selam hanimlar![]()
slmlarr size de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hanimlar![]()
kocam sana süprizim var diyerek 4 saat önce evden çıktı hala gelmedi sanırım titaniğin batığına daldı okyamusun kalbini aramaya
offff şöyle bi sofra olucak üstünde mercimek köftesi kısır kekler birekler kurabiyeler
çok acıktım ben yaa![]()
semacığım doğum günün kutlu olsun canım
bende 79'luyum yani 32 yaşındayım hala daha alışamadım 30 lu rakamlara
30 dan sonra çabuk geçiyor ya da bana öyle geliyor
sağol canım pfff öylemi diyosun neyse ruhu genç tutalım bari
İki kedi yolda gidiyormuş kedinin biri "hav hav" demiş.Diğeri salak biz miyav deriz demiş.Diğeri de cahil bu devirde herkes iki dil biliyor demiş![]()
Bende annem olmasa çıkamam zatenn bu sıpayla tuvalete zor gidiyorummbenim herifiminde 18 ocak ama ben hiçbişey alamam çünkü hiçbiyere çıkamıyorum sıpam benden başka kimsenin kucağında durmuyor sıpamlada çıkamam şimdilik çok zor artık seneye telafi ederim
doğum günün için büyük sürpriz geliyo sana demekkocam sana süprizim var diyerek 4 saat önce evden çıktı hala gelmedi sanırım titaniğin batığına daldı okyamusun kalbini aramaya
offff şöyle bi sofra olucak üstünde mercimek köftesi kısır kekler birekler kurabiyeler
çok acıktım ben yaa![]()
aynı yaştayız aslıcımmsemacığım doğum günün kutlu olsun canım
bende 79'luyum yani 32 yaşındayım hala daha alışamadım 30 lu rakamlara
30 dan sonra çabuk geçiyor ya da bana öyle geliyor
İki kedi yolda gidiyormuş kedinin biri "hav hav" demiş.Diğeri salak biz miyav deriz demiş.Diğeri de cahil bu devirde herkes iki dil biliyor demiş![]()
Benim tek pişman olduğum keşke bebek arabasını da alsaydım oldu o da zaten annende varmış canım.Uçakta yanına fazla bir şey almana gerek yok canım zaten yarım saatlik yol büyük ihtimalle uyur demir uçakta.emzirme önlüğün yanında olsun mutlaka kalkıp inerken demir rahatsız olursa hemen emzirirsin.Fazla kıyafet falan da getirme yanında alışveriş yapcan nasılsa.güzel espri yahu
aso yanıma almam gereken bısı var mı onemlı senın unutup keke alsaydım dedıgın fln ?
geçmişi okudum şöylee bi brc rota aşısını sormuş ateş yapmıyo cnm biz cuma günü olduk yan etkisi olmadı
kızlar size bi soru
sezeryan olanlara özellikle
yüzüstü yatmaya başladınızmı?
sema doğum günün kutlu olsun canım kızlar hastanede yapılan aşı ateş yapmıyor diye duydum karma aşıyı hastanede yaptırcam en azından şansımı denerim ama verem aşısını yapıyor mu hastaneler aynı gün mü yapıyor bilginiz varmı yeni bir doktor denicez yarın bir gidip adamla konuşalım bakalım o nasıl çıkacak ay valla artık doktorlara ya allah deyip gidiyorum