• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahaha yok hayatım çalıştığım yerde cafe var. Oradan aldım

ooohhhhh, cafe var demek, şimdi sen her seferinde yemeklerden bahsedildiğinde cafeye koşup bizim açlıktan tükürüklerimiz akarken orda karnınımı doyurcan bakim hiç oldumu şimdi...:umursamaz:

bende diyorum kızcağız güzel havada hem geziyo hemde cepten bizi takip ediyo cepten, acıkıncada cafelere koşup karnını doyuruyor alkisalkisalkis

hayatım ben esmerim eşim de beyaz esmerlerin genleri daha baskın oluyormuş. Sarı bir bebek olamayacağı için ben de esmere en yakın olan hatta en koyusunu seçtim. Hem benim için de esmer ya da sarışın olması şu an için ilgilendirmiyor ama bizim ailede sarışın olmadığı için annemler sarışınlıkta yana dua ediorlar hatta inşallah damada benzer diorlar:)))) Bakalım sonuç nasıl olacak merak ediyorum. Ama çizelgedeki zenci bebeğe de bayıldım.

ben de çok seviyom zenci bebekleri. daha sevimli oluyolar..

yeni anne adayları merhaba.. ..

İşte listemiz....

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |????? |?????????????|:nazar: 22 nisan 2'li test
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
3|barays |30|29 ocak | 17 Kasım|59|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
4|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
5|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
6|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
7|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
8|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
9|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
10|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
11|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri :nazar: :nazar:
12|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
13|duygussduyguss|26|6 şubat |13 Kasım|43|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
14|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
15|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor 3 kalpcik :nazar:
16|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
17|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
18|bijoux|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
19|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar: :nazar:
20|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
21|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|58|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
22|hayal1403|22|5 şubat|12 Kasım|67|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
23|yufusum|25|7 şubat|14 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
24|brokoli|22|8 şubat|15 kasım|56|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
25|bitan|26|23 ocak|30 ekim|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
26|nalan_nalan|35|31 ocak|7 kasım|78|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
27|YARENn|27|8 subat|22 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
28|zehsel|24|27 Ocak|3 kasım|51,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
29|basak58|??|10 şubat|17 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
30|selected_79|??|?? şubat|11 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
31|ozlem82do|28|15 şubat|22 kasım|76|????????????? | ?????????????|3 pıtırcık göründü
32|canan26|28|8 şubat|15 kasım|70|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
33|ecrin00|24|2 Şubat|9 kasım|58|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
34|vedbed|22|11 Şubat|18 kasım|60|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
35|tosti|23|12 Şubat|19 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
36|benmasal|29|23 Şubat|30 kasım|70|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
37|asi83|26|16 Şubat|23 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
38|cicek8182|27|21 Şubat|28 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
39|kuzi|32|10 Şubat|?? kasım|61|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
40|_sena_|26|2 Şubat|?? kasım|59|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
41|aaisee|26|17 Şubat|24 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
42|lionliontr|34|17 Şubat|24 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
43|sunita|31|9 Şubat|14 kasım|70|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
44|bluemoon|25|14 Şubat|22 kasım|52|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
45|E_D_I_S_H|31|02 şubat|11 kasım|58|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
46|özüm|31|17 şubat|24 kasım|48|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
47|prophetic|23|8 şubat|15 kasım|64|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
48|cıncık|24|13 şubat|19 kasım|49|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
49|mekselina217|??|?? şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
50|melcan81|??|04 şubat|11 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
51|teolog|25|?? şubat|28 kasım|49|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
52|rufeyde serra|24|20 şubat|26 kasım|52|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
53|duru.naz|23|23 şubat|30 kasım|59|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
54|esraa_|22|29 Ocak|19 kasım|70,8|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
55|gayegaye|29|05 şubat|12 kasım|49|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
56|pelinchelik|??|29 ocak|5 kasım|54|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
57|derya7|30|8 şubat|15 kasım|53|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
58|asenamm|25|25 şubat|30 kasım|53|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
59|orays|27|25 şubat|Kasım sonu|60|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
60|brc80|30|07 şubat|22 kasım|54|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
61|margeSimpson|??|?? şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
62|nerminden|29|09 şubat|16 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
63|semaveela|??|31 ocak|07 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
64|figenk24|??|18 şubat|?? kasım|61|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
[/table]

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

herkese merhaba,

arkadaşlar güncellemeye yapmayan topiğe girmeyen arkadaşların bazılarını eledim.

