sağolun kızlar dün götürdüm doktora birşey çıkmadı Allaha şükür doktor huysuz bebek oluşuna bağlıyorum ama araştıralım içimiz rahat etsin dedi idrar tahlili yapılacak ilk olarak ancak gece götürebiliriz eşim gündüz çalışıyor doktoru perşembe akşamı nöbetçi artık o gün hallederiz bu gün daha iyi sanki sindirim sistemi düzenleyici verdi dün karnı ağrıyor olabilir dedi ya o iyi geldi yada ağlayası yok ne bilim:)) kiloyu az almış boyuda 1 cantim uzamış ek gıdalara başladım kafama göre veriyorum bişeyler doktora dedim verdiğiniz kitapçığa bağlı kalmadım kafama göre verdim diye ne verdin dedi saydım işte ek gıda öneri bölümüne yazarım tarifleri iyi yapmışsın devam et herşeyden tattırmaya özen göster dedi
doktor cereni görünce ne oldu ceren niye geldin dedi aldı kucağına bizimki hem homurdanıyor hem adamın saçını kulağınıçekiyor yumrukluyor falan iyiki var bebeklerimiz yaaa ağlasada tatlı
aşı olanlara geçmiş olsun çok korkuyorum ateşi çıkar diye neyse sonra 1 yıl rahatmışız bu iyi haber :)[/QUOTE
kizinin iyi olduguna sevindim insallah hersey gönlünce olur
canım hayır dr.emzır demeyı unutmadı benım anlatmak ıstedıgım bu zaten ben kızma arda sut verırsem o ogunu yemez anlatabılıyomuyum.yanı kızım zaten 3 saatte bır yıyo ya anne sutu vercem ya ekgıda.eee ek gıdaya gecdıgıme gore..o zaman sadece 2 ogun anne sutu vermıs oluyorum bıdefada gece versem 3. oluyo...offf bıtek benmı yasıyorum bu durumu hıc sagarak veren yokmu..sızler emzırdıgınız ıcın anlamıyosunuz olabılır.gercekten kızım saatlı yıyo 3 saatte bır ne once ne sonrası yok....galıba bızde bı tuhaflık var kımse anlamadıgına gore.
canim bende senin gibiyim merak etme ben hep sagip sütümü veriyorum
sabah anne sütü
öglen kavanoz mamasi arti anne sütü
ikindi yarim muz ve yarim bebe bisküvisi
aksam anne sütü
saat dokuzdada kasik mamasi
gecede uyku sersemligiyle emiyor sagmak zorunda kalmiyorum
bizim kilomuzda az 6800gr sagligi yerinde olsun varsin zayif olsun benim kizimda cok zayif bir bebekti ama simdi etli butlu masallah