Dur başka aklımaa gelenide size yazayımmmm
banadaaa kimseninn arkasından selam söylemee sütün kaçar dedilerrrrr
bir inci de benden, regli iken bii gelirse yuzun benek benek olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur başka aklımaa gelenide size yazayımmmm
banadaaa kimseninn arkasından selam söylemee sütün kaçar dedilerrrrr
yok artık daha neler çok saçmabende aynıı sizlerr gibii bunaladımm hetraftakii laflardann banada almaa diyorlarr
amaa düşünüyorummmm benn bu bebeğii bu zmaanındaa sevmiceksemm nezmaann sevecemm geri onlarınn bu zamanınaa dönmee imkanımızz olmıyacakk sen boş ver canımm milletii
banadaa bebeğinn ilkk kakasınıı atmaa halınınn altınaaa koyy 40 çıkana kadar orda kalsınn dedilerr nazarrr değmezmişşş bebeğee
ya kaka ordaa kokarr 40 günnnn
evet biliyorum canım tokluğu bilmiyor dedi doktorda emziği varya yicek yicek burcu görmelisin nasıl ses çıkıyoo:))allahtan aldı emziği onunla avutuyorum zaten ağlıyor susuyor sonra :S
kocama cıkalım dıorum ama cııks nafıle![]()
sonra tansiyon yapar tuzlayamam desyedin:S tuhaf millet ya:S benim kaynana burda kalsa kimbilir neler yapardı:Sbır komşum var bebegı tuzlamayı biliyor adet olarak sadece her geldiginde soruyor yapacakmışın diye..:))
bende önce tuzlayacam, sonra şekerleyecem, sonra yaglayacam.... :)))))
kadın bana sadece tuzla yeter diyor... :)))))
nasıl beceriyonuz nan tırnak keserken kanatmayı
ben makas şeklinde olanla kesiyorum istesende etini kesemessin
bizde doktordan geldil şimdi kuzumu alerji etmişim
bütün fücüduuu kırmızı benek benek
yine herşey yasak bana offf offf![]()
rezeneyi aktardan alıp siz mi kanatıorsunuz nasıl veriorsunuz ay nolur banada söyleyin
kızlar herkese merhaba..
dün akşam kabus gibi bir gece geçirdik..ömrümden ömür gitti resmen...
bebeğim yine her zamanki gibi mememe saldırmış vaziyette emdikten sonra eşim gazını çıkarmak için kucağına alırken burnundan kusmaya başladı...sonrada tıkandı ters çevirdik, vurduk felan..tam düzeldi ağladı derken yine sessizleşti ve kıpkırmızı oldu..ben o an neler oldu hayal meyal hatırlıyorum..sağolsunlar annem, babam ve eşim bişeyler yaptılar apar topar acile gittik...5 dk mesafedeki yol ne uzun geldi anlatamam...hemen aldılar odaya bizi çıkarttılar, oksijen vermişler kendine geldi ve ağlamaya başladı minik kuzum...sonra serum takcaz filan diye damar yolu açcaz dediler 4 yerinden aramışlar delik deşik etmişler bebeğimi...nasıl ağlıyordu sesi duyuluyordu...gerizekalılar beceremediler herhalde ki serum filan takılmadı..muayene ettiler, film çektiler ciğerlerine kusuk kaçmışmı filan diye çok şükür temiz çıktı..ama pis gazlar çekilen filmde bile çıktı.. tekrar 1.1,5 saat kadar oksijen verdik...allağıma şükürler olsun ki kendine geldi bebeğim..
şuan gayet iyi hiç birşey olmamış gibi...minik kuzum dünyadan bir haber, olanları hatırlamayacak bile ama dün akşam neler çetiğimizi bir biz bir allah bilir..
allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın...onları her türlü kötülükten korusun...
artık emzirmekten bile soğudum, daha çok dikkat etmeye çalışıyorum..gerçi dikkatsizlikten kaynaklanan bir durum değildi ama...
umarım bir daha böyle kötü şeyler yaşamayız..
sizlerde çok dikkatli olun, bu gazlar ve kusuklarla işimiz çok zor..allah hepimizin yardımcısı olsun..![]()
kızlar herkese merhaba..
dün akşam kabus gibi bir gece geçirdik..ömrümden ömür gitti resmen...
bebeğim yine her zamanki gibi mememe saldırmış vaziyette emdikten sonra eşim gazını çıkarmak için kucağına alırken burnundan kusmaya başladı...sonrada tıkandı ters çevirdik, vurduk felan..tam düzeldi ağladı derken yine sessizleşti ve kıpkırmızı oldu..ben o an neler oldu hayal meyal hatırlıyorum..sağolsunlar annem, babam ve eşim bişeyler yaptılar apar topar acile gittik...5 dk mesafedeki yol ne uzun geldi anlatamam...hemen aldılar odaya bizi çıkarttılar, oksijen vermişler kendine geldi ve ağlamaya başladı minik kuzum...sonra serum takcaz filan diye damar yolu açcaz dediler 4 yerinden aramışlar delik deşik etmişler bebeğimi...nasıl ağlıyordu sesi duyuluyordu...gerizekalılar beceremediler herhalde ki serum filan takılmadı..muayene ettiler, film çektiler ciğerlerine kusuk kaçmışmı filan diye çok şükür temiz çıktı..ama pis gazlar çekilen filmde bile çıktı.. tekrar 1.1,5 saat kadar oksijen verdik...allağıma şükürler olsun ki kendine geldi bebeğim..
şuan gayet iyi hiç birşey olmamış gibi...minik kuzum dünyadan bir haber, olanları hatırlamayacak bile ama dün akşam neler çetiğimizi bir biz bir allah bilir..
allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın...onları her türlü kötülükten korusun...
artık emzirmekten bile soğudum, daha çok dikkat etmeye çalışıyorum..gerçi dikkatsizlikten kaynaklanan bir durum değildi ama...
umarım bir daha böyle kötü şeyler yaşamayız..
sizlerde çok dikkatli olun, bu gazlar ve kusuklarla işimiz çok zor..allah hepimizin yardımcısı olsun..![]()