Kanamalar devam ama rahim ağzı kapalı çok şükür :76: alıştım zaten artık çok varmış böle olan bende onlardan biriyim die acılanmıyorum :) herşey hepimiz için güzel olcak inş
BU arada baş ağrım 3 gündür dinmiyor kızlar napcazz yada varmı çok şiddetli ağrısı olanİ??
ya birisinin bebişide aynı böle bi poz vermişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. doktorda ılk bu pozu gorduk dırek o paylasılan poz geldı aklıma sanıyesınde dedım ben bu pozu bı yerden hatırlıyorum
Benim çok şiddetli baş ağrılarım oluyor doktorum bu dönemde normal olduğunu söyledi zorda kalırsan minoset al hiçbir zararı yok dedi ama ben korktuğum için hiçbişi alamıyorum. Bir de başağrımla eş zamanlı mide bulantılarım başlıyor krize giriyorum
maşallah selinacım maşallah hiç saklamamışşşş bize bi gösterdi çekti
utanmaz kerata hiç saklamadı saniyesine gösterdi valla
çok güzeller oda süper görünüyor ama çok pembeye boğulmuş....benim kızım olsaydı kırmızı yapacaktım her birşeyini...erkektede mavi düşünmüyorum ama bakalım zaten sadece bir beşik alacam şeymacım bu adreste ki beşik çok güzelmiş tek olarak satılıyor mu sitenin adresini verebilir misin?
gemin keretası da böyle poz verdi benimkide böyle verdi.......
kislar ben kaciyorum biraz alisveris yapicam hepinizi cok optuim
yok yok biz üçümüzde aynı gün doğuracağız demedi demeyin kızlar....
ya birisinin bebişide aynı böle bi poz vermişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum. doktorda ılk bu pozu gorduk dırek o paylasılan poz geldı aklıma sanıyesınde dedım ben bu pozu bı yerden hatırlıyorum
hahahaha pes yani bu kadar olur dedirtiyor insana bu kadar tesadüf
kislar ben kaciyorum biraz alisveris yapicam hepinizi cok optuim
hoşçakal ozencch kestane şekeri de al
ben oyun bozanlık yapabılırım solıım
Eki Görüntüle 148376 bu olaılırmı sekerım
pessss ki ne pesssss....ıkıncılerde de olsun bu tesaduf ama
yesın annesı onun pıpısını
masallah aslan parcası
amanın canın mı cekıo :26:
ayh aynen canım ya 3 aydan sonra biter dediler bu bulantılar beni pek sevdi gitmiyorlarkus kus kus kus öldüm ay
EE MAŞALLAH :) hakkaten bu ne benzerlik ...
ben oyun bozanlık yapabılırım solıım
Eki Görüntüle 148376 bu olaılırmı sekerım
pessss ki ne pesssss....ıkıncılerde de olsun bu tesaduf ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?