ohh bir kız daha! senin oğlu vardı zaten o yüzden sevindim ben de kzına. hayırlı olsun sağlıklı olsun inş.
sende mi başaksın yoksa?
sonra artık oğluna dersin zamanında kaynanan poponu ısırmıştı die.
çok arada oluyor bana ama ben hamilelikte olur die bildiğimden düşünmüyorum onu pek. magnezyum eksikliğinden mi olurmuş?ya kızlar son 2 gündür uyurken ve yürürken çok fazla kramp giriyor bacaklarıma.
magnezyum almaya başlıycam
size de oluyor mu?
ben oglak ım canım.canını cıkarana kadar sorgulucam herseyı
dicem tabiiiiiii buyuk zevkle dıcem hemde
ya kızlar son 2 gündür uyurken ve yürürken çok fazla kramp giriyor bacaklarıma.
magnezyum almaya başlıycam
size de oluyor mu?
çok arada oluyor bana ama ben hamilelikte olur die bildiğimden düşünmüyorum onu pek. magnezyum eksikliğinden mi olurmuş?
:26::26::26::26::26:
cok sukur sımdılık o yok bızde :93:
bugun andım yarın baslar ama
ben cok zor uykuya dalıyorum ya uykularım boluk porcuk ..2. 3 ayın rahatlıgına eremedım henuz
magnezyum kramplara ve kasılmalara iyi geliyor canım.
hamileliğin başında olmuştu dr um o zaman vermişti bitirdim.
şimdi tekrar başlıycam
iyi gelmişmydi o zaman kesilmişmiydi kramplar.
E napalım popişe bak(/ısır) damadı al
evet zaten o zaman çok şiddetli değildi
şimdi baya acıyor birden sancıyla uyanıyorum
ısırma kızım ya zayıf olcak benımkı baksana bı lokma zaten
ben sımdı cıkıyorum amerıkadan kargomuz gelecektı gelmıs catlamak uzereyım gıdıp alıcam hemen..ilk fırsatta foto eklıcem ..
saglıcakla kalın
Amin göbüş amin ben de yarın gideceğim 3lü ve diğer testler için dua edin bende bebişimi hissetmedim iyidir inşallah
sagol canım darıı basınıza
kafasını olcuyolar ya bu testle beraber..bızımkı bıldıgın horon teptı cok zorlandı olcerken
cıkolatayı abarttım sanırım bu sefer :78:
merhabalar arkadaşlar.naslsınız?kaç gündür tkip edemiyorum sizi.malum rahatsızım.ama bugün sizlere güzel haberlerim var.bugün yin doktora gittk kontrole.durumumdan dolayı sk sık gidiyorduk zaten.çok iyi olduğumu söyledi.kanamalarım kesildi.veee bebişim KIZ mış:)) çok mutluyum yatak istırahatimde kalktı artık.artık kendimi yormadan kısa yürüyüşlerede çıkabilicem.
umarm sizlerde de sorun yoktur.aksine güzel şeyler vardır inşallah.brz sonra paylaşdıklarınızı tek tek okucam.
en basta ıyı olmana cok sevındım artık tadını cıkarabılırsın sende
kızında hayırlı ugurlu gelsın ınsallah gozunuz aydın
ohh bir kız daha! senin oğlu vardı zaten o yüzden sevindim ben de kzına. hayırlı olsun sağlıklı olsun inş.
sende mi başaksın yoksa?
sonra artık oğluna dersin zamanında kaynanan poponu ısırmıştı die.
Gözün aydın canım, çok güzel haberlerle dönmüşsün
Kızlar azınlıkta kalmıştık, ne güzel bir kızımız daha olacak
Sağlıkla gelirler inşallah
inş. çok teşekkürler.bende kız itiyodum hep.tabiki e önmlii sağlklı olmsıydı.ama içimdn hep kz geçiyordu.oğluda da hisstmişim erkek olduğunu.bece anneler hissediyor.
Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın :93:
amin inşallah. horon tepişini yerim onun :86:
oldday çok sevindim güzel haberlerineprensesinde hayırlı uğurlu olsun
bende hep kız bebek istiyordum ama müthiş erkek hissediyodum anneler hisseder dendikçe de ben kız hissediyorum ki diyordum belki kız olur diye. sonra kız isteğim geçti erkek de olsa olur ama herhalde erkek olcak öyle doğuyor diyordum... gerçekten malum olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?