-----2010 KASIM hamişleri----

kız ayşeee sus sölemeyin canınızın çektiklerini yahuuu:84:

selinacım erkekine maşallah ama bnm kızlar bakmasın die bakamadım ayıp oluyooo

bu arada bnm bu akşam kontrolüm warrr

erkek annelerı bole canım kusura bakmıcan her fırsatta pıpı sov yapıorus

guzel fotolar ceksın drunuz guzel haberlerle gelın

kız ayşeee sus sölemeyin canınızın çektiklerini yahuuu:84:

selinacım erkekine maşallah ama bnm kızlar bakmasın die bakamadım ayıp oluyooo

bu arada bnm bu akşam kontrolüm warrr

ohh kızlara selam yoldada benden onlar biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippp ısmarla hahhaa

aaa ne nazlı çıktınız bundan sora hep sölücem hihih yaşasın kötülükkk

bu arada bnm canımın istediği şeye tükendi dio

Süleme sakın canının istediğini

Valla hamileliğin büyüsünden midir nedir, yemekteyizi bile izleiyom, korkuyom canım bişey isticek diye

guzel gunlerde gıy canım
o penye tam mıdeme gelıo ben sevmedım rahatsız oluyorum ondan..bollastırıncada dusuo asaagıya :78:

teşekkür ederim gemcim, onu giyince daha bi hamile hissettim desem yalan olmaz ya da hamileliğimden daha memnun oldum diyelim evet, haklısın kot ağır basıyo arada yukarı çekmek lazım, düşüyo yoksa

benim doktor tıp fakültesinde görev yapıyor ama orda ilgi ne kadar olur ki illaki özeline gidiceksin mecbur bizde öyle yapıyoruz ne yapalım burda işler böyle yürüyor.......

heeer dr ole canım...özelıne para bayılmadan hıcbısı olmuo..saglık olsunda nasıl olursa olsun

cnm k merak ettim fiyatları ve modelleri

yarın bi baksam lcw iyi olucak sanırım

göbikim pantolonlarımla iç savaştaaa:97:

izin vermiyo göbiş düğmelerin kapanmasına

ne çabık büyüdü bu göbişler iyiydi büyle yaww

güle güle kullannn cnmcım iyi günlerde inş..

:80:

teşekkür ederim gemcim, onu giyince daha bi hamile hissettim desem yalan olmaz ya da hamileliğimden daha memnun oldum diyelim evet, haklısın kot ağır basıyo arada yukarı çekmek lazım, düşüyo yoksa

bende daha gobuk yokken almıstım hamıleyım dıye bılmek ıcın havasına ole gırebılmıstım

heeer dr ole canım...özelıne para bayılmadan hıcbısı olmuo..saglık olsunda nasıl olursa olsun

ya bnmde doktorum özel 4 günde bir gidiyorum .. ayda bir 30 lira veriyorum bütün tetkikler orda yapılıyo ikiliye 50 lira verdik..radyolog a yolladı hiç para vermedik beleş geçiniyoruz haa bide bnm iğnelerim var 4 günde bir yapılan yeni kestik ! hafta da 1 serum 2 tane herşey gani yaniii bide sabah akşam arıyorum kadını ağladım , gülüm , 5 kez tuvalete çıktım vs kankam oldu artık

Gemmm geldim şekerim...

Şema lcw modelleri çooooook bol en küçük hamile pantolonu bile kocaman.....

Benim bebiş heralde içerde organlarımı yiyeyek yer açıyor kendine

Daha göstermedi kendini....

Geçen arkadaşımla biyere gidiyoduk, oda 2,5 aylık hamile, kadının biri kalktı kızım gel sen hamilesin otur dedi

şeymacım beni listede erkek olarak düzeltrimisin

benimde aynen öyleydi hatta eşimle hamile pantolonu almaya gittiğimizde wakikide bulamamıştık ykm de de helen klan die bi marka vardı onlar güzeldi ama 70den başlıyodu 100 küsüre kadar çıkıyodu pahalı geldi bize, sonra mecburen normal bi büyük beden pantolon almıştık, wakikide de45-50 arasında fiyatlar

şeymacım bnce hiç uğramayanları sil mesela bebeğim_01 bebğini kaybetmişti yanlışmı hatırlıyorum

benimde aynen öyleydi hatta eşimle hamile pantolonu almaya gittiğimizde wakikide bulamamıştık ykm de de helen klan die bi marka vardı onlar güzeldi ama 70den başlıyodu 100 küsüre kadar çıkıyodu pahalı geldi bize, sonra mecburen normal bi büyük beden pantolon almıştık, wakikide de45-50 arasında fiyatlar

ayy nerden alces cnm

kaldıkmı pantulsuz

amannnnnn off :44:

yaa 2;5 aylık hamileye yol veriyorlarsa sen sevinn

2;5 aylıkken daha çıkıyorsa sen birkaç ay sonra gör onun halinii

5 aydan sonra çıkması normal cnm nasılsa çıkıcaklar acele etmee

benim yeni çıktı artık

eşim koca göbikli diyo banaa :76:

şeymacım beni listede erkek olarak düzeltrimisin

ömrümü yedinis ömrümüü emii :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…