• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese
ben 2 gündür dondurmaya sardım. çok fazla olmamak şartıyla yiyorum hem de süt işte daha ne olsun. mideme de iyi geliyor valla. bir arkadaşım çok dondurma yedim son ayda kilosu az olan çocuk baya toparlamıştı demişti...
güzell dondurma yararalı neli yiyosun meyvelimi

günaydınnn bayanlar tatil olanlara ii hafta sonları. ben gibi çalışanlara kolay gele a.s.

ayy kıyamam işin dahada yoğunlaştı desene kınkanmış seni o kadınn nedir bu kadınların kadınları çekememesi özelliklede işte ortaya çıkıyo bu:oklava:

bi anlasam. her işyerimde bi parazit muhakkak oldu yani

her iş yerinde mutlaka bir tane parazit vardır olmazsa olmaz sanki o tipler. Bir de iş yapar gözükürler. Boşver canım sen takma kafana bebişini de üzme. Başka bir işte de çalışsan emin ol başka sorunları olur, onun için salla başını al maaşını:)

takmıorum napaım. ama işim yoğun şimdi. sık giremeyebilirim mafoldumben

söyle bana kursunlar o programı seve seve çalışırım :))

işin şaka tarafı bir yana boşver iyi tarafından bak, belki yeni ve kendini geliştirebilecek birşeyler öğrenmiş olursun bu sayede..

netsis önceden de kullandım tatlım ben. geçmişte yapılmayan birikmiş stok kayıtları var. onları işliorum işte. telefon trafiğide yoğun olunca akıl kalmıo kafamçokkarıştı

aa gıcıklar, zaten iş hayatında bayanlar nedense birbirine böle bi üstünlük taslama derdindeler hep noluyorsa annamadım, sinir olurum öle şeylere, banada çalışırken yapmaya çalışırlardı gıcıklar hepsinin canına okudum valla, ay ben çok casssgıııırrrııımmm kıssslllaaaarrrr napim bende böleyim işte....alsanaalsanasmile

bende çıkarırım o cıngarı normalde de şurda çalışabileceğim bi kaç ay kaldı die sabrediorum. diilse yolarım valla kaydirigubbakcemile sırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın hanımlar sabahtan beri giremedim topiğe
hata veriyor sinir oldum yaa

aynen valla. bende korktum.şirkettekiler mi engelledi ki o karı yüzünden die :1shok::1shok:
Allahtan girebildim haaa hihoyyyt

hımm kiloluklardan iyi geldimi midene bendemi denesemm

valla iyi geldi ama aç karnına yemiyorum tabi midemi üşütürüm falan diye. yemekten biraz sonra yiyorum süper gidiyor. küçük bir tane alıp deneyebilirsin ama kötü olursan karışmam haaa -tatlicadiarzu-

valla iyi geldi ama aç karnına yemiyorum tabi midemi üşütürüm falan diye. yemekten biraz sonra yiyorum süper gidiyor. küçük bir tane alıp deneyebilirsin ama kötü olursan karışmam haaa -tatlicadiarzu-
geçen hafta çubuklularından aldım yedim bitane bişey olmadı buda olmaz heralde en hafif tatlı napıyım canım tatlı isteyince bunu yerim

tünaydın kızlar!!!!!!!!!!! işlerin yoğunluğunda anca şimdi girebildim. Geçmişi de okudum allaha şükür kimsede bir yaramazlık yok yalnızca asenam bir tehlike atlattığını yazmış, merak ettim umarım bir şeysi yoktur. Bugün ben de güne şişkinlikle başladım göbeğim halen taş gibi o kadar çok rahatsız edior ki, doktorun vrdiği ilacıda içmiorum bebeğime bir zarar verir die. gerçi doktor bir zararı olmaz dedi ama yine de içmiorum işte ilaç kullanmayı seven bir insan değilim.

muhtemel dogum tarihi 24.11.2010
ama kücügüm annesini hic rahat birakmiyor.Annesi bulantidan halsizlikden gözünü acamiyor.Ama yinede cokkkkkkkkk mutlu kücügü icin herseye degerzemuszemus

muhtemel dogum tarihi 24.11.2010
ama kücügüm annesini hic rahat birakmiyor.Annesi bulantidan halsizlikden gözünü acamiyor.Ama yinede cokkkkkkkkk mutlu kücügü icin herseye degerzemuszemus

aaa benim de 24 kasım demek ki aynı zamanda doğum yapacağız eğer ki bebişler bir sürpriz yapmazsa

slm kızlar :)
ben geldim işyerinde neti yasakladılar 2 gündr giremiyorum evimdede net yok kayınvalideme geldiğimde gireceğim foruma artık biraz geçmişi okudum bir sıkıntı yok maşallah kimsede :emir_bebek:
bana gelirse mide bulantım yok allaha şükür kasıklarımdaki şişlikte gitti endişeleniyorum arada acaba kalbimi durdu yada gelişmiyoemu diye haftaya cumartesi kontrolüm umarım bişey olmaz sağlıkla kavuurum bebeğime :ecrin_bebek:

Back
X