anladım.sanırım bende yaptırırım.sonuçta bişey kaybetmiş olmam yaptırmakla.içimde daha rahat olur.allah kurtarsın canım.
10 günde çokmuş gerçekte ya.hayırlısı umarım sorun çıkmaz.2 li iyi çıktıysa bende zannetmiyorum sorun olacağını zaten.içimizi ferah tutalım.iyi düşünelimki iyi olsun.
CANIM DİYARBAKIR DA DÜNYA DOĞUM HASTANESİ ÖMER BEY İYİDİR TAVSİYE EDERİM BENDE DİYARBAKIRDA DOĞUMU DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH AİLEM ORDA
hıııı
benim hastanem benim doktorum tam işte bu!!!
doktor gerek yok dediği halde mi yaptırdın? bizim doktor para vercez ya her türlü teste gerek var ona göre. 23 yaşında bir anne 24 yaşında bir baba ense kalınlığı iyi 2 li testimiz temiz ama 3 lü de yaptıralım dedi. aslında bu hafta gitmem gerekiyor ama astım çıktı bademciklerim fena durumda vücudum dökülüyor iyileşmeden bir yere gitmem...
bir de tetanosu yaptıran var mı? beni sağlık ocağından aradılar da gribim die yapmadılar aşıyı. iyileşince gel dediler.
annelik akademisi com dan şipariş verdiğim bebeğim kitabıda bugun geldi...
ben bi kendi adıma bide eşim adıma iki kitabıda şipariş ettiydim aklınızda ossun!!!
190 syf.emzirme sütten kesme büyüme gelişme sağlık vb başlıkları var...
keramos ii ki söyledin ben de öyle ikisini birden alabilirim. şahane! ne zaman sipariş ettin ne zaman geldi?
hımm!!!
2 hfta sanırım...
çok teşekkür ederim gem cim.umarım bundan sonrasınıda sorun olmadan atlatırım.
tam olarak anlamadım ama 3 lü testinimi yaptıracaksın.sen ikili yaptırmamışmıydın?
şeyma ayakta mısın halamaşallah performansın süper, gerçi benimde bazen böle oluyo pazar günleri neyse iyice dinlen de rahatsız olmasın bebişin
oldday kızın hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inş.bi kız daha geldi
ozench cicilerinizin hepsi çok güzeller,kullanışlı şeyler almışsın güle güle kullanın inş.
sıkıldım bende bian önce eve gitmek istiyorum.
kızlar yüksek belli çamaşır alanınız var mı, nasıl rahat oluyo mu onlar. beni çamaşırımın yanları çok kaşındırıyo. ya da büyüdüğüm için bilmiyorum
annelik akademisi com dan şipariş verdiğim bebeğim kitabıda bugun geldi...
ben bi kendi adıma bide eşim adıma iki kitabıda şipariş ettiydim aklınızda ossun!!!
190 syf.emzirme sütten kesme büyüme gelişme sağlık vb başlıkları var...
şeyma ayakta mısın halamaşallah performansın süper, gerçi benimde bazen böle oluyo pazar günleri neyse iyice dinlen de rahatsız olmasın bebişin
oldday kızın hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inş.bi kız daha geldi
ozench cicilerinizin hepsi çok güzeller,kullanışlı şeyler almışsın güle güle kullanın inş.
sıkıldım bende bian önce eve gitmek istiyorum.
kızlar yüksek belli çamaşır alanınız var mı, nasıl rahat oluyo mu onlar. beni çamaşırımın yanları çok kaşındırıyo. ya da büyüdüğüm için bilmiyorum
çokmuş! ben kısa zamanda gelecek sanıordum. neyse bekleriz.
Günaydın
togi_eylulcum ne güzel ismi belirlemişsiniz, adıyla yaşasın bebişinDarısı başımıza
Kusmaktan boğazındaki kılcal damarlar tahriş olmuş canım
Ilık süt iç iyi geliyor..
Ben de çok oluyordu, şimdi o kadar kusmadığım için olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?