bahar aşı kaçta? bizim 11.30 da oldu, eve geldik 3/4 fitil verdim, sonra akşam 8'de bir tane daha 3/4 verdim. ertesi gün ılık duş aldırdım öğlene doğru, akşam yatarken de bir çay kaşığı calol verdim. ateş zaten hiç olmadı, ama agrı kesıcı verdıgım ıcı ndzenlı canı da yanmadı huysuzluk da yapmadı, bak tavsıye ederım. kolay atlatı işallah
burcucum burada sağlık ocağında saatli olmuyor zaten kimseler de olmuyor o yüzden melis ne zaman uyanırsa o zaman olacak, cadı ancak 12 de uyanır :))) öğleden sonra götürücem
oo bizim fitil maceramız çok canım, her aşıdan sonra ve ateşte ben fitil verdim 2 dk.ya aynen cırt :)) calpol 2 kere verdim şimdiye kadar ikisinde de kustu ilaç düşmanı.... bir tek o iğren ç tadı olan demir damlasına itiraz etmiyor ilginç bu çocuk :))
ama dediğin gibi gelir gelmez hemen bir fitil vereyim çıkartırsa calpol veririm. dr.umuz çok ateş olursa 4 saatte bir 3/4 fitil verilebilir dedi bize. ha bir de kulaktanölçerlerde 38e kadar normal sayılıyormuş, ne kadar doğru bilemiyorum. alından ölçer için 36,5-37 normal zaten.
demirin başka dişi çıktı mı? çok tatlıydı fotoda :)