-----2010 KASIM hamişleri----

İçtim kızzz, onuda her sabah gitmeden yapıyor

Bilseydim ilk evlendiğim ay hamile kalırdım, ama diyor ki 6 ay sonra, yer değiştiriyoruz...

hemen 6 ay sora degıstıremez dert etme sen cok mesgul olucaksın bebısınle yıne o ılgılenıcek sızınleeee
:81:

yanı sahsen ben bole umıt edıyorum:82:

hemen 6 ay sora degıstıremez dert etme sen cok mesgul olucaksın bebısınle yıne o ılgılenıcek sızınleeee
:81:

yanı sahsen ben bole umıt edıyorum:82:

yaniii...

Diyorum ki o zaman lohusa olucam, daha çok ilgiye ihtiyacım olacak...

Olur dedi

yaniii...

Diyorum ki o zaman lohusa olucam, daha çok ilgiye ihtiyacım olacak...

Olur dedi

ay kocalarımızdan sanslıyız bız hep boyle olurlar ınsallah...ben hergun ''bugun kesın patlıcak '' dıyorum yınede gık demıyor canım yaa

Merhaba Kızlar epeydir giremedim düşü riskim varmış kanama vardı bebeğim bugün 8 haftalık oldu düşük önleyici hap ve bir hafta istiahat verdi doktorum sizinde dualarınıza çok ihtiyacım var

Canım aynı şekilde geçirdim 10 haftamı, ama 2 haftadır, şeytan kulağına kurşun, tık yok, maşallah iyi de gelişmiş bebeğim...

ay kocalarımızdan sanslıyız bız hep boyle olurlar ınsallah...ben hergun ''bugun kesın patlıcak '' dıyorum yınede gık demıyor canım yaa

İnşallahhh :)))

Mesela beni her gün gelmeden arar, canın bişey istiyor mu? bi yere gidelim mi?sana bugün ne yemeği yapayım? diyorum ki bebekten sonra da sor, canın bişey istiyomu diye diyor ki o zaman gözüm seni mi görecek alıcam çocuğumu kucağıma, onunla oynucam, ilk kapıdan girince onu öpücem, tabi ben şekil şemal, hemen şaka şaka diyorrr aman ben ilgisizliğe gelemem huyumu biliyor, gıcık ediyor bazen beni

portakal gaz yapıyor ya, suyu da yapa herhalde ama gene de çok yiyorum ben dayanamıyorum

Dün gece rüyamda doğum yaptım ve bebeğimi gördüm , orada benden önce bi kadın daha doğum yapmıştı, bir kız çocuğuna bebeğin ismi Ayşegül diyorlar..Ama benim bebeğim mi , önceki doğan bebek mi anlayamadım :))
Rüyasında hamur görenler, hayırlı evlat demekmiş

bayanseyma ;
kullan at bebek önlüğünü nerede gördün markası ne? öğrenince paylaş olur mu???

cnm markası bilindik birşey değildi sanırım amaa
en kötüsü nerde gördüğümüzü unuttuk bugün markete baktım ama yoktu
alt değiştirme örtüsü dalin markada var sanırım
bide kipa marka olan 6 tl ydi

poposunu yesinler onun ii cnm herşey gönlünce olsun 1 lik
ihtimalde neymiş anlamadım

cnm inş. herşey gönlünce olsunnn
allahtan umut kesilmezz
yavrun sıkıca tutunsun sanaa
ve hayırlısı ne ise o olsun
inş. herşey yolunda gider

kızlar selam,

ben su sayfaya son girdiğimden beri 128 sayfa ilerlemişsiniz..geçmişi okuyayım dedim ama çok zor şimdi..

Umarım kimsede bi yaramazlık yoktur. Benim günüm vardı, bir de başka misafirlerim geldi. temizlik,ikram baya yoruldum. Sonra kardeşim geldi..Ancak fırsat buldum nete girmeye..

Bugün kontrole gittik. Cinsiyeti erkekmiş..
3 hafta sonra da 3lü test yapılacak. Allah'a şükür bize herşey yolunda. Hepimizde de hep öyle olsun inşallah..

Oğluşun hayırlı olsun canım

arzumnun bebeğine ne olmuş ben tam anlayamadım da geçmişide okudum ama bulamadım

Ödem varmış..

kaç haftalıkki acaba doktorlar çok korkuyorlar bu ödemden,ödem olması dolaşım sisteminde bir bozukluk olduğunu gösterir diye düşünüyorlar ama daha erken değil mi bu durumlar için
allahım hayırlısını versin inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…