• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen ben de havluları ve nevresımlerı yıkadım da mıktarı cok oldu kurutma makınesı tam kurutmamıs bı posta da koltukların uzerıne serdım kurusunlar dıye, kolum kanadım kalkmıo valla tam ızdırap benım ıcın bu iş :(

kurutma makinasımı var sende nasıl ii kurtuyormu memnunmusun bende almayı düşünüyorum aslında çamaşır ve kurutma mak. birlikte olanlar varya onlardan istiyorum böle as topla zor oluyo

Tatlım espri yapıorum, heralde ki keyfinden çalışmıosundur böyle bi durumda herkes evinde oturup ayaklarını uzatıp çayını içmek ister, pasaklı demem de şakaydı, ben çalışmıyorum şu anda ama emin ol senden pasaklıyımdır yani.
Seni çok iyi anlıyorum annem benim için 9 ay çalışmış doğurmuş ben 10 günlükken de tekrar işe başlamış, çok takdir ederim böyle kadınları, evde oturup kocanın para getirmesini beklemeden çıkıp kendisi bişiler üreten kadınlar her zaman saygıyı hak eder, belki sen de daha bebeğin küçücükken işe başlamak zorunda kalcaksın tekrar ama evladın büyüdüğünde anlıcak ve takdir edicek seni merak etme, allah kolaylık versin her zaman söylüyorum zaten.
Kızdın mı bana, kızma banaa :gitme:

yok cnm nye kızım.ben alınmam.ayrıca pasaklı değilim :) bi baaşak burcu olarak gayet temizimdir :d

kurutma makinasımı var sende nasıl ii kurtuyormu memnunmusun bende almayı düşünüyorum aslında çamaşır ve kurutma mak. birlikte olanlar varya onlardan istiyorum böle as topla zor oluyo

Evet canım ikisi bir ara olanlardan var bende de Samsung marka, inanılmaz memnunun ama tabı kı herseyı kurutamıosun anca pamukluları fln yunlu narın fln kurutulmuo :( E bi de utu problemı oluo tamamen kurutursan ınanılmaz buruş kırıs cıkıo sonra utule babam utule :) Ama utulencek ıslaklıaga kadar kurutma programı var eşimin gomleklerını fln oyle kurutuorum hemen de utuleyınce ohhh 4 saatte kalkıo ortalıktan hersey.

ben hep normal süt içiorum.light diil yani. kilo yapar mı şimdi o :1shok:

Ya şimdi bu donemlerde cok fazla sut ve sut urunu tuketmemız gerektıgı ıcın lıght olanları tercıh etmemız gerekıomuş doktorlar oyle soyluo, lıght peynır sut yogurt fln, cunku dıgerlerı cok yaglı oluo. Ben sutu yogurt tamam da lıght beyaz peynırı bı turlu yıyemedım tas gıbı kupkuru tatsız tuzsuz bısı ıyy

Ben sizi görnce çok utandımvalla çamışr maknesnde 3 gündür çamaşırlarım asılmayı bekliyo.tekrar yıkıcam sanırım.neypım yapamıyorum :kedi:

nie utanıyosun cnm bizim işimizde bu öle düşün sen iş yerinde işini yapıyorsun
öle kıyaslama yapma bence, siz çalışan bayanlar çift mesai çalışıyorsunuz çok zor valla, biz evde olduğumuz halde üşeniyoruz baksana, senin çalışırken üşenmen çok normal cnm daha kaça bölünecen ki?

sabahdan beri ne yemek yapçağımı düşünüyorum . ama canım bişey istemiyor yapmayada üşeniyorum hergün aynı dertt :umursamaz:
buzdolabını açıyorum boş boş bakıyorum dolap kokuyo gibi geliyor öğüre öğüre öldümm. ayy ne zormuş yawwohaoldumsmile

Ben bi yandan buraya takılıorum bı yandan da temızlık yapıorum, her oda bıttıgınde gelıp mola verıorum burda :) Ya aslında benım de hıc ıcımden gelmıo yapmak ama yarın annem gelıcek utandırmıyım kadıncagızı damada karşı ne bıcım kız yetıstırmıssın demesınler guclubacismile

alan almış satan satmış geçmiş ola neyi şikayet edecekler artıkım..:olmaz:

alan almış satan satmış geçmiş ola neyi şikayet edecekler artıkım..:olmaz:

Hahahaahah... Valla işe girmedim diye pek bi mutsuzdu herkes, şimdi de madem evdesin niye iş yapmıosun demezler mi, kendi annem bile diyo, hatta en çok kendi annem diyo, ben sabahtan akşama kadar çalıştım aksam geldım temızlıgımı yemegımı yaptım sen butun gun evde oturuosun bı de utanmadan yapmadım dıosun fln dıye bı baslıo konusmaya, alllaaahhhh :))

akaşm eve 9 da gidyorum.yemekmi hazılrım bulaşıkmı yıkım.çamaışrmı asim.yoka banyo mu yapim.yda hiç birni yapadan direk yatim mi.sen olsan hangisni yaprsın.bide gene yıkarım hem.ne ypım.

çalışmaya ihtiyacın varsa ne yaprsın.

ben cevap veriyorum; gücünün yettiğine yetişmeye çalışırsın gerisini bırakırsın yapılacak bi şi yok hiç bi şi senin canından ve sağlığından daha önemli değil ev senin keyif senin bu kadar
sen çalışmak zorundaysan kocanın bi şi sölemeye hakkı da yok zaten neden yapmadın die öle derse çalıştırmaması lazım çünki yada yardımcı olacak sana

siz havlu diyince kaç günden beri yıkamaya üşendiğim bornozlar aklıma geldi onları attım makineye . bende çok pasaklı oldum wallaaa :utangac::kedi:

bende yıkamaya yıkıyorumda ama katlayıp ütüleme ıggg iğrenç kokuyolarr

ben yıkamaya asmaya katlamaya herşeye üşeniyorum . dün renklileri yıkadım biraz önce topladım . hele çorapları katlamak çok gıcıkk onlar duruyo daha ölee boshayallersmile
valla çalışanlara Allah kolaylık versin ben çalışsaydım nolurdu halim bilmem

Nevresimlerimi ütüsüz taktım buruş kırış :lepi:

nevresimlerimi daha önce ütüden geçiriyordum sonrasında ise ütülemekten vazgeçtim sonuçta kimse görmüyor. Halen de ütülemem direk yayarım ya da dolaba kaldırırım... Temizlik yapmasını inanılmaz severim ama bir türlü ütüyü sevemedim gitti. İzin günümde ütü yapıyorum.

Back
X