15+1 günlük hamileyim cinsiyetini bilmiyorum eşim kız olacak diyor.. çok merak ediyorum çarşamba doktora gidicem umarım öğrenirim hayırlısı olsun
15+1 günlük hamileyim cinsiyetini bilmiyorum eşim kız olacak diyor.. çok merak ediyorum çarşamba doktora gidicem umarım öğrenirim hayırlısı olsun
öncelikle hoşgeldinkasım hamilesisin oğlun olcak hayırlı olsun
hşg. cnm
iii valla sen nasılsın
kaç kilo aldın bakim :44:
hayırlı sağlıklı olsunda kızda erkekte farketmezben tahmin yürütemiyorum nedense :) allah hepimize kolay doğum versin :)
hb canım sorma ya gene dibe vurdum toplam 7 kilo aldım 18 haftagım daha nasıl bir nefis bendeki anlamadım ama gecen hafta annemdeydim malum rejım yapmayı unuttum ama simdi pisman pisman dolasıyorum evde
hiç hissetmiyorum ..yüzüm çok bozldu diye herkes kız diyor. bence alakalı değil.. hareketlerini bile daha hissetmiyorumsabretmek çok zor : onu görmyi okadar istiyorum ki
Bende biran önce öğrenmek istiyorum meraktan ölüyorum. Doktor erkeğe benziyor kabarcık var dedi ama emin olamadı. Bu arada bakıyorum da çoğu bebişimiz erkek
burda kız annelerıne odul vermek lazım
kontrolunuz nezaman
12. haftada kız ve erkek nerdeyse aynı cıkıntı oluyormus...yarın kesınlesır artık..bızımde yarın kontrolumuzYarın kontrolüm var ama dayanamıyorum sanki geçmiyormuş gibi geliyor
Kızlarda da ilk başlarda kabarcık oluyor mu? Doktorum baya inceledi büyük ihtimal erkek dedi ama yinede biraz tereddütte kaldı.
ıyı haberler alın ınsallahçarşamba kontrolum var bakalım ufaklık nasıl.. gerçi hiç düzgün beslenmediğim için endişeleniyorum ama :S
vitamin ilacı kan hapı kalsiyum ve magnezyum ilacı kullanıyorm. ama meyveleri yiyemiyorum pek canım istemio süt için zorluyorum. haplar yeterlimi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?