merhaba cnm bende muz kabız yapar diye endişelendim o yüzden almadım kavanoz maması benim baktığım ülker di karışımın içinde muzda var oyüzden ben bir süre kendeim hazırlamak istiyorum meyve lerini henüz başlamadım bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum tattırma amaçlı öğün olarak değilderya selam canım! hazır mamadan bahsetmişsiniz sanırım. 4 aylık muz verilmiyor diye biliyorum. kabızlık yapabilir.
su veriyor musun canım?
ben mama olarak bebelac kullanıyorum.
kavanoz mamasıda bebelac alırım diye düşünüyorum.
dr. ek gıdaya geçme desede ben tattırmayı düşünüyorum.
selam arkadşalar hamileyken ara ara yazardım size fikir alışverişinde buluşmak iyi oluyor birileriyle benim kızımda 03 kasım doğumlu bende kasım annesiyim yani ben süt sağıpta verdim hep 3 ayına kadar emmedi benden kızım şimdide aptamil conformil kullanıyorum kabız olduğu için ek besinlere geçmişiniz galiba 16 martta randevum var ozaman kadar bişey vermiyim dedim ama bende artık başlayabilrim herhalde dimi.
hoşgeldin cnm benim kızım anne sütü alıyor arada bir tattırmak istiyorum ek gıdaları 4. aydan sonra başlanıyor yavaş yavaş sende başla istersen buarada havuç suyuda kabız yapıyormuş içine 1 damla zeytin yağı damlatmak gerekiyormuş kızlar bilginiz olsun