• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her gün yeni bir maceraya uyanyoruz sürekli huy değiştiriyorlar umarım geçici bir durumdur gerçekten zor bende çok gerildim teyzesine verdim yere koyunca basıyor çoğlığı illa kucakta olacak tutmak yetmiyor evin içinde yürüyecek
şuan öyle böyle değil gerildim varya ağlıcam sinirden.susmadan ağlıyor elimde kalıcak birazdan öyle böyle değil yani! bıraktım ağlıyor susmuyor nasılsa.OF allahım ooooooofffffffffffffffffffffffffffffff

Arabayla gezdik geldik uyusun diye banamısın demedi,tam 40dk dolaştık,uyudu derken tekrar başladı ağlamaya :83: şimdi memede.Allahım bebeklerimize huzur sağlık ve uyku ver
dertleri ne acaba ya benimki evi inletiyor ama evde kimse uyanmıyor bile.gerildim feci halde

canım uyandır birini aman sakin ol bu 2 aydan sonra çocuklar hep kolik oldu :(( var ya biz 3 ayı bekliyoz ya bir bok olmıcak hepsi dahada kötüye gidiyor

aso saç kurutma makinesi işe yarıyor bir dene istersen
gözler cin gibi ya.2 dakka bile uyumuyor.sinirden hırpaladım artık kendiimi kaybettim ya.annem ayağında sallamaya alıştırdı ondan mı acaba bilmiyorumki.uykusu kaçınca ışığı açmıyordum ben annem gelip alıp içeri götürdü hep ona alıştı galiba.düzeni bozuldu çocuğun.ya da bilmiyorum şuan çok sinirliyim. nazar da resmen var

ağlamaktan sızdı kaldı kolumda.inşallah derin uykuya geçmiştir artık darısı sana cnm.

şuan öyle böyle değil gerildim varya ağlıcam sinirden.susmadan ağlıyor elimde kalıcak birazdan öyle böyle değil yani! bıraktım ağlıyor susmuyor nasılsa.OF allahım ooooooofffffffffffffffffffffffffffffff

cnm benım bu bızım hergunku muhabbetımız artıık alısmaya basladım o aglama sesıne allah hepımıze yardım etsın ne dıyım

gunaydın herkese. bu gece demır her zamankı gıbı mıkırdadı durdu ama yarım saatlık perıyotlar seklınde artıkj uykum pıc oldu. yatagına koy ggıt yat yarım saat sonra aglasın gerı kalk fln bayag yoruldum sonunda aldım koydum ana kucagına actım tıtresımı gectım salona koltukta uyumaya karar vrdım aglaıdkca aldım kucagıma hemen ıkı pıspıs ıkı emzırme gerı koydum oraya gerı uyudu. ama gece en az 10 kere kalkmısızdır yanı. bıktım artık valla canıma yetti. of offfffff. bu gazla ılgılı yazıyı okudum da bızımkının gazı olmsı cok normal cunku sureklı emıo oyleo lunce sındıremedne yıne emmıs oluo. napacamı bılmıorum kı. yıne mama kürü uygulayım 3 gun dedım. dun aksam mama verdım 80 cc ıctı bıraktı, yarım saat snr benı emdı yne, mamayı da ıcmedı adam gıbı. ben de gece o kdr sık uyanınca tabı kı mama hazırlamadım dırek dayadım memeyı. poffffff

# Bebeğinizi mümkün olduğunca anne sütü ile besleyin. Çünkü anne sütü bebeklerin sindirebilmesine en uygun, doğal besindir.
# Emzirme aralığınızı en az 2 saat olarak ayarlayın, aksi takdirde saat başı emen bebeklerde sindirilen ve sindirilmemiş süt karışarak gaz yapabilir.
# Sakin olun, bebeğe şefkatle ve güvenle yaklaşın.
# Bebeği aşırı sıcak veya soğuk ortamlarda bulundurmamaya özen gösterin.
# Bebeğinizi dar kıyafetlerle, üst üste giydirmeyin.
# Mama hazırlarken hijyen (temizlik) kurallarına uyun.
# Bebeği yan olarak veya karın üstü yatırın ve karın üstü yatırılırken sürekli gözetleyin.
# Karnına ve ayaklarına ılık bezler koyun.
# Her beslenmeden sonra gazını çıkartın.
# Sakin olduğu bir zamanda bebeğin karnına masaj yapabilirsiniz.
# Bebeğe rezene çayı ve anason çayı verilebilirsiniz.

malesef ben yeni yıla bok temizleyerek girdim :37: 2011in nasıl geçeceği şimdiden belli oldu yani:37:
haha allah iyiliğini versin de bu belli bişey yani bütün yıl bok temizlicez :))

Huggies'in 2 numaralı bezine bayılmıştım çok güzeldi.ama 3 numaralısı için öyle diyemicem.son 2 bez kaldı allahtan.çıtçıtlı bodyleri hep bezin boyası oldu hem de hep üstü başı çiş oluyordu çişi kakyı hepsini sızdırdı.yazıyorum ki önceden övmüştüm övmelerimi geri alıyorum.Bugün gittim prima aldım geri primaya dönüş yaptım.
baya oldu huggies 3 almıştım ben, boya sorunu olmadı ama bez genişti. toprağın bacakları çok ayrık kalıyodu. eşime dedim premium olmayandan prima mavi aktif bebek 3 al. premium pişik yapmıştı çünkü.. mavi pakette bir sorun olmadı onu kullanıyorum yani ne zamandır. fakat son zamanlarda lastik izi oluşuyor sıkmamama rağmen :S

