-----2010 KASIM hamişleri----

şeyma ayakta mısın hala maşallah performansın süper, gerçi benimde bazen böle oluyo pazar günleri neyse iyice dinlen de rahatsız olmasın bebişin
oldday kızın hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inş. bi kız daha geldi
ozench cicilerinizin hepsi çok güzeller, kullanışlı şeyler almışsın güle güle kullanın inş.
sıkıldım bende bian önce eve gitmek istiyorum.
kızlar yüksek belli çamaşır alanınız var mı, nasıl rahat oluyo mu onlar. beni çamaşırımın yanları çok kaşındırıyo. ya da büyüdüğüm için bilmiyorum

kızlar nasılısınız bugun bende yaırn 12.15te doktor randevüm var renkli ultraosna alacak bakalım beni bugun aradım hastaneyi oradaki kız 22haftadan sonra alınıyor renkli ultrasona riskli gebelikmi sizinki dedi canımı sıktı ama hayır öle değlidi dedim kafam karısıtı yarın öğrenecez bakalım herseyin hayırlısı

amin cümlemizi canım

benim doktorum sakın sağlık ocağında yaptırma
ben yapcam dediiii

ctesi kont. gitcem ne zaman yapcak bilmiom...

annelik akademisi com dan şipariş verdiğim bebeğim kitabıda bugun geldi...

ben bi kendi adıma bide eşim adıma iki kitabıda şipariş ettiydim aklınızda ossun!!!

190 syf.emzirme sütten kesme büyüme gelişme sağlık vb başlıkları var...

keramos ii ki söyledin ben de öyle ikisini birden alabilirim. şahane! ne zaman sipariş ettin ne zaman geldi?

temmuz anneleri topikinden alıntı:

Seminer varmış, haber olsun...

Emzirme ve Bebek Bakımı Eğitimi
Tarih: 12 Mart 2011 Cumartesi

Saat : 10:00

Yer : Özel TOBB ETÜ Hastanesi 1.Kat Eğitim Salonu

- Uzm.Hemşire Nilgün DOĞAN

Yenidoğanın özellikleri ve Yenidoğan döneminde sık karşılaşılan problemler

- Satı KABAKÇI -Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi

Yenidoğan bebek bakımı

- Uzm.Dr.Yelda MUMCU

Anne sütünün özellikleri ve emzirme

- Emel KONAK- Kadın Doğum Bölümü Sorumlu Hemşiresi

Meme bakımı ve sık karşılaşılan meme problemleri

Bilgi için: Hemş. Emel KONAK / Hemş.Satı KABAKÇI (292 99 00)

Ücretsizdir.

çok teşekkür ederim gem cim.umarım bundan sonrasınıda sorun olmadan atlatırım.
tam olarak anlamadım ama 3 lü testinimi yaptıracaksın.sen ikili yaptırmamışmıydın?

2lı testı yaptırdım guzel cıktı sonucu dr um 3luye gerek yok dedı ama ben ıstedım ısrarla yaptırmak zorunda kaldı
onunda sonucları cok ıyı cıktı sukur:97:

çok şükür ayaktayım cnmmm

ben hala normal çaamaşır kullanıyorum :80:

canım meraba bende okudum gazetede ama güvenemedim
para verdinmi sipariş verirken bilgilendirirsen seviniriz cnm.

kısın pek rahat olabılır onlar aslında:26: bel gobuk altında kalan ama sort seklınde olan boxerlardan aldım ..gobukte rahat kasıklarda

çokmuş! ben kısa zamanda gelecek sanıordum. neyse bekleriz.

benımkı 3.gun gelmıs ama babam telefonla sıparıs vermıs buda oylemı bılmıyorum..

kan uyusmazlıgını sordum dr a daha bısı gerekmıyor 20. hafta bıtsın bakalım didi

butun ayların hamıle topıklerı bı yerde bız baska yerde ...nıye bole olmus:26:

sağol PUR cum evet biz çoktan belirlemiştik.kızı da erkeği de.. amin canım hepimizinki inşallah

slm kislar bugun misafirim vardi beni bi gordu hani bebek nerde hic gobegin cikmamis falan dedi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
ben hep sirt ustu yatiyorum yoksa belim agriyo napcam ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…