2li test tarihi belli olanlarda tarihlerini verebilir...opuyorumnanaktan

:emir_bebek::nazar:

kizlar karnimi aciktirdiniz valla benimde komsum türkiyeden geldi simdi ona gidiyorum belki türkiyeden güzel birseyler getirmistir bende yerimcokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv:

bafo cuğum canım bugün sağlık ocağına gittim 60 kiloydum 64 olmuşum varya şaşırdım eğer listeden değiştirecekmisin bilmiyorum anlıycan 4 kilo almışım gerçi hamile olduğumu öğrendiğimden beri doymuyorumki :1hug: :CüvCüv:

kizlar karnimi aciktirdiniz valla benimde komsum türkiyeden geldi simdi ona gidiyorum belki türkiyeden güzel birseyler getirmistir bende yerimcokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv:

kıyamam hiççç ne istiyorsun gönderelim kuşum sana kargoyla olmaz mı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

herkese merhaba,

arkadaşlar güncellemeye yapmayan topiğe girmeyen arkadaşların bazılarını eledim.

:emir_bebek::nazar:[/QUOTE]

canim ask olsun beni niye sildinki ben hergün burdayim ayrica kalp atislarinida duydum kirildim valla:gitme:fisfisfis

azalmış liste iyi olmuş girmeyenler dahada silinsin 1 kere girip isim yazdırmışlar sonrası yok haberde vermiyolarr

bafo cuğum canım bugün sağlık ocağına gittim 60 kiloydum 64 olmuşum varya şaşırdım eğer listeden değiştirecekmisin bilmiyorum anlıycan 4 kilo almışım gerçi hamile olduğumu öğrendiğimden beri doymuyorumki :1hug: :CüvCüv:

bende 5 almışım.....

mafoldumben

bence en son yazalım. heray bunalıma girmeyelim kaydirigubbakcemile3

ooohhhhh, cafe var demek, şimdi sen her seferinde yemeklerden bahsedildiğinde cafeye koşup bizim açlıktan tükürüklerimiz akarken orda karnınımı doyurcan bakim hiç oldumu şimdi...:umursamaz:

bende diyorum kızcağız güzel havada hem geziyo hemde cepten bizi takip ediyo cepten, acıkıncada cafelere koşup karnını doyuruyor alkisalkisalkis

nerdeeeee ne gezmesi keşke gezebilsem hava da güzel, malesef çalışıyorum. Cafemiz olmasa yandık zaten yemeklerimizde kötü yoksa aç kalırdım en azından oradar bir sandiviç yiyip midemizi bastırıyoruz. Siz yemekten bahsedin ben hemen cafeye koşacağım sayemde zengin olacaklar:)

biz napalım nalan herkez yemeğe gidiyo ne güzell biz evde kaldıkk

valla biz kendin pişir kendin ye usulü yapıcaz galiba sezen başka çare yok ben tavuk göğüs çıkarmıştım teflon tavada onları kızartırım makarna ve çorbada var bide salata bu akşamlık öle napalım

zaten ben kendi yemeğim haricinde pek beğenmem ev yemeği yapanları ne bileyim ukalalıktan değil valla damak tadı işte napim

herkese merhaba,

:emir_bebek::nazar:

canim ask olsun beni niye sildinki ben hergün burdayim ayrica kalp atislarinida duydum kirildim valla:gitme:fisfisfis[/QUOTE]

bilmiyorumkismile
vallamıııı

çok özür dilerim... işyyerinde kaçamak yapıyorum çok özür dilerim. hemen ekliyim tatlım

yazarmısın tekrar :çok üzgünüm:

Back
X