-----2010 KASIM hamişleri----

ne hedıyesı bu :44:

kıslar hediye konusu acılmışken;
fikrimi sölüyüm de belki beğenen olur.
ben ilçedeyim daha tam araştıramadım amaaaaa;
kumaş bulabilirsem eşime pijama diktircem. aynı kumaştan da bebeğime bi takım pijama.... nasılsa yaza doğacak tiril tiril bişiler:)))

beraber giysinler...

büyük şehirlerde takım pijamalar vardır belki ama burda bulmak zor...

ne hedıyesı bu :44:

geçmiş sayfalarda bahsedilmiş canım...
sevgülüler günü geliyor--- ve tanışma günü gelenler varmışdaaaa

çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor
şimdi ben soğuk ruslaramı
herşeyin çakmasını yapan çinlileremi güveneyim

heeeeeeee ok bızım tanısma gunumuz yok sanırım hıc hatırlamıyorum :26: neyse sevgılıler gunu ıcın dusunıyım barı bende

kızlar bi sürü masrafımız var yaa yanlış anlamayın yakınmak için söylemiyorum. şükür halimize. ama ileriyi düşününce birazcık gözüm korkmaya başladı. tabii ailemizde yardımcı olucak biçok konuda. mesela bizde ilk bebeğin eşyalarını kızın ailesi karşılar. bu ya kıyafetleri olur, durumu müsaitse odasını da alır.neyse ya bişeyler eksik kalsın, herşey dokuzu düzgün olmasın zaten.sabah ana kucaklarına, bi de mama sandalyelerine baktım.bebek odalarına göz gezdirdim. şimdide lohusa.com diye bi siteye girdim çok güzel gecelik pijamalar vardı. offf herşeyde aklım kalıyo amaaa

Canım tabi ki bütçelerde biraz sarsılma olacak ama napalım, o da tadı tuzu olsun, bebeğin eşyalarını ailen mi alacak ? ilk defa duydum, nerelisiniz canım? bizde mesela iki tarafda gönlünen geçen hediyeleri alır...

sitenin tam adını yazar mısın???

yani tabii ki iki taraf ta gönlünden geçeni alır ama benim bildiğim en azından ilk bebişin kıyafetlerini kızın annesi alır. şartlandırma olmaz tabi. durumu müsaitse o yapar zaten.

benım aılem aslen Istanbullu bursada yasıyoruz ama bızdede İlknaz ın dedıgı gıbı daha dogrusu ebegın odasını Anneanne alır dolayısı ıle ıstedıgım seyı aldırabılıcem

İlk defa duydum, iyiymiş :)))
supper canım ya Allah o gunlerı gostersın de ...benım esım 4 kızdan sonra tek erkek kayınvalıdemlerde cıldırıyo bız yapalım herseyı dıye ee benımkılerde oyle kısmetlı bebıs olacak ınsallah

Merhabalar ben de geldim, Benim de 6+4 oldu bebegim, cin takvimine gore Erkek cikiyor. etrafimdaki cogu kisi de erkek hissediyor.

hşg. cnm hayırlısı olsun )

ahahhaha ben hıc aklıma getırmeeye calısıyorummm dogumu :82:

getirme cnm getirmee

Şeyma'cım ablamın doğumu çok zor geçti, yani çok fazla sancı çekti, en son birde suni sancı verdiler, bittim dedi...

Doğum yaptı, meme ucu yarıldı resmen, ben de bebek doğacak normal bir şekilde emecek diyordum ama maalesef bütün anneler, aynı sorunu ilk etapta yaşıyormuş... ne kremler ne kremler... çok şükür geçti artık bebeğimiz 20 günlük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…