ayrıca asoş bebek bu ağlar, bi yeri acımıştır hatta belki kaşınmıştır. söyleyemez ki yüzlerce şey olabilir.. sinirlenme böyle hemen hayatım oho geceleri gündüzleri sürekli aglama krizi yaşayan arkadaşlar var bitanem. sen oku bebeğini al kucağına gezdir sırtına pış pış yap kucagındayken ileri geri sallan artık sen bulucaksın hangisinden hoşlanıyo. bi de pışş pışş de valla nedense o saçma ses toprağı sakinleştiriyo.. kısacası maşallah ela geceleri uslu bir bebek ve hep böyle gitmesini dilerim ama arada olur böyle şeyler sen sakin ol hayatım :71:

prop demir de mi saat belledi hadi gazanız mübarek olsun :S

günaydın
toprak dün öğlen 2 den 5 e kadar aralıksız ağladı bazen çıldırma noktasına geldi artık ben de bıraktım ağlasın diye :S susmadı susmadı ve susmadı. ama ben yorgunluktan bittim. en son 5 bucuk gibi sızdı hemen ben de sızmışım.. sanki yüzıllar boyunca böyle gidecekmiş gibi geliyor, allah hepimizin yardımcısı olsun.oğlumun huyu değişti :14::14:

günaydın!
Çok korkuyorum şu aşılardan ya... Ağlamayan çocuk ağlamaya başlarsa ne yaparım ben.. Uyku düzenimiz de oturdu bir de o bozulurmuş falan.. :2:

günaydın
toprak dün öğlen 2 den 5 e kadar aralıksız ağladı bazen çıldırma noktasına geldi artık ben de bıraktım ağlasın diye :S susmadı susmadı ve susmadı. ama ben yorgunluktan bittim. en son 5 bucuk gibi sızdı hemen ben de sızmışım.. sanki yüzıllar boyunca böyle gidecekmiş gibi geliyor, allah hepimizin yardımcısı olsun.oğlumun huyu değişti :14::14:

Günaydınlar

Çocuklar gerçektenden çok hızlı huy değiştiriyor, hastalanınca , aşıdan sonra, tatil dönüşü bunlar hep etken birde gün yada ay dönümlerinde huy değiştiriyorlar. hep uslu olan çocuk ayı yada haftası dolduğu an kıyameti koparıyor. kızımdan tecrübeliyim ama inanın bir anda kesiliyor şok olursunuz. :53::53:

cnm benım bu bızım hergunku muhabbetımız artıık alısmaya basladım o aglama sesıne allah hepımıze yardım etsın ne dıyım

gunaydın herkese. bu gece demır her zamankı gıbı mıkırdadı durdu ama yarım saatlık perıyotlar seklınde artıkj uykum pıc oldu. yatagına koy ggıt yat yarım saat sonra aglasın gerı kalk fln bayag yoruldum sonunda aldım koydum ana kucagına actım tıtresımı gectım salona koltukta uyumaya karar vrdım aglaıdkca aldım kucagıma hemen ıkı pıspıs ıkı emzırme gerı koydum oraya gerı uyudu. ama gece en az 10 kere kalkmısızdır yanı. bıktım artık valla canıma yetti. of offfffff. bu gazla ılgılı yazıyı okudum da bızımkının gazı olmsı cok normal cunku sureklı emıo oyleo lunce sındıremedne yıne emmıs oluo. napacamı bılmıorum kı. yıne mama kürü uygulayım 3 gun dedım. dun aksam mama verdım 80 cc ıctı bıraktı, yarım saat snr benı emdı yne, mamayı da ıcmedı adam gıbı. ben de gece o kdr sık uyanınca tabı kı mama hazırlamadım dırek dayadım memeyı. poffffff

biz de gazdan çok çektik hatta artık korktuk bişy vaar sandık doktora götürdük. nurse harvey's die br ilaç verdi kimyon yağı ve dereotu yağı var içinde emdikten sonra 1 tatlı kaşığı veriyorsun günde en fazla 6 kere. hazmını kolaylaştırıyor ve gazını aalıyor gerçekten mucizevi bir ilaç. bi de ben kimyon kaynatıp içiyorum anneden gaz geçmesin diye.şimdi sakiniz. beşiğinde de ayıcıklı ssıcak su torbamız var ayak ucuna koyuyorum. zinco da kullandım rezene de içirdim işe yaramadı nurse harvey's i bi deneyin derim ben :81:

dertleri ne acaba ya benimki evi inletiyor ama evde kimse uyanmıyor bile.gerildim feci halde

gözler cin gibi ya.2 dakka bile uyumuyor.sinirden hırpaladım artık kendiimi kaybettim ya.annem ayağında sallamaya alıştırdı ondan mı acaba bilmiyorumki.uykusu kaçınca ışığı açmıyordum ben annem gelip alıp içeri götürdü hep ona alıştı galiba.düzeni bozuldu çocuğun.ya da bilmiyorum şuan çok sinirliyim. nazar da resmen var

Bizimki de arada öle yapıyor, bütün gün bi şi yok, gece uyku vakti gelince bütün apartmanı inletiyo edepsiz, acaba gündüz fazla uyutuyoruz gece uykuları gelmiyo ondan mı böle yapıyolar annamadım...

Bizde c.tesi dışarı çıktık, normalde en geç 12 de uyuyan çocuk o gece 3 de anca uyudu, o gün düzeni kayınca bu gecede aynısı oldu, valla saat 3 de babasına verdim ben gittim 2 saat uyudum 5 de kalktığımda babası uyutup yatağına yatırmıştı edepsizi...Belim ağrıyo, artık baya ağırlaştı öle sürekli kucakta taşımak zor gelio...

günaydın herkese..
herkesin gönlünce bir yıl olsun 2011 inşallahhh..

İnşallah...Günaydın cnm...

Back
X