- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
bijoux sen de bugün 10 haftalık olmuştun hayırlı olsuun!
evetttt sen de pek geride değilsin benden hani yerimseniben
selam erensezen hoşgeldin a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bijoux sen de bugün 10 haftalık olmuştun hayırlı olsuun!
ya bana dondurma iyi gelmedii öğlen kakaolu yedimm midem düzelmedi hiç ben başka şeyler denemeye devam ediyim
iyiyim cnm sen nasılsın biz aynıyız senle aynı günde doğum yapıcaz heralde bende 10 oldumm maşallahevetttt sen de pek geride değilsin benden hani yerimseniben
selam erensezen hoşgeldin a.s.
sorma ya deneme tahtası olucam ne iyi gelir bulamadım daha bişey değil yiye yiye kilo alıcam seni bu kadar mahveden çorba ne çorbasıydııaaa üzüldüm canım tüh.. deneye deneye dediğin gibi. beni de dün bir çorba mahvetti..
bana patateste iyi gelmedi hiç düzelme olmadı napıcam bilmiyorummiyi gelir bence patates, bence azar azar sık yemek bulantıyı dindiriyor. çok acıkınca artıyor benim o zaman da yiyemiyorsun.. onun için devamlı meyve falan yemek lazım..
sade dondurmayıda hiç sevmem burda o marka yokksezen kakao çikolata mideye dokunuyor onun için, saf sütlü dondurma yemeye çalış. ankara'da atatür orman çiftliği dondurması var sütlüü, çok güzel ve iyi geliyor faydalıdır inşallahh
iyiyim cnm sen nasılsın biz aynıyız senle aynı günde doğum yapıcaz heralde bende 10 oldumm maşallah![]()
evet canım günlerimiz aynı. doktor bana sezeryan olacağım için ekim sonu alırız dedi. bakalım 29 ekimde burdaysa o zaman alsın çocuğun doğumgünleri tatil olsun kaydirigubbakcemile3 maşallah valla ne çabuk 10 olduk di miisorma ya deneme tahtası olucam ne iyi gelir bulamadım daha bişey değil yiye yiye kilo alıcam seni bu kadar mahveden çorba ne çorbasıydıı
ay ankarada okurken yerdik biz de hakatten süper dondurma özellikle beyaz yani sade olanı.. ye bizim için bol bol canım :icecream:sezen kakao çikolata mideye dokunuyor onun için, saf sütlü dondurma yemeye çalış. ankara'da atatürk orman çiftliği dondurması var sütlüü, çok güzel ve iyi geliyor faydalıdır inşallahh
bende sezeryanım ve geçen takvimde bakıyodum cumayı seçicem bende oğlumda cuma doğmuştu iyi oluyo hafta sonuna denk gelince vallahi 29 ekimi tasarladım ama dediğin gibi doktor olursa olmazsa 30 ekim dedimevet canım günlerimiz aynı. doktor bana sezeryan olacağım için ekim sonu alırız dedi. bakalım 29 ekimde burdaysa o zaman alsın çocuğun doğumgünleri tatil olsun kaydirigubbakcemile3 maşallah valla ne çabuk 10 olduk di mii
beni mahveden çorba yoğurt çorbasıydı :bbo:
ay ankarada okurken yerdik biz de hakatten süper dondurma özellikle beyaz yani sade olanı.. ye bizim için bol bol canım :icecream:
ciddi ciddi aynı gün doğum yapıcaz heraldee süperrr:roflol:evet canım günlerimiz aynı. doktor bana sezeryan olacağım için ekim sonu alırız dedi. bakalım 29 ekimde burdaysa o zaman alsın çocuğun doğumgünleri tatil olsun kaydirigubbakcemile3 maşallah valla ne çabuk 10 olduk di mii
beni mahveden çorba yoğurt çorbasıydı :bbo:
ay ankarada okurken yerdik biz de hakatten süper dondurma özellikle beyaz yani sade olanı.. ye bizim için bol bol canım :icecream:
ciddi ciddi aynı gün doğum yapıcaz heraldee süperrr:roflol:
yani kısmet tabii ama ben nasıl durucam o zamana kadar bilmiyorum bugünde belim ağrıyo yaaa ne kadar çürükmüşüm benbakalım kısmettt.. dururlarsa o kadar di mi kaydirigubbakcemile3 erken çıkıp geliyolar bütün planlar alt üst oluyorrrr![]()
belirginleşti ne demek devasa oldu hem ucuları da hem kendisi hiçbir sütyenim olmuyor yeni almam lazım en yakın fırsatta.. of ya of .. büyük göğüs güzel de bu kadarı fazla yani.kızlar sizin gögüs uçlarınız belirginleştimi benim sütyende taksam giydiğim blüzden ucu belli oluyoo
kızlar sizin gögüs uçlarınız belirginleştimi benim sütyende taksam giydiğim blüzden ucu belli oluyoo
ay ben ne yapayım belimden yıllardır çekiyorumm :bbo:yani kısmet tabii ama ben nasıl durucam o zamana kadar bilmiyorum bugünde belim ağrıyo yaaa ne kadar çürükmüşüm ben
yok hayatım ilk doğumum ama 1.5 yıl önce bel fıtığı ameliyatı olduğum için sezeryana alıcam dedi doktor bana da.bijoux senin de ikinci doğumun mu??
kızlar sizin gögüs uçlarınız belirginleştimi benim sütyende taksam giydiğim blüzden ucu belli oluyoo
hadi hayırlı olsun canım.. demek 2-3 hafta sonra cinsiyeti tahmin edebilrmiş haa ben de 2 hafta sonra gidicem bakalım bişey dicek miiiievet benimde fırlayıp duruyo sızlıyo bide önümüz yaz napıcaz bilmem
ya kızlar midem çok iyiydi kakaolu dondurma yedim fokur fokur kaynadı gene demekki kakao yaramıyor normalde diğer dondurmalar böyle azdırmazdı
bu arada ben dün doktordaydım bugün 10 hafta olduk bebişi gördük erken doğum yaptığım için biçok şeyi kısıtladı 2-3 hafta sonra gel cinsiyetini tahmin edelim ikili taramaya gönderiyim ense kalınlığını ölçelim birde rahim ağzını ölçelim dedi hepsi aradan çıksın dedi dün çok heyecanlanmadım ama 2 hafta sonra heycanlanırım baya birsürü şeye bakılıcak
bebişimi gördüm çok mutlu oldum özlemişim allahım hepimizinkini tamamına erdirsin yarabbim :Saruboceq: