Günaydın ve merhaba kızlar :)
Dün annemdeydim bana çok iyi baktı ve bugün bombaa gibiyim
Hava çok güzel elime bi balon alıp dışarı çıkıp yeşil ve ağaçlı tüm semtleri gezmek istiyorum :119::119:
Siz ne güzel cicişler almışsınızz :) ben daha çorap bile almadım hihihiih
Benim de göbüşüm çıkıyo galiba artık :) 10 gün sonra da randevumuz var gerçi ben 28 şubat gecesi acilde gördüm bebeğimiahhh ahhh anne olma ne büyük meziyetmişşş :78:
günaydın canım.
mutlu olmana çok sevindim
benim göbüşümü herkes farkediyor artık.
bu sabah tranvayda bir adam yer verdi. çok utandım
normalde hiç böyle şeylerden utanmam ama bugün öyle bir mahcup olasım geldi
Benimde midem acıyo, ama bir tas çorba tıkıyor
Bebeğim aç kalmasında az az yiyeyim...
Ne aldın canım, ben oğluma doru düzgün bişey alamadım...
hımm..
neler aldım
2 tane pamuklu kundak (adını da tam bilmiyorum hani bebeği sarıyolar ya ondan)
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane yazlık çıtlı badi
1 tane atlet lülot boxer takım
bi de şapka ve eldiven hediye verdiler
şimdilik bu kadar ama alıcam daha tabi
herkeze günaydın hanımlarr ilk defa bu saate kalkıp kahvaltımı yaptım çok acıkıyorum artık.gripte olmuşum zaten napıcam bilmiyorum.
daha ben bişey almadım.siz ne güzel almaya başlamışsınız hemen.
canım çok tşk ederim cnm ıhlamur içiyorum parol dün mecbur kaldım içtim başım ağrıyo diye inş bişey olmaz gerçi dr verdi onuda.burnum kulaklarım tıkanmış sürekli uyuyorum...inş tez atlatırım yaa yoksa 2tane çocukla zor olucak.geçmiş olsun canım,
geçen haftada ben çok hastaydım hem öksürüyordum hem hapşırıyordum hem de çok yorgundum.
dr 3 gün rapor verdi. antibiyotik ve parol kullandım (dr um önerdi)
limonlu ıhlamur iç ama günde 3 fincandan fazla değil.
normalde gripte kullanılan otlardan kullanma...
bol bol dinlen hemen geçsin inşallah
bende almadım bişi melisazaten bizde 7. aydan önce alınmaz
iyi akşamlar hanımlar...
geçmişi okuyamadım çok hastayım, umarım herkes iyidir.
gribi tam atlattım derken bugün bademciklerimde şişince doktora gittim artık. o doktor devlet hastanesine sevk etti. ordan ora gezdim. astımım varmış, astım raporu ve hava verdiler. devamlı kullanacakmışım. doktorum başka ilaç kullanmamaya çalış dedi. şuan boğazlarım çok fena ve antibiyotik alamadığım için de uzun süre çekeceğe benziyorum. dua edin!
nasilsiniz kizlar. yine kar yagiyor
benim gobek kocaman oldu 6 aylik gibi duruyor..
resimmi eklesem acabacumaya cinsiyet ogrenecem.
bende halen istahsizlik devam etmekte
sanirim 6,ci aya kadar devam eder.
elimden geldigince hersey yemeye calisiyorum .
cok zor ama ya istah yokken
Kızlarrrr özledim sizi...
herkeze günaydın hanımlarr ilk defa bu saate kalkıp kahvaltımı yaptım çok acıkıyorum artık.gripte olmuşum zaten napıcam bilmiyorum.
canım çok tşk ederim cnm ıhlamur içiyorum parol dün mecbur kaldım içtim başım ağrıyo diye inş bişey olmaz gerçi dr verdi onuda.burnum kulaklarım tıkanmış sürekli uyuyorum...inş tez atlatırım yaa yoksa 2tane çocukla zor olucak.
vallahi canım ben çok almak heveslisiyim çocuklarda almak istiyolar ama ne biliym daha erken diye kendimi firenliyorum,yoksa çoktaaaan düzmüştüm kıyafetleri.hafta sonu lcw ikikiye gittiler çocuklar gezmeye çok güzel bebek kıyafetleri görmüşler onu anlatıyolar anne nolur alalım diye,belkide hafta sonu giderim bellimi olur
ben günde 2 tane parol deviriyorum birşey olmuyor :) melisa maşallah senin ilk bebğin değil belli ki
allah hepsini sağlıklı uzun ömürler versin
sendemi hastasın cnm neden 2ane içiyosun parol..
hayır tatlım benim 3.bebişim olucak inşallah,bir kızım birde oğlum var yine oğluşum olucak inşallah..
herkese günaydıııııııııııın
hasta arkadaşlarım çoook geçmiş olsun dinlenin we portakal yiyin bol bol
gnl cüm bnce senin iç karnın geniş sen hissetmiyosun daha ama az daha sabır hissedresin yakında cnm bak bnde hissetmedim hm bnde 2 tane warbozma moraklini hmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?