Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeşimn iki tane oğlu görümcelerimin oğlulları var artık kız görmek istiyoruz.
ya çok haklısın işin gırgırıda herşeyden önemlisi sağlık lı sıhhatli bir bebek dünyaya getirmek ben çıkıyorum oğluşumun uyku saati onu uyutacağım iyi geceler yarın göşürüz sbahtan giren varmı yoksa akşamlarımı giriyorsunuz?
sağol canım inşallah hepimizinki kolay oluropuyorumnanaktançok geçmiş olsun umarım kolay doğum olur senin için..:Saruboceq:
ben çok serum yedim merak etme bir zararı yok bebeğine..slm kızlar benim mide bulantımda durma yok tam gaz devam ediyor dün hastanedeydim serum takıldı bu serumun bebeğime bir zararı olmadığını söyledi dr ama ben yinede korkuyorumm(
iç yarım bardak, canın çekip de sıkılacağına kurtul. ben içiyorum canım çok isteyince..birisi bişi sorcam cnm çok kola istio içmeden tuz atsam asidi gitse içsem olrmu
nalan nasilsin canim ?opuyorumnanaktan
hahahaha :roflol: :roflol:
sabah sabah hiç gülcem yoktu canım kaydirigubbakcemile3
günaydınlar. eşim ygs ye giricek bu sene açıkögretim istiyor o yüzden erkenden kalktım bir de size bakayım dedim.. dün bir çorba içme gafletine düştüm ah mahvoldum zor kendime geldim valla bu gidişle ekmek zeytin peynir yiye yiye bitiricem bu işi..
bugün 10 haftalık oldukkk teyzelerii
Günaydın hanımlar, nasılsınız bakalım ?
geçmişi okudum geldim maaşallahh 2 günde bayağı ilerlermiş :))
hafta sonu biraz yürüdüm ve çok yoruldum eve gelir gelmes yatıp uyudum.. Yürürken belim ağrıdı hafif hafifte kasıklarımda ağrı oldu ama dinlenince geçti..
3 gün önce öğlene doğru istifrar etmiştim.. ertesi akşam tekrar oldu... Allahıma şükürler olsun dün hiç olmadı.. ara ara mide bulantılarım geliyor ama çıkaracak şekilde olmuyor.. 8+1 olduk bugün maaşallahh
Benim de dünden beri belim ve kasıklarım ağrıyo aynen, dinlenince geçmio çünkü gece uyurken bi tarafmdan diğerine dönerken yine ağrıyo uyanıyorum uykudan gıcık oldum çok![]()
iyi geçmiş canım zaten öyle bir puan yapmasına da gerek yoktu açıköğretim için.. teşekkürler iyi dileklerin için..tebrikler canım![]()
bizim haftamızda seninkinle aynı bizde pazar günü 10 haftalık olduk
aman tanrım cinsiyetlerini öğrenmeye az kaldı...delikafadulden
umarım eşinin sınavı ii geçmiştir sanada geçmiş olsun demek çorba dokundu sana neyse sen midene ne ii geliyosa ona devam et bari hadi ii bak kendine cnm