- 18 Şubat 2009
- 1.056
- 5
- 158
- 41
evet ben bakıyorum arada bakalım bizde ne olucak
erkek ne geziyormuşki acaba eşleri nette takip edemiyorda onlarmı takip ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben bakıyorum arada bakalım bizde ne olucak
gözüküyo canmm32 yaş, 59 kilo, 6 şbt sat , 13 kasım beklenen tarih..
bu arada çizelgeme takvim eklediğim halde ben msg larımın altında göremeyiorum![]()
ayy güldürdün beni orays çok yaşa beişlerin cinsiyeti belli olmuş onların çoğu erkek:roflol:erkek ne geziyormuşki acaba eşleri nette takip edemiyorda onlarmı takip ediyor
inş cnımın içi.bende çok isterdem öğlene kdar uyumayı benneyaptımki ama bizde böyle olcaz dayancaz artık yapcak bişey yok.bence hiçbi anne karnnda yavrusuyla düşük tehlikesyle çalışmaz.yda çocğunu sağa sola bırakıp çlışmaz.ona daha iyi bi gelecek için sıkntı çekmezin dye çalışır.herşeyi düşünmez zorundyız.(evde olan annelere değil lafım )bu sorumluk çok zor ama herşeye değer.sabah erken kalkmaya çamaşırları kokutmya herşeyee.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Ya şimdi bu donemlerde cok fazla sut ve sut urunu tuketmemız gerektıgı ıcın lıght olanları tercıh etmemız gerekıomuş doktorlar oyle soyluo, lıght peynır sut yogurt fln, cunku dıgerlerı cok yaglı oluo. Ben sutu yogurt tamam da lıght beyaz peynırı bı turlu yıyemedım tas gıbı kupkuru tatsız tuzsuz bısı ıyy
ayy kızlar yemekten bahsettiniz öyle bir karnım acıktı ki cafede elime ne geçerse aldım ve yedim, şu anda şiş bir durumdayım:))) akşamleyin de yemek derdim yok. Anneme gidiyorum, onun missssss gibi yemeklerini yiyeyeceğimmmmm:))))
ayy güldürdün beni orays çok yaşa beişlerin cinsiyeti belli olmuş onların çoğu erkek:roflol:
orays beni de gerçekten çok güldürdün sen çok yaşa emü :dance:
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
nerden bildin canım hala alışamadım yemek tarzlarına doyası yemek yiyemem orda hala alışamadım evleneli 4.5 yıl oldu
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
bebeklerimize sağ salim kavuşalımda bidenem çektiğim herşeye razıyım.Allah beterini yaşatmasın herşeyin :Saruboceq: eşin evde destek oluomu sana işlerde bari. benimki olmuo uyuzklava: yalvar yakar anca yaptırıom. arada eserse yapar. o da esene kadar ooooooo -tatlicadiarzu-
ayy herşein de lightı güzel olmaz evet. sütün light olanını bende denicem ama
heyoooo :sm_cool: ablama gidiyorum bende. neler yapmıştır o kardeşine kimbilir cokacimcoook
oo senin işin zormuşş cnmm ben o konuda rahatım benimki benden temiz yapar bi şeyi 10 kere yıkarr o bakımdan gözüm kapalı yerimben 6. yılımdayım hala alışamadım, çok hijyenik çalışmıyo bende yiyemiyorum her şeyi, mesela kıvırcıkları suyun altından geçirip doğruyodu hayatta yiyemem söledimde ona zaten utandı felan ama napim öle, illa yıkanacak sirkeli tuzlu suda bekleyecek tekrar yıkanacak kurutulacak öle, ııııyyyy feci yani, bi de bamya yapar ööööffff hiç anlatmayayım, benim gibi hijyenik birine böle kayınvalide, ödü kopuyo zaten bana yemek hazırlarken sanki o gelin ben kayınvalide gibiyiz
zaten ben yemeye gideceğim zaman o malz. alıyo masanın üstüne hazırlıyo ben yapıyorum yemeği yani yine kendin pişir kendin ye oluyo ne annadım ben bu işten...:gitme:
beni de listenize ekleme durumunuz nedir arkadaslar??
sık sık takip ediorum sizi ancak yeni üye olduğum için ve msg sayım az olduğu için özelden msg atamadım
benimkide iyi yapıyor sayılmaz ya tadı duzu yoktur yada salçası yoktur bembeyaz bakar gözüme zaten aç olduğum için ne olursa yiyorum hiçbişey bulamadımmı salata yiyorum zaten ağır yemekleri et yemeklerini sevmem ben benim yemeğim zeytinyağlılar hafif yemekler ve salataben 6. yılımdayım hala alışamadım, çok hijyenik çalışmıyo bende yiyemiyorum her şeyi, mesela kıvırcıkları suyun altından geçirip doğruyodu hayatta yiyemem söledimde ona zaten utandı felan ama napim öle, illa yıkanacak sirkeli tuzlu suda bekleyecek tekrar yıkanacak kurutulacak öle, ııııyyyy feci yani, bi de bamya yapar ööööffff hiç anlatmayayım, benim gibi hijyenik birine böle kayınvalide, ödü kopuyo zaten bana yemek hazırlarken sanki o gelin ben kayınvalide gibiyiz
zaten ben yemeye gideceğim zaman o malz. alıyo masanın üstüne hazırlıyo ben yapıyorum yemeği yani yine kendin pişir kendin ye oluyo ne annadım ben bu işten...:gitme:
oo ben bütün ayları gezdimm aldıkları kıyafetlere göbişlerine hep baktım valla ne meraklıyım dimi:sm_cool:ayyy ben bakmıyorum hiç ekime merakım geldi bi bakem
ya bafo burdan duyuru yapalım bu ay sonuna kadar kalp atışı olduğunu bilgi vermeyen arkadaşları sil tatlımm zaten 1 kere girip bidaha gelmeyen kaç kişi var orda diğer topicler en fazla 30 kişiler gelmeyenleri elemişler en güzelini yapmışlar
hoşgeldin cnm ben tahmin ettim kötü olduğunu yoksa hiç olmazsa girip bi merhaba diyosun
nie öle kötü oldun sen acaba ne güzel bir müddettir ii din bu geniz akıntısı yüzünden mi, sende belkide sinüzit olabilir, kardeşimdede geniz akıntısı vardı sinüzit çıktı baş ağrısıda yapıyordu tedavi oldu geçti ve aradan yıllar geçti bi daha tekrarlamadı allaha şükür
umarım ii haberlerle dönersin gelince bize haber ver cnm
test konusunda seninle hem fikirim sen yaşarken ii ama sana bi şi olsa çocuk kendini sokakta bulur kimse bakmaz haklısın, tabi yinede insanların kendi bileceği iş herkesin kendi hayatı kendi kararı
geçmiş olsun cnmmm bende ilaç almaktan bıktım alırken midem bulanıyo valla ama almazsan dahada ilerlemesin rahatsızlığınsağolasın hayatım merak etmişsin. doktora gittim 4 tane ilaç yazdı, sonra kendi dr uma gittim o da kullanabilirsin dedi ama ben almadım ilaçları. zaten yeterince bulantı ilacı vs alıyorum bir de onları almiyim dayanmaya calısıcam..
ben çıktım arkadaşlar akşam girerim görüşürüz
evet bencede bu aysonuna kadar süreleri var gelmeyenler silinicektir arkadaşlar burdan sık sık bunu duyurmak gerekbencede kuru kalabalık sadece