aman millete ne bakıyorsun
karnın çıksa ay çok kilomu aldın sen derler
çıkmasa ay bu nasıl hamile derler
sen keyfini çıkar hamişliğin boşver milleti
demekki çok kilo almadınkii az çıkıyo ama bence az değilki
benimde senin karnın
kadar
amaa sivri değil yayvan benim karnım
kız olduğu için
esprili tişörtüde giyince tam hamiş hissettim bugün kendimi
öyle mi:26: ben daha galiba hissedemedim ama bilmiyorum emin değilim.. bazet pıt pıt bişeyler oluyor ama kıpırdama mı değil mi bilmiyorum .. ben böyle daha sert olur diye tahmin ediyorumsaol canim ben coktan beri hissediyorum hatta inanmiycaksiniz kizlar esimede gosterdim hafif uzandimda hep oluyo kasigimin ustunde kipirdadiginda cikinti oluyo elliyoruz semsert bisey cok tatli yaa
öyle mi:26: ben daha galiba hissedemedim ama bilmiyorum emin değilim.. bazet pıt pıt bişeyler oluyor ama kıpırdama mı değil mi bilmiyorum .. ben böyle daha sert olur diye tahmin ediyorum
Ayrıca benim karnımda sipsivri
Erkek bebek karnı sivri kız bebek yayvan olur tezi de böylece doğrulanmış oluyor
biz 18.haftadayız canım.. onun varlığını daha fazla hissetmek istiyorum.. en geç 22.haftaya kadar hissedilmesi gerekiyormuş..:114: yani en fazla bir ay daha bekliycem:126:senin kaç haftalık bende hissetmiyorum sinir olcam yaaa
ozenc ne kadar sivri öyle benimki yaygın kocaman
benim oğlan yan gelmiş yatıyor ondan galiba
valla sipsivri gidiyo seninki rahatina duskun herhalde
çok sabırsızım ben.. bir yanım bir an önce doğurmak , bebişimi kucağıma almak isterken diğer yanım da hamileliğin tadını çıkar kızım hayatında kaç kere yaşayacaksın bu duyguyu diyor..benim göğsümün altından başlıyor aynı 7.aydaki hali gibi
nihalcim ozaman benimde en geç 2 haftam kalmış zaten 1 hafta kaldı doktor teyzemize gitmemize
onada sorarız artık
çok sabırsızım ben.. bir yanım bir an önce doğurmak , bebişimi kucağıma almak isterken diğer yanım da hamileliğin tadını çıkar kızım hayatında kaç kere yaşayacaksın bu duyguyu diyor..
Onu ilk kucağıma alacağım ve kokusunu iyice içime çekeceğim günü hayal ediyorum , gözlerim doluyor ,bebişimm benim
ben şimdiden daralmaya başladım ama bazen diyorum biz son aylarda ne yapcaz bide yaza giriyo allahım hepimize yardım etsin valla
ben şimdiden daralmaya başladım ama bazen diyorum biz son aylarda ne yapcaz bide yaza giriyo allahım hepimize yardım etsin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?