bişi sorabilirmiyim?ben daha hiç kilo almadım normalmi acaba?
hşgeldin aramıza
sabah konu okurkende gördüm seniii
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al inş..
ayyyyyyyy
alemmiş annen yahu
çok sevdim ben bu kelimeyi
sesilaa hoşgeldin aramıza erkekin hayırlı olsun cnmmm:))
bişi sorabilirmiyim?ben daha hiç kilo almadım normalmi acaba?
çok teşekkür ederim.2 senenın sonunda ümitlerımın bıttıği bi anda geldi.allahım herkeze bu duyguyu yaşatsın.
ayşegülçin bnm annemler bulgar göçmeni babmlarda selanik göçmeni
hoşbulduk canım.kızlar ben eşime hamileyim dediğinde ne dedi biliyormusunuz.şimdi bursa doğumlu olcak askerliği nereye çıkar acaba dedi sanki içine doğmuş
hoşbulduk canım.kızlar ben eşime hamileyim dediğinde ne dedi biliyormusunuz.şimdi bursa doğumlu olcak askerliği nereye çıkar acaba dedi sanki içine doğmuş
merhaba herkeze.ben yenı kayıt oldum bende kasım da hamile kaldım.16 haftanın içersindeyim.cinsiyetini öğrendık erkekmiş.çok güzel bir duygu hamilelik.hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum arkadaşlar.
Vay be biliodum nazsana bi ayrı kanım ısınmıştı :) akraba çıkabilirmiyiz acaba
bursadamısınızzzzzzzzzzhoşbulduk canım.kızlar ben eşime hamileyim dediğinde ne dedi biliyormusunuz.şimdi bursa doğumlu olcak askerliği nereye çıkar acaba dedi sanki içine doğmuş
benim babamlarda gümülcine göçmeni yunanistan yani yine
hayırlı aksamlar hamile arkadaslarım nasılsınız bakalım bir haftadır yoktum iyi kaynamıs burası gene annemlere gitmiştim öle yedim gene cokca 70 oldum ne olacak sonum ben bile korkuyorum artık
hayırlı aksamlar hamile arkadaslarım nasılsınız bakalım bir haftadır yoktum iyi kaynamıs burası gene annemlere gitmiştim öle yedim gene cokca 70 oldum ne olacak sonum ben bile korkuyorum artık
hosgeldınnnnnnhayırlı aksamlar hamile arkadaslarım nasılsınız bakalım bir haftadır yoktum iyi kaynamıs burası gene annemlere gitmiştim öle yedim gene cokca 70 oldum ne olacak sonum ben bile korkuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?