• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çoook teşekkürler canım :9:

evet oğlak burcuyum eşimde oğlak bi evde 2 keçi :1:

eşininde doğum günü kutlu olsun nice senelere erkeklerin oğlak burcu harika oluyor ama inadı fenaa

evet cnmm çok titizz temiz oluyolar vede inatçıı bende kovayım şubatta da benimm

selam

bugün benim doğum günüm tamı tamına 30 oldum eskiden her yaşgünümde ağlardım yaşlandım diye şimdi mutluyum çocukluyum diye heralde ama geçen sene bol bol 30 olucam diye sendroma girmiştim zaten pfffffffffff koskocaman '''''30''''' :68: allah bana hayatımın en güzel hediyesini verdi şükürler olsun

bakıyorum topikçe kolik olmuşuz eheeehe :37: valla ben sıyırdım kafayı ama bişey öğrendim propun kolikle ilgili yazdığı yazıyı geçenlerde okumuştum artık ağlasada zırlasada memeyi 2 saate yakın vermemeye çalışıyorum emzikle oyalıyorum kucakta pış pış ama bitmeme ramak kaldı allah hepimize anne sabrı versin

nice yıllara yavrunla birlikte:)))propun kolikle ilgili yazdığını ben görmedim.konu neydi?bende çıldırmak üzereyim memede susuyor memede uyuyor memede doyuyor delirdim yaaa:37::37::37:

nice yıllara yavrunla birlikte:)))propun kolikle ilgili yazdığını ben görmedim.konu neydi?bende çıldırmak üzereyim memede susuyor memede uyuyor memede doyuyor delirdim yaaa:37::37::37:

Gaz Sancısını Engellemenin Yolları

* Bebeğinizi mümkün olduğunca anne sütü ile besleyin. Çünkü anne sütü bebeklerin sindirebilmesine en uygun, doğal besindir.
* Emzirme aralığınızı en az 2 saat olarak ayarlayın, aksi takdirde saat başı emen bebeklerde sindirilen ve sindirilmemiş süt karışarak gaz yapabilir.
* Sakin olun, bebeğe şefkatle ve güvenle yaklaşın.
* Bebeği aşırı sıcak veya soğuk ortamlarda bulundurmamaya özen gösterin.
* Bebeğinizi dar kıyafetlerle, üst üste giydirmeyin.
* Mama hazırlarken hijyen (temizlik) kurallarına uyun.
* Bebeği yan olarak veya karın üstü yatırın ve karın üstü yatırılırken sürekli gözetleyin.
* Karnına ve ayaklarına ılık bezler koyun.
* Her beslenmeden sonra gazını çıkartın.
* Sakin olduğu bir zamanda bebeğin karnına masaj yapabilirsiniz.
* Bebeğe rezene çayı ve anason çayı verilebilirsiniz.

ben uygulayamıom kı ıkı saat durmuo benımkı

Ağlayan Kolik Bebeğin Rahatlatılması

Bebeğinizi rahatlatmak için öncelikle sizin rahat, olumlu ve anlayışlı olmanız gerekmektedir. Her bebeğin ağlamasını farklı yöntemlerle durdurabilirsiniz. Fakat tüm bebekler için geçerli olan, kendisini güvende hissetmesidir. Aşağıda sıraladığımız ipuçları, Kolik bebeğinizin ağlamasını dindirebilir.

* Kucakta veya bebek arabasında gezdirmek
* Sarılma ve rahatlatıcı nini/şarkılar söylemek
* Hafif/alçak sesli müzik dinletme
* Kucakta veya beşikte sallama
* Karnına ılık yağ ile masaj yapma
* Karnına ılık havlu koyma
* Ilık bir banyo yaptırma
* Kendi arabanıza bindirip gezdirme
* Emzik verme

doğum günün kutlu olsun canim.
bende hamileyken girim 30 a ağir bi sendrom bekliodum ama olmadi:))
ama yinede yaşimi soranlara sölerken bi tuhaf oluyorum

teşekkürler canım of bide o var kaç yaşındsın 30

selam

bugün benim doğum günüm tamı tamına 30 oldum eskiden her yaşgünümde ağlardım yaşlandım diye şimdi mutluyum çocukluyum diye heralde ama geçen sene bol bol 30 olucam diye sendroma girmiştim zaten pfffffffffff koskocaman '''''30''''' :68: allah bana hayatımın en güzel hediyesini verdi şükürler olsun

canım doğum günün kutlu olsun...eşin ve bebeğinle birlikte nice mutlu senelere...

teşekkürler canım :9:

evet cnmm çok titizz temiz oluyolar vede inatçıı bende kovayım şubatta da benimm

aynen canım felaket titiz düzenli bazen bıktırıyor valla

sağol canım :9: prop yazmış zaten

heppi heppi börtdey sema..
ben yaşımı soranla 23 derken heç rahatsız olmuom valla :)) :52::51:

teşekkürler cicim

geç dalganı 30 da görürüm inşallah seni :89:

ben çoktandır yatıyorum :D:D
bu arada doğum günün kutlu olsun

sağol canım
hadi ya bende yatıyım ozaman hep unutuyorum sormayı ben çok severimde yüzüstü yatmayı hasret kaldım valla

