• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar,

bafocum, ben listede kendimi göremedim. yaklaşık 10 gündür şehir dışında görevde idim.
bütün gün çalıştıktan sonra akşamları erken uykum geliyor çok, bende uyuyorum, dayanamıyorum.

son sat: 12 şubat canım
kalp atışını da duyduk
doktora göre doğum tarihi 10-14 kasım sezeryan
16 nisan da doktor kontrolümüz var
teşekkürler şimdiden...

kendinize iyi bakın anneler :ecrin_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
slm kızlar.... uykum kaçtı sabah sabah... karnımda açıktı.. bir bakayım sıze dedim... tum bebeişler ve annelerı uyuyor.... galiba.. iyi uykular...:)))))))))

bu arada lekelenme geçtı... iş yapmiyorum... ıyıyım.. ama çok korktum... içim tuhaf oldu.... sabah akşam içiyorum hapı.. haftada bır de igne olacagım.... sorunsuz bır bıtse hepimizin.....
dileklerınız için teşekurler....

Son düzenleme:
selam kızlar,

bafocum, ben listede kendimi göremedim. yaklaşık 10 gündür şehir dıında görevde idim.
bütün gün çalıştıktan sonra akşamları erken uykum geliyor çok, bende uyuyorum, dayanamıyorum.

son sat: 12 şubat canım
kalp atışını da duyduk
doktora göre doğum tarihi 10-14 kasım sezeryan
16 nisan da doktor kontrolümüz var
teşekkürler şimdiden...

kendinize iyi bakın anneler :ecrin_bebek::emir_bebek:

hayırlısı olsun canım... daha sezeryan kararı için erken degil mi

hayırlısı olsun canım... daha sezeryan kararı için erken degil mi

canım,
normalde sata göre doğum 19 kasım görünüyor.
ben tedavi görüyordum yaklaşık 1,5 yıldır,
aşılama sonucu hamile kaldım,
doktorumda güç elde edilen hamilelik olduğu için sezeryan yapmalıyız, riskli gebelikleri tehlikeye atamayız dedi.
yaklaşık bir tarih tabki şu anda 10-14 kasım, bebek inşallah gelişimine göre ilerleyen dönemlerde tabi ki tarih değişebilir.

hayırlısı ile inşallah şu 3 ayı bir geçirebilsek, nasip :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız? bende halsizlik var dünden beri. boğazım da yanıyor. tuzlu suyla gargara yaptım ama kusuyodum yaa.

hahahaha :roflol: :roflol:
sabah sabah hiç gülcem yoktu canım kaydirigubbakcemile3

günaydınlar. eşim ygs ye giricek bu sene açıkögretim istiyor o yüzden erkenden kalktım bir de size bakayım dedim.. dün bir çorba içme gafletine düştüm ah mahvoldum zor kendime geldim valla bu gidişle ekmek zeytin peynir yiye yiye bitiricem bu işi..

bugün 10 haftalık oldukkk teyzelerii :nazar:
canim senin isin zor valla belki iki hafta sonra gecer birseyin kalmaz o zaman güzel güzel yersin yemeginicokacimcoook
slm kızlar.... uykum kaçtı sabah sabah... karnımda açıktı.. bir bakayım sıze dedim... tum bebeişler ve annelerı uyuyor.... galiba.. iyi uykular...:)))))))))

bu arada lekelenme geçtı... iş yapmiyorum... ıyıyım.. ama çok korktum... içim tuhaf oldu.... sabah akşam içiyorum hapı.. haftada bır de igne olacagım.... sorunsuz bır bıtse hepimizin.....
dileklerınız için teşekurler....
canim tekrar gecmis olsun sen genede yat dinlen is yapma iyi olursun insallah:Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız? bende halsizlik var dünden beri. boğazım da yanıyor. tuzlu suyla gargara yaptım ama kusuyodum yaa.

günaydin canim gecmis olsun :1hug:

hepinize günaydin hanimlar kizlar ben hic kilo almadim hergün dahada zayifliyorum sanki sabah tartildim 58.5 hamile kaldigimda 59.5tim bulanti kusmada yok sadece iki gündür kahvaltiya sosis pisirdim onun kokusundan ögüre ögüre bil hal oldum baska sorun yok cok sükür kilo almayipta zayiflamak normalmi sizce

hepinize günaydin hanimlar kizlar ben hic kilo almadim hergün dahada zayifliyorum sanki sabah tartildim 58.5 hamile kaldigimda 59.5tim bulanti kusmada yok sadece iki gündür kahvaltiya sosis pisirdim onun kokusundan ögüre ögüre bil hal oldum baska sorun yok cok sükür kilo almayipta zayiflamak normalmi sizce

günaydın canım
şimdilik kg almamak hatta vermek sorun deil diye biliyorum
özellikle kusma olunca
bende daha kg alamadım hiç
5. aydan sonrada hızla alınıyormuş öle duydum ama

günaydın kızlar... yine midem kotu.. bide canım hicbirsey yapmak istemiyor. dısarı cıksam yürüsem belki iyi gelir biraz

günaydın arkadaşlarrr
liste çok azalmış merak ettim nolduki?

