-----2010 KASIM hamişleri----

benim doktor yaptıralım dedi canım. ben bir araştırma hastanesine gidiyorum bir de özele. testleri özel de yaptırıyorum mecburen muyanelerimi ve soracağım her şeyi de asıl doktoruma soruyorum asıl doktorum 3 lü testle ilgili hiç bir şey söylemedi ama özel deki 18. haftanda yaptıralım dedi.

anladım. bende 2 liyi araştırma hastanesine gidiyorum orda yapıyorlar. özelde pahalı olduğu için devlette yaptırdım.3 lüyüde devlette yaptırırım diye düşünmüştüm ama diğer özeldeki doktorum da gerek yok dedi.bakalım olmazsa ben devlete gider yaptırırım yine.
peki sen doğumu özeldemi yoksa araştırma has. yapacaksın canım?

Benim doktorum da araştırma hastanesinde görev yapıyor, ikili iyi çıkınca 3lüye gerek olmadığını söyledi..

bizim burdaki araştırma hastanesi daha yeni cihazları yok yoksa bende özele para vermek istemem testler için. doğumu burda yapmayı düşünmüyorum annemlerin yanına gideceğim onlar konyadalar annemle bildiğimiz bir hastane var özel, doğum için orayı düşünyüoruz zaten anlaşmalı bir hastane biraz fark alıyorlar ama çok temiz itinalı bir yer fazlası bile değer.

merhaba arkadslar.ben en son 12 ocakta adet oldum.en son kan tahlili yaptrdım ve 177.4 çıktı bu nekadarlık hamile olduğumu gösteriyor lütfen yardım edin

Benim doktorum da araştırma hastanesinde görev yapıyor, ikili iyi çıkınca 3lüye gerek olmadığını söyledi..

anladım canım.benim doktorumda gerek yok dedi ama baktım yaptıranlar var her ikisinide iyide çıksa sonuçlar.bende merak ettim yaptırmak gerekiyormu diye.

güzel emek annenin yanında olacaksn doğumda.süper gerçkten insan böyle önemli bir günd annesini çok arıyr canım.

ben bebişimin hareketlerini hala hissetmiyorum endişelenmeye başladım artık haftaya perşembe kontrol var ama bekleyemeyeceğim galiba

Canım 22. haftaya kadar hissedemeyenler varmış endişelenme

Senin oğlan kolunu bacağını değil minijik pipisini sallıyordur kesin, onuda hissetmek zor olur :86::86:

merhaba kızlarcım

ay bugün daha yeni nete oturabildim

evleri temizledim sildim süpürdüm

yatakodama biraz çekidüzen verdimm

toz aldımm ince ince

banyomu temisledim

makineleri boşalttım

çamaşır yıkattım

yaşıyomuyum ben yaaa

pert olmuşum farkında olmadan

çok yazmışsınız detaylı okuyamadım

özench cnm güle güle kullan çok güzeller

özellikle ilk baştaki yeşil çizgili takıma bayıldımm

anaaaaaaaaaaaaaaam

20 haftalık olmuşus biz yawww

yolu yarıladık

binlerce şükürler olsun

darısı sizlere teyseleriii

2 li testim iyi çıkmıştı ama doktorum 3 lüyü yine de istiyor gerçi 32 yaşındayım ilk gebelik ondondır canım

cok sukur sımdılık o yok bızde :93:
bugun andım yarın baslar ama

ben cok zor uykuya dalıyorum ya uykularım boluk porcuk ..2. 3 ayın rahatlıgına eremedım henuz

seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim dua ederek yat ve salavat çekerek uyu konsantre ol etkili oluyo

kanamalarının geçtiğine çok sevindim....kızın da hayırlı olsun........

benim doktor hormon ve idrar kültür testi istemişti bunları yaptırcan 3 lü içinde kan ver dedi birşey olmaz bende verdim bugün 10 güne çıkacakmış bekle anam bekle işte....ama herşeyimiz iyi çok şükür bende Allahın izniyle sorun çıkacağını sanmıyorum......

2 li testim iyi çıkmıştı ama doktorum 3 lüyü yine de istiyor gerçi 32 yaşındayım ilk gebelik ondondır canım
anladım.sanırım bende yaptırırım.sonuçta bişey kaybetmiş olmam yaptırmakla.içimde daha rahat olur.allah kurtarsın canım.

10 günde çokmuş gerçekte ya.hayırlısı umarım sorun çıkmaz.2 li iyi çıktıysa bende zannetmiyorum sorun olacağını zaten.içimizi ferah tutalım.iyi düşünelimki iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…