ne yağı kullanıyosun acababenim saçlarımda acayip dökülüyo napıcam bilmiyorum her yer saç ve ben hergün süpürge aman allah sağlık sıhhat versinde saçımda dökülsün kızımda uyumasın tekki yanımda olsun prensesim![]()
AMİİİİNNNN canımmm onları bizzzdenn hiç kimse ayırmasınn hep yanımızda olsunn Allahh sağlık sıhhat versinn yarabbimm ... çok üzüldümm inşallah bulunur sağsalimm Allah ailesine sabır versinn ..
yok canımm ben nette gezerken görmüştüm pek güvenememiştim ama sipariş vermiştim sonrda çok memnun kalmıştım hamile kalınca bıraktım çünkü hamilelikte pek ihtiyacım yoktu saçlarım vitaminle gayet iyiydi dökülmüyodu zaten saç bakım yağımda bitmişti daha yeni geçen gün tekrardan sipraiş verdim saçlarım felaket dökülüyo neden durduysam bu güne kadar anlamadım zatenn neyse uzattım h.c. saç bakım komplexi bugün elime ulaştı hemen yağladım ayrıca bu sefer saç kreminide aldım acayip memnun kalıyorsun bi kere kullandıktan sonra bile farkedersin zatenn saçlarda dökülme azalıyo saçlar mükemmel parlak ve bakımlı oluyo çok kolay şekle giriuo birde acayip uzuyor ben çok memnunumm anlıyacağın şimdi benim kız uyudu ben onu yatırayım yıkanıcam yarın nasipse görüşürüz iyi geceler..