herkese merhaba,nasılsınız,bebişler napııyo? benimki bi uyuyo gibi yapıp 15dk sonra hık mık yaparak yine uyanıyo.Şimdi kucağımda şekerleme yapıyo keyiifçi zilli
hiçbişey yapamıyorum,ev dandini
geçmiş olsun canım,allah korusun bebeklerimizi.benimkide bazen ağlarken katılıyo,sesi kısılıp mosmor oluyo ama arasıra.Allahım nasıl panik yapıyo insan.
Allah kolaylık versin canım sana,dediğin gibi sağlıklı olsularda napalım çekeriz herşeylerini
ben bunu kullanıyorum,çok memnunumWeewell Multi Fonksiyonel Kulaktan ve Alından Ölçüm Yapan Ateş Ölçer - Anne ve Bebek - joker.com.tr
hadi ya, yemekle alakalı değil tamamen demekki.Benim bi doktor akrabam bebeklerin bağırsakları çok ince,ve gündengüne genişliyo ve genişlerken acı yapıyor,ondanda çok ağlarlar demişti
çok sağolun ilginiz için..
umarım bir daha olmaz..ama sanırım bazı bebekler bunu huy haline getiriyomuş...
zaten kılı kırk yarıyorum walla ağlamasın diye..bundan sonra on kat daha çok yorulcam demek ki..anne olmak çok zormuş çoookk..
hele Buğra gibi bi bebeğin annesi olmak.....Allah sağlık versin beterinden saklasın ama ben çok bebek gördüm, yeğenlerimden etraftan...hiç benimki gibisini görmedim...off napalım buna da şükür..yeter ki sağlıklı olsun...
sevgiler......
geçmiş olsun canım,allah korusun bebeklerimizi.benimkide bazen ağlarken katılıyo,sesi kısılıp mosmor oluyo ama arasıra.Allahım nasıl panik yapıyo insan.
Allah kolaylık versin canım sana,dediğin gibi sağlıklı olsularda napalım çekeriz herşeylerini
kızlar ateşölçer alıcam bu hafta sonu bir öneriniz var mi siz hangi marka kullanıyorsunuz memnunsanız ona göre alayım...
ben bunu kullanıyorum,çok memnunumWeewell Multi Fonksiyonel Kulaktan ve Alından Ölçüm Yapan Ateş Ölçer - Anne ve Bebek - joker.com.tr
semacım benimki günde 1 öğün anne sütü alıyor ama gaz belası hala başımda çok gazı varbence yediklerimizle alakası yok
hadi ya, yemekle alakalı değil tamamen demekki.Benim bi doktor akrabam bebeklerin bağırsakları çok ince,ve gündengüne genişliyo ve genişlerken acı yapıyor,ondanda çok ağlarlar demişti