alla alllaa blki boğazın tahriş olmuştr cnm azsa ondan kanamıştırnaz öncelikle meraba kızlar biraz önce kustum ama böle dedişik kanla karışık :S daha sora kanın devamı gelmedi :S kimseye böle bişi oldumu ?=
naz öncelikle meraba kızlar biraz önce kustum ama böle dedişik kanla karışık :S daha sora kanın devamı gelmedi :S kimseye böle bişi oldumu ?=
alla alllaa blki boğazın tahriş olmuştr cnm azsa ondan kanamıştır
bilmeem bnm başıma gelmedii bn hç kusmadımm
Günaydın
togi_eylulcum ne güzel ismi belirlemişsiniz, adıyla yaşasın bebişinDarısı başımıza
Kusmaktan boğazındaki kılcal damarlar tahriş olmuş canım
Ilık süt iç iyi geliyor..
Ben de çok oluyordu, şimdi o kadar kusmadığım için olmuyor..
sinirden ağlayacağım nerdeyse benim bebiş hala oynamıyo babası çikolata almaya gitti kafayı yicem ya 20. haftaya girdik kızlar kontrolüm haftaya ay çatlayacağım ne olur bişi diyin hala benim haftamda hissetmeyen varmı
ozenccy canım ne güzel şeyler almışsın öyle bayıldımm vallahi,ben daha hiçççç bişey almadım erken diye siz maşallah keramosla bitirdiniz nerdeyse.
bu arada ben hasta olmuşum :2:
bende almadım bişi melisazaten bizde 7. aydan önce alınmaz
sinirden ağlayacağım nerdeyse benim bebiş hala oynamıyo babası çikolata almaya gitti kafayı yicem ya 20. haftaya girdik kızlar kontrolüm haftaya ay çatlayacağım ne olur bişi diyin hala benim haftamda hissetmeyen varmı
bizde derken??? ailesel bi durum mu? yoksa gelenek görenek tarzımı???
aaa ceyda düwenci doğurdumuu kızı oldu dimiiay benım kaynanamda oyle dıyor 7. aydan once alınmaz bısey dıye valla ben havaların duzelmesını beklıyorum alcam yanı bızım son aylarımız hazıran temmuz o sıcakta karnımız burnumuzda nasıl dolancaz yollarda bayılırız valla bunun erken dogumu olabılıyor ceyda duvencı 32. haftada dogum yaptı allah korusun tabı buyukler hanı en kotu ıhtımalı dusunuyor ama olacagın onune gecılmez valla. ben kımseyı takmıcam havalar duzelsın baslıcam yavastan ne yapalım anlımıza ne yazıldıysa onu gorcez.
duymayanlar için yeniden yazıyorum
annelik akedemisi com a girin kargo ücreti karşılığında kitap gönderiyorlar...
ben hamileyim kitabını aldım 165 sayfa çok güzel...
bilginize...
işe gitme zamanııı
mutlu sağlıklı günler olsun inşallah. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun ,geçen hafta hastaydım bende ılık suya limon koydum içtim baya faydası oldu, nacizane fikrim deneyebilirsiniz:26: Birde dün ayvadan bahsetmiştim, sizin için tekrar araştırıp yazayım dedim.
“rivayet edilmiştir ki bir kavim/topluluk çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine allah o peygambere; ‘onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(ihya ıv/278).
Akmet marankide önermiş ayvayı kaynatıp suyunu içebilirler demiş.
aaa ceyda düwenci doğurdumuu kızı oldu dimii
naz öncelikle meraba kızlar biraz önce kustum ama böle dedişik kanla karışık :s daha sora kanın devamı gelmedi :s kimseye böle bişi oldumu ?=
CANIM DİYARBAKIR DA DÜNYA DOĞUM HASTANESİ ÖMER BEY İYİDİR TAVSİYE EDERİM BENDE DİYARBAKIRDA DOĞUMU DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH AİLEM ORDAsen nerde dogum yapacaksın :26:
ben mi???
diyarbakırda doğurcamdoğu görevi napalım!!!
yıne kımsecıkler yok
dun 3lu test ıcın aradı dr umuz..ben demıstım gerek yok dıye dedı :78:
sukur ıyımı sonuclar ..noldu yaptırdımda bıseyımmı eksıldı ıcım rahat en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?