-----2010 KASIM hamişleri----

çok teşekkür ederim.2 senenın sonunda ümitlerımın bıttıği bi anda geldi.allahım herkeze bu duyguyu yaşatsın.

bişi sorabilirmiyim?ben daha hiç kilo almadım normalmi acaba?

sesila almaman normal

ama 4 aydan sonra almalar başlıyor ister istemez

sonuçta bebek 4. aydan sonra kilo almaya başlıyor

normal olanda ayda en fazla 1 veya 1;5 kilo almak cnm

çok teşekkür ederim.2 senenın sonunda ümitlerımın bıttıği bi anda geldi.allahım herkeze bu duyguyu yaşatsın.

ayy ne güzel ne mutlu olmuşsundur

allah ayırmasın cnm

hoşbulduk canım.kızlar ben eşime hamileyim dediğinde ne dedi biliyormusunuz.şimdi bursa doğumlu olcak askerliği nereye çıkar acaba dedi sanki içine doğmuş

hahha sen en iyisi doğuma hakkariye git adamcağız çok düşünmesin hem ben oranın dktorlarının daha iyi olduklarını düşünüyorum malum oradaki doğum miktarı dakika da bir

4 ayı doldurduk bende 2,5 kg almışım toplamda 61,5 kg cıkıom doktorun tartısında 59 la hamıle kalmısdım ama normalde hep 54-55 kg dum. Hamıle kalmadan once bıraz kılo aldım. Kilolu ıken hamıle kaldım yanı o kotu oldu Ama 4 ayda 2,5 kg gayet ıyı umarım bole devam ederim

hoşbulduk canım.kızlar ben eşime hamileyim dediğinde ne dedi biliyormusunuz.şimdi bursa doğumlu olcak askerliği nereye çıkar acaba dedi sanki içine doğmuş

hahha sen en iyisi doğuma hakkariye git adamcağız çok düşünmesin hem ben oranın dktorlarının daha iyi olduklarını düşünüyorum malum oradaki doğum miktarı dakika da bir

hayırlı olsun

erkeklerımız coğaldıı

hayırlı aksamlar hamile arkadaslarım nasılsınız bakalım bir haftadır yoktum iyi kaynamıs burası gene annemlere gitmiştim öle yedim gene cokca 70 oldum ne olacak sonum ben bile korkuyorum artık

hayırlı aksamlar hamile arkadaslarım nasılsınız bakalım bir haftadır yoktum iyi kaynamıs burası gene annemlere gitmiştim öle yedim gene cokca 70 oldum ne olacak sonum ben bile korkuyorum artık

ay maşallahhhh anneler adamı şişiriyo annem bi geliyo dolapta yer kalmıyo ışığı varya dolabın o bile görünmüyo nerdeyse el feneriyle bakcaz içine

hşg. cnm

iii valla sen nasılsın

kaç kilo aldın bakim :44:

hosgeldınnnnnn

kac kılo ıle baslamıstın

15+1 günlük hamileyim cinsiyetini bilmiyorum eşim kız olacak diyor.. çok merak ediyorum çarşamba doktora gidicem umarım öğrenirim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…