-----2010 KASIM hamişleri----

ben oglak ım canım.canını cıkarana kadar sorgulucam herseyı
dicem tabiiiiiii buyuk zevkle dıcem hemde

ya kızlar son 2 gündür uyurken ve yürürken çok fazla kramp giriyor bacaklarıma.

magnezyum almaya başlıycam

size de oluyor mu?
çok arada oluyor bana ama ben hamilelikte olur die bildiğimden düşünmüyorum onu pek. magnezyum eksikliğinden mi olurmuş?
ben oglak ım canım.canını cıkarana kadar sorgulucam herseyı
dicem tabiiiiiii buyuk zevkle dıcem hemde

:26::26::26::26::26:

ya kızlar son 2 gündür uyurken ve yürürken çok fazla kramp giriyor bacaklarıma.

magnezyum almaya başlıycam

size de oluyor mu?

cok sukur sımdılık o yok bızde :93:
bugun andım yarın baslar ama

ben cok zor uykuya dalıyorum ya uykularım boluk porcuk ..2. 3 ayın rahatlıgına eremedım henuz

çok arada oluyor bana ama ben hamilelikte olur die bildiğimden düşünmüyorum onu pek. magnezyum eksikliğinden mi olurmuş?

:26::26::26::26::26:

magnezyum kramplara ve kasılmalara iyi geliyor canım.

hamileliğin başında olmuştu dr um o zaman vermişti bitirdim.

şimdi tekrar başlıycam

cok sukur sımdılık o yok bızde :93:
bugun andım yarın baslar ama

ben cok zor uykuya dalıyorum ya uykularım boluk porcuk ..2. 3 ayın rahatlıgına eremedım henuz

başlamaz inşallah canım

allah hepimize kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin

E napalım popişe bak(/ısır) damadı al

ısırma kızım ya zayıf olcak benımkı baksana bı lokma zaten

ben sımdı cıkıyorum amerıkadan kargomuz gelecektı gelmıs catlamak uzereyım gıdıp alıcam hemen..ilk fırsatta foto eklıcem ..

saglıcakla kalın

evet zaten o zaman çok şiddetli değildi

şimdi baya acıyor birden sancıyla uyanıyorum

ben bacağımı falan sallıyorum kramp girdiğinde... öyle kendimce geçecek gibi. sen ilacını al bakalım sıklaşırsa ben de söylerim olmadı doktora.

Küçük lokma yaa bişey olmaz o kadarcıktan

Hadi çıbık gel

Amin göbüş amin ben de yarın gideceğim 3lü ve diğer testler için dua edin bende bebişimi hissetmedim iyidir inşallah

Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın :93:

sagol canım darıı basınıza
kafasını olcuyolar ya bu testle beraber..bızımkı bıldıgın horon teptı cok zorlandı olcerken

cıkolatayı abarttım sanırım bu sefer :78:

amin inşallah. horon tepişini yerim onun :86:

oldday çok sevindim güzel haberlerine prensesinde hayırlı uğurlu olsun

en basta ıyı olmana cok sevındım artık tadını cıkarabılırsın sende

kızında hayırlı ugurlu gelsın ınsallah gozunuz aydın

çok teşekkür ederim gem cim.umarım bundan sonrasınıda sorun olmadan atlatırım.
tam olarak anlamadım ama 3 lü testinimi yaptıracaksın.sen ikili yaptırmamışmıydın?

inş. çok teşekkürler.bende kız itiyodum hep.tabiki e önmlii sağlklı olmsıydı.ama içimdn hep kz geçiyordu.oğluda da hisstmişim erkek olduğunu.bece anneler hissediyor.

Gözün aydın canım, çok güzel haberlerle dönmüşsün
Kızlar azınlıkta kalmıştık, ne güzel bir kızımız daha olacak
Sağlıkla gelirler inşallah

evet kızlar gerçektende az.bu sene olan senesi diyorlar zaten.hayırlısı canım.

inş. çok teşekkürler.bende kız itiyodum hep.tabiki e önmlii sağlklı olmsıydı.ama içimdn hep kz geçiyordu.oğluda da hisstmişim erkek olduğunu.bece anneler hissediyor.

bende hep kız bebek istiyordum ama müthiş erkek hissediyodum anneler hisseder dendikçe de ben kız hissediyorum ki diyordum belki kız olur diye. sonra kız isteğim geçti erkek de olsa olur ama herhalde erkek olcak öyle doğuyor diyordum... gerçekten malum olmuş.

evet gerçektende malum oluyor bencede.annelik işte canım.bebek rahme düşer düşmez başlıyor.bambaşka birşey bu annelik.

arkadaşlar bu arada birşey sormak istiyorum.bugün doktorumdayken sordum 3 lü testi ne zamn yaptırıyorum diye.oda dedki sen ikiliyi yaptırmıştın zaten 3lüye gerek yok dedi.sizler nasıl yaptırdınız.dotorunuz sorun olmamasına rağmen 3lüyü istedimi istemedimi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…