 30 olucam diye sendroma girmiştim zaten pfffffffffff koskocaman '''''30'''''allah bana hayatımın en güzel hediyesini verdi şükürler olsun
canım doğum günün kutlu olsun...eşin ve bebeğinle birlikte nice mutlu senelere...
teşekkürler canım
evet cnmm çok titizz temiz oluyolar vede inatçıı bende kovayım şubatta da benimm
aynen canım felaket titiz düzenli bazen bıktırıyor valla
nice yıllara yavrunla birlikte:)))propun kolikle ilgili yazdığını ben görmedim.konu neydi?bende çıldırmak üzereyim memede susuyor memede uyuyor memede doyuyor delirdim yaaa
sağol canımprop yazmış zaten
heppi heppi börtdey sema..
ben yaşımı soranla 23 derken heç rahatsız olmuom valla :))
teşekkürler cicim
geç dalganı 30 da görürüm inşallah seni :89:
ben çoktandır yatıyorum
bu arada doğum günün kutlu olsun
sağol canım
hadi ya bende yatıyım ozaman hep unutuyorum sormayı ben çok severimde yüzüstü yatmayı hasret kaldım valla
heppi heppi börtdey sema..
ben yaşımı soranla 23 derken heç rahatsız olmuom valla :))
Gaz Sancısını Engellemenin Yolları
* Bebeğinizi mümkün olduğunca anne sütü ile besleyin. Çünkü anne sütü bebeklerin sindirebilmesine en uygun, doğal besindir.
* Emzirme aralığınızı en az 2 saat olarak ayarlayın, aksi takdirde saat başı emen bebeklerde sindirilen ve sindirilmemiş süt karışarak gaz yapabilir.
* Sakin olun, bebeğe şefkatle ve güvenle yaklaşın.
* Bebeği aşırı sıcak veya soğuk ortamlarda bulundurmamaya özen gösterin.
* Bebeğinizi dar kıyafetlerle, üst üste giydirmeyin.
* Mama hazırlarken hijyen (temizlik) kurallarına uyun.
* Bebeği yan olarak veya karın üstü yatırın ve karın üstü yatırılırken sürekli gözetleyin.
* Karnına ve ayaklarına ılık bezler koyun.
* Her beslenmeden sonra gazını çıkartın.
* Sakin olduğu bir zamanda bebeğin karnına masaj yapabilirsiniz.
* Bebeğe rezene çayı ve anason çayı verilebilirsiniz.
ben uygulayamıom kı ıkı saat durmuo benımkı
benim eşim de kova burcu.10 şubat..ne hediye alicam bilmiom :/
polodan gömlek kazak aldım ben indirimde bütün mağazalar
Ağlayan Kolik Bebeğin Rahatlatılması
Bebeğinizi rahatlatmak için öncelikle sizin rahat, olumlu ve anlayışlı olmanız gerekmektedir. Her bebeğin ağlamasını farklı yöntemlerle durdurabilirsiniz. Fakat tüm bebekler için geçerli olan, kendisini güvende hissetmesidir. Aşağıda sıraladığımız ipuçları, Kolik bebeğinizin ağlamasını dindirebilir.
* Kucakta veya bebek arabasında gezdirmek
* Sarılma ve rahatlatıcı nini/şarkılar söylemek
* Hafif/alçak sesli müzik dinletme
* Kucakta veya beşikte sallama
* Karnına ılık yağ ile masaj yapma
* Karnına ılık havlu koyma
* Ilık bir banyo yaptırma
* Kendi arabanıza bindirip gezdirme
* Emzik verme
polodan gömlek kazak aldım ben indirimde bütün mağazalar
kızlar size bi soru
benim herifiminde 18 ocak ama ben hiçbişey alamam çünkü hiçbiyere çıkamıyorum sıpam benden başka kimsenin kucağında durmuyor sıpamlada çıkamam şimdilik çok zor artık seneye telafi ederim
sema doğumgünün kutlu olsun cağnımmm ... ben uzun zamandır yatıyorum yüzüstü her pozisyonu denedim
semavela doğum günün kutlu olsun..ben de geçen ay yeni yaşıma girdim...insan bebesiyle yeniyaşına girince daha bi tuhaf oluyo içi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?