2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru asgari ücretle çalışan için baya bi masraflı, ama herkesin maddi durumu farklı tabi...

ii ya işte arkadaşın sayesinde ingilizceni bi tazelersin tekrardan, bence güzel bi karar, bende eşime elimden geldiği zaman yardımcı oluyorum, çokta ii oluyo böle değişiklikler...

gittim temizledim.. prop, deterjanları çok solumamaya çalış çok zararlı canım hele şimdi hamileyken..
ben zaten çok kullanmak istemiyorum ama mecburen kullanıyoruz, bütün tabiatı kirletiyorlar deterjanlar..
aklıma gelmişken bir şey sorayım, bizim kolozette pas lekeleri var çamaşır suyuyla çıkmıyor, tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

çözerse anca tuz ruhu çözer cnm ama sen dökme eşin döksün yada kalın bi maske bağla ağzına burnuna ve hemen klozet fırçasıyla ovup suyunu çek ve bi yarım saat tuvaleti havalandırıp öle gir...

bak o kdr sevıorum deterjanları ama tuz ruhuna katlanamam kesınlıkle :S
ben cıkıyorum kızlar sonra gorusuruz keyifle kalın..

hmm hiç kullanmadım çok korkarım tuz ruhundan falan ama denerim. çünkü çok kötü görünüyor pas lekesi. saol nalancım, her eve lazımsın sen!

hmm hiç kullanmadım çok korkarım tuz ruhundan falan ama denerim. çünkü çok kötü görünüyor pas lekesi. saol nalancım, her eve lazımsın sen!

saol cnm benim ne demek inşallah işe yarar zaten o yaramazsa hiç bi şi işe yaramaz, dikkat et üstüne sıçramasın...

canım bim in güldal kireç çözücüsü anında kiri pası indiriveriyor
hiç ovalama sürtme ihtiyacı duymazsın

slm gecmısı okuyodum
hayır gıtmedım dr.dılek yagmur dıye bı dr.u onerdıler cevremdekılerbıraz pahalı ama napıyım bebısıme feda olsun ozel muayananesıne gıtcem ama haftaya pazartesi bakalım o ne dıycek..

canlı dogum derken anlayamadım .bı acıklama yaparsan sevınırım..

canim cok sevindim gözün aydin sende rahatlamissindir bundan sonra doya doya hamileligin tadini cikar tatlimopuyorumnanaktan
ben gidiyorum kızlarr 11 de son hazırlıklarımıda yapıyım ara ara girerim inş. nalandanda alırım haberlerinizi kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın hepinizi çoooook seviyorum
canim sana iyi tatiller arada gel bizi habersiz birakmaolumunekankayizsmile
kıslar çilzelgenizi son sata göremi ayarlı yoksa ultosana göre mi
canim benim son sata göre-tatlicadiarzu-
canim o endiseler bendede oluyor bende halen irsey hissetmiyorum birseymi oldu diye korkuyorum sadece uzanip elime karnima koyunca icimde birseyler kayiyormus gibi oluyorkaydirigubbakcemile5
canim gözün aydin rabbim gönlüne göre vermis masallah:lepi:
herkese ıyı geceler ben cıkıyorum

güle güle canim:asigim:

canim gözün aydin rabbim gönlüne göre vermis masallah:lepi:

çook sağol canımmm evet gönlüme göre verdi..herkesin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin Allahımm.
çok şükür çok mutluyumm yuppiii sositososito

aaaaa hayırlı olsun cnm gözünaydın, daha yeni gördüm valla, bebek odası bakmaktan beynim döndü, demek sende bizim kulüptensin, yaşassıııınnnnnn....:teytey::sm_cool:

teşekkürler cnmmm.... evet bende sizdenimmmm heyoooooooo :teytey::teytey:

kizlar iyice tuhaflastim kolbasto oyununu izlerken agliyorum ya çok duygulaniyorum hemde el çirpip oynuyorum oturdugum yerden ama aglayarak :bbo:

güzel ama şu beşiğin ucundaki çekmece ve dolap kısmı var ya orayı sadece çekmece olarak düşün derim. yani burda 1 çekmece var dolap yerinde 3 çekmece olsun. çok çok daha kullanışlı olur. ben çok dikkat ediyorum oda bakarken çekmece olayına.

sanırım ben de bir model bulup ya da birkaç odanın modellerini birleştirip yaptırıcam odayı..

maşallahhh allah gönlüne göre vermiş çok sevindim adına canım opuyorumnanaktan

buda erkek anaları için, bi bakın kızlar renk pek bi güzel...
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=33333&title=
bizi de unutmaz canım arkadaşım gel bi öpem Şeniz

bakim şimdi hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…