-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlar bu arada bende ne çin takvimi ne rus takvimi be göbeğin şekli nede ekşi tatlı olayı hiç biri tutmadı ya bir tanesi bile tutmaz mı yaw. hepsinde kzı dı kız belirtileri vardı hayatta inanmam daha bana tutmadı

canım çok sağol içim rahatladı devam o zaman

Ben inanıyom bu Pekin'li amcelara

Oğlumda tuttu, kısımda onları tikkate alıcemm

nıye yaw..ben 38 gıyodum hamılelıkten once..lcw den gelen pantalonda 38 gayet ıyı oldu ..kız 9 ay gıyersınız bunu dıdı :44:
benımkını gorumce almıstı ama 26 mı 29 tl mı neydı lcw den..
zarada sadece pant. var,C&A da hamıle kıyafetlerı var,Ebru maternity var ,gebe diye br marka var ben hepsınden bı parca bısıı aldım..
ömrümü yedinis ömrümüü emii :84:

ensene ve başına limon kolonyası sür bana iyi gelmişti. Benim de sinyal veriyor p.tesi sendromu uykusuzluk minik kuzum nasıl etkileniyor dün bende epey ağladım allah affetsin oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi bir türlü dinmiyordu gözyaşım

selina benim canım ekşi istiyodu hep o tuttu. tatlı bile yesem vişne reçeli gibi mayhoş şeyler yedim hep

ben 34 giyom

Canım eğlence zaten....

seninkiler de pipili çıkmasın, hala oynamadılar diyon erkekler tembel olurmuşya

aa o zaman bizimkinin kız olamsı lazım hiç durmuyo bütün resimleri blur sakin hiç dednk gelmedi bide biz 14 haftalığız ama karnım çok güzel seğriyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…