hadi yaaaa ne gzl işte yaaCanım ben hep zayıftım... 36 beden olmadım hiç, hep 34
Pantolon bulmakta ççoooooooook zorlanıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaaaa ne gzl işte yaaCanım ben hep zayıftım... 36 beden olmadım hiç, hep 34
Pantolon bulmakta ççoooooooook zorlanıyorum![]()
Evet 60'la filan doğuma gitsem iyi...şimdik 51'im![]()
ewet bnde öle deyip kndimi awutuyom napiimnormall sende iki tanemaşallah maşallah
![]()
bende tam tersi naz 65 tim 57 oldum gebelikte![]()
hadi yaaaa ne gzl işte yaa
ewet bnde öle deyip kndimi awutuyom napiim
ayy sen çok wermişin cnm yaa ama olsun alırsın hepisinii:)
Canım öle deme her yerde 34 beden olmuyor, hep 36'dan başlıyor..... o yüzden hep kot giyiyorum, kumaşlar daha da zayıf gösteriyor![]()
ewet doğru ama alırsın cnm bu aydan snr kesin kilolarıı:)Canım öle deme her yerde 34 beden olmuyor, hep 36'dan başlıyor..... o yüzden hep kot giyiyorum, kumaşlar daha da zayıf gösteriyor![]()
Sıpam sağlıklı olsunda ayı gibi veya kalem gibi olmaya razıyım![]()
maşş....
kilon çok iyi inş. çok almassın cnm
kaç kilo aldın sen hamile kaldıktan sonra:44:
ben daha 1 kilo bile almadım canım, 300 gr almışım....
1 kilo almışımdır diyodum ama yok almamışım, doktor sen iyi beslendiğin için vitamin vermicem gereksiz kilo alma demişti.... gittiğimde de bebişim sağlıklıymış, hiç bir sorun yok dedi de sevindim...
haaa bide annem bana " kelene sıçanına döndün " diyoo![]()
ahahah ısmdı arkadasla konustum 28+ 3 oldu
13 kılo almıs dru kesın 20 ıle bıter bu hamılelık demıs
benım gorumcem 30 kılo almıs...
sonra bız almayınca sıçana benzetıyolar ıste![]()
ahahah ısmdı arkadasla konustum 28+ 3 oldu
13 kılo almıs dru kesın 20 ıle bıter bu hamılelık demıs
benım gorumcem 30 kılo almıs...
sonra bız almayınca sıçana benzetıyolar ıste![]()
aferin sana ne güzel yaaa
vitamin kilomu aldırıyormuş
allah allahh
iyi cnm nazar değmesin
bebişin iyi olsundaa
sıçanı anladımda
kelene ne:44:
çok alınınca sonradan verilmesi zor oluyor
aslındaa çok kilo almakta
bebeğin sağlıklı olucağı anlamına gelmiyoo
ondan az ve öz besleyici yemek gerekiyoo
bu aradaa ilk hediyem sitesii güselll
hastane süsleme fiyatıda oldukça ii![]()
merhaba herkeze.ben yenı kayıt oldum bende kasım da hamile kaldım.16 haftanın içersindeyim.cinsiyetini öğrendık erkekmiş.çok güzel bir duygu hamilelik.hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum arkadaşlar.
merhaba herkeze.ben yenı kayıt oldum bende kasım da hamile kaldım.16 haftanın içersindeyim.cinsiyetini öğrendık erkekmiş.çok güzel bir duygu hamilelik.hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum arkadaşlar.
tüyleri bile olmayan kel kalmış aç sıçanbulgarlar dermiş annnem bulgar göçmenide
![]()
hadi gözün aydıncinsiyeti zaten sormuyoruz biz artık kasımda mı hamile kaldın haa o zaman erkektir hehhehe