-----2010 KASIM hamişleri----

yıne kımsecıkler yok

dun 3lu test ıcın aradı dr umuz..ben demıstım gerek yok dıye dedı :78:
sukur ıyımı sonuclar ..noldu yaptırdımda bıseyımmı eksıldı ıcım rahat en azından

gözünüz aydın canım :87:

kısmetse bende 10 gün sonra yaptırıcam,her tahlilimizden ve muayenelerden mutlu ve sağlıklı bir şekilde çıkmak nasip olsun hepimize amin

Amin göbüş amin ben de yarın gideceğim 3lü ve diğer testler için dua edin bende bebişimi hissetmedim iyidir inşallah

drum akrabam benım canım..kesınlıkle gerek yok ..en onemlı sonuc 2lıde cıkar e o da tertemızdı nıye 3 lu yapıcas dedı bende ne kaybedıcem yapalım dıdım
6 dr ozel actıkları bır klınıklerı var..2lı ve 3 lu testı senden kan alıp dısarıda yaptırıolar..bosuna para verıceksın dedı dınlemedım :26: neyse yaptırmayanlar sonra yaptırsaydım keske dıyo nu yasamak ıstemedım..

tetanos u sordum bende..saglık ocagında yaptırmıcaz dedı..onlar tetanos dizanteri yapıyor bız dızanterı onermıyoruz o yuzden eczaneden alıp yapcaz dedı...

buarada cabuk ıyıles olurmu

gözünüz aydın canım :87:

kısmetse bende 10 gün sonra yaptırıcam,her tahlilimizden ve muayenelerden mutlu ve sağlıklı bir şekilde çıkmak nasip olsun hepimize amin

sagol canım darıı basınıza
kafasını olcuyolar ya bu testle beraber..bızımkı bıldıgın horon teptı cok zorlandı olcerken

cıkolatayı abarttım sanırım bu sefer :78:

teşekkür ederim sağol! bu astım durumu moralimi bozdu. çok hastalık görmüş bir ailenin kızı olaraktan kendimde çok hastalık yaşadım pek de takmam hastalıkları ama netten baktıkça moralim bozuyor. bebeğim kilo gelişimini olumsuz etkiliyormuş. erken doğuma yol açabilyiormuş falan falan!

3 lü yaptırasım benim de hiç yok inan yani, şu kan uyuşmazlığı testini yaptırayım diyorum haftaya salıya falan düzelirsem 3 lü de yaptırmam doktora da devlette yaptırdım derim diyorum. eşim de yaptıralım diyor. sanki onları falan beklemek sonuç neki die düşünmek bana meşgaleli gibi geliyor. üşenenin çocuğu olmaz derler ama

Amin göbüş amin ben de yarın gideceğim 3lü ve diğer testler için dua edin bende bebişimi hissetmedim iyidir inşallah

hareketlerı gorsen sasırırsın nasıl hıssetmıyorum dıye ama hıssetmıyorum ıste...20 den once cokta heveslenme dedı..2. gebelıklerde 14. haftada hıssedıyorlar bızımkı acemılık

canım benim korkma çok kusmaya bağlı tahriş olunca olabilir ama yine de doktorumuza danış Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimize de bize sağlık versin dualarım seninle canım arkadaşım

canım teşekürler :) sen naptın bu arada gittin mi kontrolüne

aaaa anne de baba da çok genç :) bnde gencim de bizim baba 31

Son düzenleme:
canım teşekürler :) sen naptın bu arada gittin mi kontrolüne

aaaa anne de baba da çok genç :) bnde gencim de bizim baba 31

yalnız ben eksi 1 şeklinde yazmışım. şimdi o 25 ben 24 olcam.. ayımızı bekliyoruz...uzun zamandır bu yaşları söyleyince insan alışıyor. biz okulda tanıştığımız için yaşlarımız yakın canım. komşularımız falan bize hep çocuk diolar. öyle erkenden evlendik yetmedi erkenden de anne baba olalım dedik. öyle bebrabercene büyücez inş.

aa bana kan uyusmazlıgı ıcın bısı demedı bu hafta nıye demedı kı:26:
usencek bısı yok bısey cıkmayacagını bılerek yaptırdım senınde ole cok sukur.. yaptır unut nezaman cıkarsa sonuclar..ben bılıyodum guzel cıkacaktı zaten dersın :97:
bende en bastan berı erken dogum rıskı var bı donem cok zırlıyordum burdada ama sımdılık hersey yolunda cok dusunme ıyı dusun...

iyileşeyim de gideyim artık.. ya o testi 16. haftadan sonra yaptırıyorsun ne zaman istersen bir acelesi yok die dememiştir.
bana kimse erken doğum riski var da demedi bu astımlı hamilelerin ihtimalleri. belki benimki bir 3 ay sonra iice hafifleyecek. iice kuruntulu oldum zaten başak burcuyum onun kuruntusu yetmez gibi bir hamileliğinki eklendii.

merhabalar arkadaşlar.naslsınız?kaç gündür tkip edemiyorum sizi.malum rahatsızım.ama bugün sizlere güzel haberlerim var.bugün yin doktora gittk kontrole.durumumdan dolayı sk sık gidiyorduk zaten.çok iyi olduğumu söyledi.kanamalarım kesildi.veee bebişim KIZ mış:))çok mutluyum yatak istırahatimde kalktı artık.artık kendimi yormadan kısa yürüyüşlerede çıkabilicem.

umarm sizlerde de sorun yoktur.aksine güzel şeyler vardır inşallah.brz sonra paylaşdıklarınızı tek tek okucam.

ben bayan pımpırıklı sen bayan kuruntu

demesı kolay bılıyorum ama gercekten kotuyu dusunmemek lasım

en basta ıyı olmana cok sevındım artık tadını cıkarabılırsın sende

kızında hayırlı ugurlu gelsın ınsallah gozunuz aydın

Gözün aydın canım, çok güzel haberlerle dönmüşsün
Kızlar azınlıkta kalmıştık, ne güzel bir kızımız daha olacak
Sağlıkla gelirler inşallah

ohh bir kız daha! senin oğlu vardı zaten o yüzden sevindim ben de kzına. hayırlı olsun sağlıklı olsun inş.
ben bayan pımpırıklı sen bayan kuruntu

demesı kolay bılıyorum ama gercekten kotuyu dusunmemek lasım
sende mi başaksın yoksa?
ye sen yee damadın oldugu gun hatırlatıcam sana yedıgın o popişii

sonra artık oğluna dersin zamanında kaynanan poponu ısırmıştı die.

ya kızlar son 2 gündür uyurken ve yürürken çok fazla kramp giriyor bacaklarıma.

magnezyum almaya başlıycam

size de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…