• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen kakao çikolata mideye dokunuyor onun için, saf sütlü dondurma yemeye çalış. ankara'da atatürk orman çiftliği dondurması var sütlüü, çok güzel ve iyi geliyor faydalıdır inşallahh

iyiyim cnm sen nasılsın biz aynıyız senle aynı günde doğum yapıcaz heralde bende 10 oldumm maşallah:nazar:

sorma ya deneme tahtası olucam ne iyi gelir bulamadım daha bişey değil yiye yiye kilo alıcam seni bu kadar mahveden çorba ne çorbasıydıı
evet canım günlerimiz aynı. doktor bana sezeryan olacağım için ekim sonu alırız dedi. bakalım 29 ekimde burdaysa o zaman alsın çocuğun doğumgünleri tatil olsun kaydirigubbakcemile3 maşallah valla ne çabuk 10 olduk di mii :nazar:
beni mahveden çorba yoğurt çorbasıydı :bbo:

sezen kakao çikolata mideye dokunuyor onun için, saf sütlü dondurma yemeye çalış. ankara'da atatürk orman çiftliği dondurması var sütlüü, çok güzel ve iyi geliyor faydalıdır inşallahh
ay ankarada okurken yerdik biz de hakatten süper dondurma özellikle beyaz yani sade olanı.. ye bizim için bol bol canım :icecream:

evet canım günlerimiz aynı. doktor bana sezeryan olacağım için ekim sonu alırız dedi. bakalım 29 ekimde burdaysa o zaman alsın çocuğun doğumgünleri tatil olsun kaydirigubbakcemile3 maşallah valla ne çabuk 10 olduk di mii :nazar:

ay ankarada okurken yerdik biz de hakatten süper dondurma özellikle beyaz yani sade olanı.. ye bizim için bol bol canım :icecream:
bende sezeryanım ve geçen takvimde bakıyodum cumayı seçicem bende oğlumda cuma doğmuştu iyi oluyo hafta sonuna denk gelince vallahi 29 ekimi tasarladım ama dediğin gibi doktor olursa olmazsa 30 ekim dedim

ciddi ciddi aynı gün doğum yapıcaz heraldee süperrr:roflol:

kızlar sizin gögüs uçlarınız belirginleştimi benim sütyende taksam giydiğim blüzden ucu belli oluyoo

kızlar sizin gögüs uçlarınız belirginleştimi benim sütyende taksam giydiğim blüzden ucu belli oluyoo
belirginleşti ne demek devasa oldu hem ucuları da hem kendisi hiçbir sütyenim olmuyor yeni almam lazım en yakın fırsatta.. of ya of .. büyük göğüs güzel de bu kadarı fazla yani.

yani kısmet tabii ama ben nasıl durucam o zamana kadar bilmiyorum bugünde belim ağrıyo yaaa ne kadar çürükmüşüm ben
ay ben ne yapayım belimden yıllardır çekiyorumm :bbo:

bijoux senin de ikinci doğumun mu??
yok hayatım ilk doğumum ama 1.5 yıl önce bel fıtığı ameliyatı olduğum için sezeryana alıcam dedi doktor bana da.

işte ben de diyorum ilerde benim belim sizden 2 kat daha fazla agricak. allahtan diyet yapıp 19 kilo vermiştim hamile kalmadan önce. yoksa yanmıştım akannehir

evet benimde fırlayıp duruyo sızlıyo bide önümüz yaz napıcaz bilmem

ya kızlar midem çok iyiydi kakaolu dondurma yedim fokur fokur kaynadı gene demekki kakao yaramıyor normalde diğer dondurmalar böyle azdırmazdı

bu arada ben dün doktordaydım bugün 10 hafta olduk bebişi gördük erken doğum yaptığım için biçok şeyi kısıtladı 2-3 hafta sonra gel cinsiyetini tahmin edelim ikili taramaya gönderiyim ense kalınlığını ölçelim birde rahim ağzını ölçelim dedi hepsi aradan çıksın dedi dün çok heyecanlanmadım ama 2 hafta sonra heycanlanırım baya birsürü şeye bakılıcak
bebişimi gördüm çok mutlu oldum özlemişim allahım hepimizinkini tamamına erdirsin yarabbim :Saruboceq:

evet benimde fırlayıp duruyo sızlıyo bide önümüz yaz napıcaz bilmem

ya kızlar midem çok iyiydi kakaolu dondurma yedim fokur fokur kaynadı gene demekki kakao yaramıyor normalde diğer dondurmalar böyle azdırmazdı

bu arada ben dün doktordaydım bugün 10 hafta olduk bebişi gördük erken doğum yaptığım için biçok şeyi kısıtladı 2-3 hafta sonra gel cinsiyetini tahmin edelim ikili taramaya gönderiyim ense kalınlığını ölçelim birde rahim ağzını ölçelim dedi hepsi aradan çıksın dedi dün çok heyecanlanmadım ama 2 hafta sonra heycanlanırım baya birsürü şeye bakılıcak
bebişimi gördüm çok mutlu oldum özlemişim allahım hepimizinkini tamamına erdirsin yarabbim :Saruboceq:
hadi hayırlı olsun canım.. demek 2-3 hafta sonra cinsiyeti tahmin edebilrmiş haa ben de 2 hafta sonra gidicem bakalım bişey dicek miiii kaydirigubbakcemile4

Back
X