-----2010 KASIM hamişleri----

15+1 günlük hamileyim cinsiyetini bilmiyorum eşim kız olacak diyor.. çok merak ediyorum çarşamba doktora gidicem umarım öğrenirim hayırlısı olsun

hoseldınız sızdeeee

bugun kabul gunu gıbı oldu ne gusel
ogrenırsınız artık bzde ogrenmeyen kalmadı gıbı

ay bu arada esra erolu gördüm şimdi onunda oğlu olcak ya töbe yarrabbm gidiyim bi kaç konu geziyim bakıyım hangi ayda en çok kız varmış bi da ki sefere o ayda hamiş kalalımda bi de kız olsun

hşg. cnm

iii valla sen nasılsın

kaç kilo aldın bakim :44:

hb canım sorma ya gene dibe vurdum toplam 7 kilo aldım 18 haftagım daha nasıl bir nefis bendeki anlamadım ama gecen hafta annemdeydim malum rejım yapmayı unuttum ama simdi pisman pisman dolasıyorum evde

hayırlı sağlıklı olsunda kızda erkekte farketmez ben tahmin yürütemiyorum nedense :) allah hepimize kolay doğum versin :)

hayırlı sağlıklı olsunda kızda erkekte farketmez ben tahmin yürütemiyorum nedense :) allah hepimize kolay doğum versin :)

amın canım aynen oyle...hıc bısı hıssetmıyormusun ..burda herkes en basta ne hıssettıyse o oldu hemen hemen

Turkuazzz Turkuazzz naptın ???

Bu arada benim bugün çenem nasıl açıldı hiç susmadım sabahten berii ama gidiyimde azcık dinleniyim gelirim heralde tekrar dikkat edin bebişleri öpüyoruz çokkk :130::130::111:

Bende biran önce öğrenmek istiyorum meraktan ölüyorum. Doktor erkeğe benziyor kabarcık var dedi ama emin olamadı. Bu arada bakıyorum da çoğu bebişimiz erkek

hiç hissetmiyorum ..yüzüm çok bozldu diye herkes kız diyor. bence alakalı değil.. hareketlerini bile daha hissetmiyorum sabretmek çok zor : onu görmyi okadar istiyorum ki

hb canım sorma ya gene dibe vurdum toplam 7 kilo aldım 18 haftagım daha nasıl bir nefis bendeki anlamadım ama gecen hafta annemdeydim malum rejım yapmayı unuttum ama simdi pisman pisman dolasıyorum evde

iştahın demekki çok açılmış cnm şimdiye kadar almışsın ama

biraz dikkat edersen fazla almassın sanırım

hiç hissetmiyorum ..yüzüm çok bozldu diye herkes kız diyor. bence alakalı değil.. hareketlerini bile daha hissetmiyorum sabretmek çok zor : onu görmyi okadar istiyorum ki

benım ve bır erkek annesı arkadasımızın daha yuzu cok bozuldu o yalan...

Bende biran önce öğrenmek istiyorum meraktan ölüyorum. Doktor erkeğe benziyor kabarcık var dedi ama emin olamadı. Bu arada bakıyorum da çoğu bebişimiz erkek

burda kız annelerıne odul vermek lazım

kontrolunuz nezaman

burda kız annelerıne odul vermek lazım

kontrolunuz nezaman

Yarın kontrolüm var ama dayanamıyorum sanki geçmiyormuş gibi geliyor
Kızlarda da ilk başlarda kabarcık oluyor mu? Doktorum baya inceledi büyük ihtimal erkek dedi ama yinede biraz tereddütte kaldı.

Yarın kontrolüm var ama dayanamıyorum sanki geçmiyormuş gibi geliyor
Kızlarda da ilk başlarda kabarcık oluyor mu? Doktorum baya inceledi büyük ihtimal erkek dedi ama yinede biraz tereddütte kaldı.
12. haftada kız ve erkek nerdeyse aynı cıkıntı oluyormus...yarın kesınlesır artık..bızımde yarın kontrolumuz
çarşamba kontrolum var bakalım ufaklık nasıl.. gerçi hiç düzgün beslenmediğim için endişeleniyorum ama :S
ıyı haberler alın ınsallah

nıye beslenemıyosun vıtamın kullanıomusun:44:

vitamin ilacı kan hapı kalsiyum ve magnezyum ilacı kullanıyorm. ama meyveleri yiyemiyorum pek canım istemio süt için zorluyorum. haplar yeterlimi sizce?

vitamin ilacı kan hapı kalsiyum ve magnezyum ilacı kullanıyorm. ama meyveleri yiyemiyorum pek canım istemio süt için zorluyorum. haplar yeterlimi sizce?

bende baslarda meyve yıemedım katı meyve presınden gecırdım hep ılac nıyetıne ıctım....zorlamalısın kendını..

tabıkı yeterlı olmaz ılaclar..ama madem beslenemıyorsun dr un vermıstır heralde dıye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…