günaydın canım
şimdilik kg almamak hatta vermek sorun deil diye biliyorum
özellikle kusma olunca
bende daha kg alamadım hiç
5. aydan sonrada hızla alınıyormuş öle duydum ama

canim bafo arkadasimiz topige ugramayanlari listeden cikardi canim bende kusma yok o yüzden merak ettim gerci istahimda yok cok cabuk doyuyorum:1no2:

slm kızlar.. hafıf kahverengı lekelenme oldu.. doktora gittik.. tehlike var dıye igne yaptı.. ve progteston ilaç verdı.. bol sıvı ve isirahat dedi.. hala yatıyorum.. çok korktum... içim gidiyor bir şey olacak diye..
kahverengı akıntısı olan varmı içinizde...

merhaba canım çok çok geçmiş olsun, ben hamile değilim ama bakıcımız hamile ve zor bir gebelik geçiriyor, kısmet olursa kasım da doğcak bebişimiz, onun gebeliği de baştan beri kanamalı, neyse ki bu hafta kanmaa kesildi, bbeeğe bişey olmasın diye dua edip duruyoruz, ben de onun adına kasım annelerini takip edeceğim, onun evde neti yok çünkü. hangi ayda neler yaptığınızı öğrenmek için. NBakıcımızın durumu çok iyi değli, özel hastaneye pek gidemişyor, devlet hastanesinde de herşeyi atlıyorlar, hiç değilse bu hafta şunu yapacaksın diye ben hatırlatırım ona.

düşünsene gebeliğinin ilk ayından beri devlet hastanesi doktoru folik asit vermemiş, nasıl atlanır böyle bişey anlamadım.neyse ki 2li testin tarihini ben hatırlatcağım da gidip o hafta özelde yaptıracağız.

Merhaba kızlar, ben 2009 Kasım annesiyim :) Allah hepinizin yavrularını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... bugünlerinizin kıymetini bilin ve tadını çıkarın, tabii şu an oğlumun kucağımda olmasından çok mutluyum ama hamilelik de güzelmiş meğer :) Allah hepinizin yardımcısı olsun :)

slm .bende ne zamandır gıremedım .dr. banada 2 lı test verdı bıdahakı ayın 6sı ile 20si arasında yaptır gel dedı.gittigim hastanede 250tl ama kızılayda daha uygunmus bakalım artık bırınde yaptırcam.

slm .bende ne zamandır gıremedım .dr. banada 2 lı test verdı bıdahakı ayın 6sı ile 20si arasında yaptır gel dedı.gittigim hastanede 250tl ama kızılayda daha uygunmus bakalım artık bırınde yaptırcam.

canım ssk nız yokmu hıfzısıhada yaptır ssk varsa bedava yoksada 40-50 gibi bişeye yapıyorlar hemde en garantili yer derim
devlet hastaneleride yapıyor ordada bir doktora söylersin yazar verir yaptırırsın yazık okadar para verme bebişine harcarsın

canım ssk nız yokmu hıfzısıhada yaptır ssk varsa bedava yoksada 40-50 gibi bişeye yapıyorlar hemde en garantili yer derim
devlet hastaneleride yapıyor ordada bir doktora söylersin yazar verir yaptırırsın yazık okadar para verme bebişine harcarsın

ssk var ama bu hıfzısaha nerde ben ılk defa duyuyorum.garantılı yer dıyosun hemde ne guzel.banada gorumcem kartal kızılayı onerdı.ama en cok neresı tercıh edılıyosa bende orda yaptıryım

canım ben antalyada yaşıyorum ama istanbulda yaşıyorsun sanırım orda kesin vardır hıfsısıha zaten devlet hastaneleride oraya gönderiyor bana doktorum en garantili orası demişti bu seferde orda yaptırıcam hıfsısıha böyle çok ince ayrıntılı testleri yapar sen bi internette ara bakıyım orda nerdeymiş olmazsa herhangibir devlet hastanesine telefon aç sor hıfsısıhanın numarasını verirmisiniz filan de araştır yazık o kadar para verme

Back
X