Gaz Sancısını Engellemenin Yolları

* Bebeğinizi mümkün olduğunca anne sütü ile besleyin. Çünkü anne sütü bebeklerin sindirebilmesine en uygun, doğal besindir.
* Emzirme aralığınızı en az 2 saat olarak ayarlayın, aksi takdirde saat başı emen bebeklerde sindirilen ve sindirilmemiş süt karışarak gaz yapabilir.
* Sakin olun, bebeğe şefkatle ve güvenle yaklaşın.
* Bebeği aşırı sıcak veya soğuk ortamlarda bulundurmamaya özen gösterin.
* Bebeğinizi dar kıyafetlerle, üst üste giydirmeyin.
* Mama hazırlarken hijyen (temizlik) kurallarına uyun.
* Bebeği yan olarak veya karın üstü yatırın ve karın üstü yatırılırken sürekli gözetleyin.
* Karnına ve ayaklarına ılık bezler koyun.
* Her beslenmeden sonra gazını çıkartın.
* Sakin olduğu bir zamanda bebeğin karnına masaj yapabilirsiniz.
* Bebeğe rezene çayı ve anason çayı verilebilirsiniz.

ben uygulayamıom kı ıkı saat durmuo benımkı

çok saol prop:)rezeneyi ben içiyordum oda içebiliyormu?vaybeeee:52::52:beni uyku delisi yapıyoo ona da aynı etkiyi.....

Ağlayan Kolik Bebeğin Rahatlatılması

Bebeğinizi rahatlatmak için öncelikle sizin rahat, olumlu ve anlayışlı olmanız gerekmektedir. Her bebeğin ağlamasını farklı yöntemlerle durdurabilirsiniz. Fakat tüm bebekler için geçerli olan, kendisini güvende hissetmesidir. Aşağıda sıraladığımız ipuçları, Kolik bebeğinizin ağlamasını dindirebilir.

* Kucakta veya bebek arabasında gezdirmek
* Sarılma ve rahatlatıcı nini/şarkılar söylemek
* Hafif/alçak sesli müzik dinletme
* Kucakta veya beşikte sallama
* Karnına ılık yağ ile masaj yapma
* Karnına ılık havlu koyma
* Ilık bir banyo yaptırma
* Kendi arabanıza bindirip gezdirme
* Emzik verme

bizim ağlayan kolik sıpa oğlumuz malesef babasıyla birlikte çarşafında sallayınca susuyo yaaaaa..kime söölesek bizimle dalga geçiyo:))) off ama napalım ööle bi bağırma oluyo ki anlatmam mümkün değil...önceden memede sakinleşirdi, artık ağlaması başlayınca memeyi de kabul etmiyo yaramaz yaa...
bir saat önce yine çığlık çığlığaydı e baba da yok ki sallayalım..Allahtan şu saç kurutma mak. yöntemimi tuttu bi kaç gündür..açıyorum o sesi dinlerken kucağımda pış pışş..kollarım koupuyo ama sakinliyo....
ne olacak halimiz yaaa:((((

polodan gömlek kazak aldım ben indirimde bütün mağazalar

benim herifiminde 18 ocak ama ben hiçbişey alamam çünkü hiçbiyere çıkamıyorum sıpam benden başka kimsenin kucağında durmuyor sıpamlada çıkamam şimdilik çok zor artık seneye telafi ederim

kızlar size bi soru

sezeryan olanlara özellikle

yüzüstü yatmaya başladınızmı?

benim herifiminde 18 ocak ama ben hiçbişey alamam çünkü hiçbiyere çıkamıyorum sıpam benden başka kimsenin kucağında durmuyor sıpamlada çıkamam şimdilik çok zor artık seneye telafi ederim

sema doğumgünün kutlu olsun cağnımmm ... ben uzun zamandır yatıyorum yüzüstü her pozisyonu denedim:27:

semavela doğum günün kutlu olsun..ben de geçen ay yeni yaşıma girdim...insan bebesiyle yeniyaşına girince daha bi tuhaf oluyo içi...

sema doğumgünün kutlu olsun cağnımmm ... ben uzun zamandır yatıyorum yüzüstü her pozisyonu denedim:27:

teşekkürler canımm
ay öldüm ya gülmekten pozisyon haa :60:

semavela doğum günün kutlu olsun..ben de geçen ay yeni yaşıma girdim...insan bebesiyle yeniyaşına girince daha bi tuhaf oluyo içi...

çok teşekkürler canım seninde yeni yaşın kutlu olsun :9:

slm size de,ben yeniyim,bişeyler soruyorum yardım istiyorum ama kimse oralı olmuyor:(

Back
X